Genç Kızlar Buyrun Sohbete

kasma ama bol bol test çöz bence özelliklede sözel derslere çünkü son sene yanı össye hazırlanırken sayısal çözüosun ona yoğunlaşıosun bu sefer sözeller düşüyo sözelleri şimdiden hallet

zaten sözeller ii bnim. hep iyiydi ama... ne biliyim yaa.
neyse dersi kapatcaktık. ilgi alanların ne merwe abla? (istersen özelden at)

zaten sözeller ii bnim. hep iyiydi ama... ne biliyim yaa.
neyse dersi kapatcaktık. ilgi alanların ne merwe abla? (istersen özelden at)

tatlım benimde sözellerim iyiydi ama teste gelince illaki yanlışların çıkıyo test tekniğini öğren teste alış dersi bilmen yetmio bak tecrübe konusuo yerimseniben

ilgi alanım mesela kitap okumayı severim ama bayadır okumuyorum:KK43:((

bide ilgi alanım AŞKI MEMNU kaydirigubbakcemile3 perşembeyi iple çekiyorum

en sevdiğin kitap ne ? ne tür kitaplardan hoşlanıyorsun?

aşk :lepi: mesela edebiyatımızda ilk yerli roman varya taaşşukı talat ve fıtnat onu okumustum talatla fıtnatın aşkını anlatıyo çok ağlamıştım okurken, neler yaşadılar :gitme:

hepsinin ne olduğunu biliyorum. ama ben pek sevmiyorum bunları. çünkü senin karşında savaşçı bir kimlik var :)

genç olmayanları kabul ediyormusunuz?bende daha genç sayılırım kızlarrr.şunun şurasında 37 yaşındayım.istemezseniz giderim?

yok yaa. hani sana duygusal dedim ya , çünkü duygusal roman seviyorsun. ben de savaş romanları anlamında söyledimm

TEŞEKKÜRLER.ben geldim. kitaptan konuşuyorsunuz.eilf şafagın AŞK kitabını okumanızı tavsiye ederim.şu andada BOLEYN KIZI nı okuyorum 1.serisindeyim daha......

X