Genç Kızlar Buyrun Sohbete

merhaba kızlarolumunekankayizsmile
artık sohbet etmeye gelemiyorum sınav dolayısıylaboshayallersmile
5 dakika girip bakıyorum sonra çıkıyorum hemen
şimdi de bi uğrayıp selam vereyim dedim:KK3:
kendinize iyi bakıınnn...opuyorumnanaktan

_sanat_ kolay gelsin cnm sana

bizi unutma :içelim:

ben bakamadım k11 e daha yarın ürünlerimin içinde kataloguda gelcek zemuszemus
leopar desenli çanta ve cüzdan, suya dayanıklı supershock maskara, ışıltılı far,
banyo köpüğü,büyük fırça, aynalı katlanabilir fırça, dudak parlatıcısı-ruj, anew fondoten,roll-on aldım bendedelikafadulden

k11 ne zamandır elimde benim bende siparişlerimi alırken vermişlerdi bana oo sen uçmuşsunn ben bu katalogta az aldım biraz ihtiyacım yoktu pek hangi duj jelini kullanıosun tatlımm ben senses pembe olanı :lepi:

özledim seni tatlım nerelerdesinn sen inşallah istediğin yeri kazanırsınnnn allah emeğinin karşılığını versin :1hug:

k11 ne zamandır elimde benim bende siparişlerimi alırken vermişlerdi bana oo sen uçmuşsunn ben bu katalogta az aldım biraz ihtiyacım yoktu pek hangi duj jelini kullanıosun tatlımm ben senses pembe olanı :lepi:

senses diil benimki de pembe çiçek kokularının karışımı
hediye olarak geldi aslnda banyo kopugu ve aynalı tarak
3.30 tl satıyodu duş jelini arkdş.katalog fiyati üzerinden almadım ben
sonracııııma çanta ve cüzdanın müşteri fiyatı 44 tldi ben 36ya getirttim :dance:

senses diil benimki de pembe çiçek kokularının karışımı
hediye olarak geldi aslnda banyo kopugu ve aynalı tarak
3.30 tl satıyodu duş jelini arkdş.katalog fiyati üzerinden almadım ben
sonracııııma çanta ve cüzdanın müşteri fiyatı 44 tldi ben 36ya getirttim :dance:

seni seniiiiii yerimseniben geliş fiyatıyla alıyosun dimi banyo köpüğünü diosun sen hee onlar normalde duş jeli olarak da kullanılıyomuş da ben kullanmadım ben senses kullanıyorum parfüm oalrak neyini kullanıosun tatlım?

ben indirim broşüründen bir çanta istemişim süper yaa inşallah göründüğü boyutundadır kahverengi süet yandan takılıyo böle okul için ideal süper bir çanta :lepi:

seni seniiiiii yerimseniben geliş fiyatıyla alıyosun dimi banyo köpüğünü diosun sen hee onlar normalde duş jeli olarak da kullanılıyomuş da ben kullanmadım ben senses kullanıyorum parfüm oalrak neyini kullanıosun tatlım?

avonun parfumlerini kullanmıyorum..
yeni katalogta vücut losyonu hediyeli biraz pahali bi parfum varmış
onun tester ini denicem kısmetse :1rolleyes:
sen hangisini kullanıyosun?

ben indirim broşüründen bir çanta istemişim süper yaa inşallah göründüğü boyutundadır kahverengi süet yandan takılıyo böle okul için ideal süper bir çanta :lepi:
kahve dediğin için soruyorum fiyatı ne kadarboshayallersmile
büyük valiz gibimi çanta:uhm:
ben süet çanta takamam ama sen beğendiysen sorun yok

güle güle kullan mervecim

aaa başladınızmı derslere :1shok: ben haftaya full gitmemeyi düşünüodum neyse artık pazartesi gitmem sadece salı gitmeye başlayayım amin amin bu yıl başarılı bir dönem olur inşallahh :nazar:

Başladılar valla canım..Sınav muhabbetlerine bile başladılar. Sende bir hafta tatil ilan et, otur evinde gelme derse ama dimi..yok yani, geldi bütün hocalar lesson 1 diye direk girdiler olaya kaydirigubbakcemile3

avonun parfumlerini kullanmıyorum..
yeni katalogta vücut losyonu hediyeli biraz pahali bi parfum varmış
onun tester ini denicem kısmetse :1rolleyes:
sen hangisini kullanıyosun?

bende 3 tane var far away,ıncandessence,pur blanca...memnunum özellikle ıncandessence :lepi::lepi:

avondan en son 3lü lip gloss aldım hala ulaşmadı bana meraklaa bekliormzemuszemus

onu beceremiorm yaa kullanmıyorumakannehir
avon un sdce rujlarını seviorm artık
color trend in tüpte gloss ları var yeni renkler çıkmış onları denedin mi monica?

onu beceremiorm yaa kullanmıyorumakannehir
avon un sdce rujlarını seviorm artık
color trend in tüpte gloss ları var yeni renkler çıkmış onları denedin mi monica?

3lüsünü alıcana yan sayfadaki ruj ve parlatıcısından alsaydın ya o zaman

color trendin tüpte glossunu almıştım ben önceden
kokusuda güzel tadı da :) şeker gibi tadı olduğundan dilim dudaklarıma gidiyor cokacimcoook

pink var bende.ne renklerini çıkartmışlar?

turuncumsu kahverengimsi bşiler ama çok nude duruyodu uygulamalı fotoları vardı bende sipariş ettirdim bakalım gelsin bi yazarım beğenip beğenmediğimi.
start up pink te yeni alcam herkesler beğenio onuyerimseniben

tatlım inş istediğin yer olur.. allah herkesin gönlüne göre olanı verin...
çook öpüyorum seniii...opuyorumnanaktan

X