Genç Kızlar Buyrun Sohbete

bana demiyolar zaten. bizim okulda kimseye öyle muamele yapmıolar. bu yüzden de çok sevdim zaten okulu :) ama tabi dışardan birine 9 deyince daha çömsünüz yaa falan oluyor tabii...

bana demiyolar zaten. bizim okulda kimseye öyle muamele yapmıolar. bu yüzden de çok sevdim zaten okulu :) ama tabi dışardan birine 9 deyince daha çömsünüz yaa falan oluyor tabii...

ama lise 2ye gectiğimde okula yeni gelenlere hoşgeldin demiştik biz arkadaslarla yakın davranmıştık oda bizim kişiliğimiz :lepi:

çok şükür ki bizimkiler de öyle. sen üni. 1 misin? (abla dememi istersen derim kaydirigubbakcemile3)

nasıl rahat etceksen istediğini de ister abla de ister merve fark etmez evet canım üniversite 1. sınıftayım

sen de çöm sayılırsın desene :) bunlar işin esprisi. ee bi tanışalım madem önce. istanbulun neresindesin? hangi üni.?

evet şeker bende çömüm:)) doğuş üniversitesi canım :lepi:

istanbulun neresinden olduğumu söylerdimde baksana aşağıda misafir var kkdan olmayan yani ben sana sonra sölerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…