Genç Kızlar Buyrun Sohbete

bende iyiym tatlımm uğrasıyoruz işte haftaya okul başlıcak ama ben gitmicem ilk gün açılış töreni falan oluyo öle yani sen neler yapıosun

Bizimde bu hafta başladı işte.Tam gaz başladık derslere..Allah yardımcımız olsun valla kaydirigubbakcemile3

Bizimde bu hafta başladı işte.Tam gaz başladık derslere..Allah yardımcımız olsun valla kaydirigubbakcemile3

aaa başladınızmı derslere :1shok: ben haftaya full gitmemeyi düşünüodum neyse artık pazartesi gitmem sadece salı gitmeye başlayayım amin amin bu yıl başarılı bir dönem olur inşallahh :nazar:

bizde başladık yaaaa çok yoğundu tüm hafta:bbo:
buarada slm kızlar:eek:
monica cıım nerden alşverş yaptın meslektaşım, vimjo dan mı:1rolleyes:

bizde başladık yaaaa çok yoğundu tüm hafta:bbo:
buarada slm kızlar:eek:
monica cıım nerden alşverş yaptın meslektaşım, vimjo dan mı:1rolleyes:

mrb deweyvereliniortak
avon'dan yaptım alışverişimi
eksiklerimi tamamladım, huzurluyum mutluyum :)

hoşgeldin papatyam58bayanssulusmile

sivaslımısın sen? toramanımın memleketi 58 numaralı aşkm benim :)

evet tatlım sen neler aldın k10'danzemuszemus

tatlım galiba benimkisi k11di öle hatırlıyorum komşumuz satıo lazım oldu aldı kataloğu ama 11 diye hatırlıyorum ben indirim broşüründen bi tane çanta aldım katalogtan saç kremi kırıklar için damage repair bide kırmızı bir ruj aldımm :dance:

tatlım galiba benimkisi k11di öle hatırlıyorum komşumuz satıo lazım oldu aldı kataloğu ama 11 diye hatırlıyorum ben indirim broşüründen bi tane çanta aldım katalogtan saç kremi kırıklar için damage repair bide kırmızı bir ruj aldımm :dance:

ben bakamadım k11 e daha yarın ürünlerimin içinde kataloguda gelcek zemuszemus
leopar desenli çanta ve cüzdan, suya dayanıklı supershock maskara, ışıltılı far,
banyo köpüğü,büyük fırça, aynalı katlanabilir fırça, dudak parlatıcısı-ruj, anew fondoten,roll-on aldım bendedelikafadulden

X