Genç Kızlar Buyrun Sohbete

hımmfisfisfisben leoparı daha çok beğendim cnm :)
zevk meselesi tabiii..bu büyükte değil küçükte ideal

ben daha çok okul için alıyorum normal çantalara sığmıyo kitaplarım ondan bide direk kola taktığım için ağrıyo bu yandanya eşit heryerden ağırlık ondan ağırmaz heralde kaydirigubbakcemile3 leoparlı hangi katalogta ben görmedim resmi koyabilirsen koy bakayımm nasıl bişi bu arada güle güle kullan opuyorumnanaktan

ben daha çok okul için alıyorum normal çantalara sığmıyo kitaplarım ondan bide direk kola taktığım için ağrıyo bu yandanya eşit heryerden ağırlık ondan ağırmaz heralde kaydirigubbakcemile3 leoparlı hangi katalogta ben görmedim resmi koyabilirsen koy bakayımm nasıl bişi bu arada güle güle kullan opuyorumnanaktan

tşekkür ederim cnmyerimseniben
senin kitaplarını alıyorsa çok iyi o çanta,
ben bloknot kullanıyorum çantalarımın ebatları
geniş olduğu halde zor sığdırıyorum içine:1rolleyes:

Avon-TAMIA-Leopar-Desenli-Canta-amp-Cuzdan-Seti__30457811_0.jpg

Çanta bu mervecim..

Hiç benim tarzım değil böyle çantalar pislickde çok güzel sırt çantaları var bende onlardan almak istiyorum ya :emir_bebek:

çocukluktan çıkamamak ne kötü..
eşek gibi sırtında yük taşımak işte tarz yaratmak bu olsa gerek:roflol:

çocukluktan çıkamamak ne kötü..
eşek gibi sırtında yük taşımak işte tarz yaratmak bu olsa gerek:roflol:

eşşek gibi sırtında yük taşımak.?
ne biçim konuşuyosunuz siz yaa herkezin kendi tarzı var sizinle sizin dilinizden konuşup cevabınızı veriridim ama hiç uğraşmıcam şikayet edicem yöneticiler gerekli olanı yaparlar.

asi ergen papatyam58;
siz şimdi işi kavga boyutunu da getirirsiniz
al bir çocukça davranış daha:nazar:

asi ergen papatyam58;
siz şimdi işi kavga boyutunu da getirirsiniz
al bir çocukça davranış daha:nazar:

Çocukca davranışlar yapan kim acaa.?
Herkez sizinle aynı düşüncede olmayabilir benim zevklerim farklı diye eşşek gibi bi benzetme yapamazsınız :eek:lmaz:
Nese sizinle muhattap olmucam yetkililer görevine yapar....

Çocukca davranışlar yapan kim acaa.?
Herkez sizinle aynı düşüncede olmayabilir benim zevklerim farklı diye eşşek gibi bi benzetme yapamazsınız :eek:lmaz:
Nese sizinle muhattap olmucam yetkililer görevine yapar....

yetkililerinin arkasına sığınmanızda bir çocukluk göstergesi:ecrin_bebek:
eşek yakıştırmasını ben bizzat sizin şahsınıza yapmadım ki
eşek olasınız:nazar:
hem eşşek değil aslı eşektir.

yetkililerinin arkasına sığınmanızda bir çocukluk göstergesi:ecrin_bebek:
eşek yakıştırmasını ben bizzat sizin şahsınıza yapmadım ki
eşek olasınız:nazar:
hem eşşek değil aslı eşektir.

Yetkililerin arkasına sığınmam mı yoksa sizin ikili polemiğe girme çabalarınız mı çocukluk göstergesii.?
Benim şahsıma zaten yapamazsınız hoş yamış olsanız da sizin gibi birinin lafıyla tabikide eşşek olmucam..
Bu arada türkçeyide sizden öğrenmicemm :nazar:

Yetkililerin arkasına sığınmam mı yoksa sizin ikili polemiğe girme çabalarınız mı çocukluk göstergesii.?
Benim şahsıma zaten yapamazsınız hoş yamış olsanız da sizin gibi birinin lafıyla tabikide eşşek olmucam..
benim münakaşa etmek gibi bir derdim olmadıgı aşikar..
yanlış olan sizin saldırgan tutumunuz..
neyse güzelim topiği anlamsız, tekerlemeye dönüşen
sözlerinizle doldurmayin..:nazar:

tşekkür ederim cnmyerimseniben
senin kitaplarını alıyorsa çok iyi o çanta,
ben bloknot kullanıyorum çantalarımın ebatları
geniş olduğu halde zor sığdırıyorum içine:1rolleyes:

benim kitaplar küçük oluyo genelde:)) ama defteri mecbur elimde tutuyorum bir tane defter kullanıorum bütün derslere ayırıyorum ayraçlı defterden

Avon-TAMIA-Leopar-Desenli-Canta-amp-Cuzdan-Seti__30457811_0.jpg

Çanta bu mervecim..

hmm şık bir çantaymış aslında tam bana göre kokoş çantasıı kaydirigubbakcemile3

benim münakaşa etmek gibi bir derdim olmadıgı aşikar..
yanlış olan sizin saldırgan tutumunuz..
neyse güzelim topiği anlamsız, tekerlemeye dönüşen
sözlerinizle doldurmayin..:nazar:

canlarım noluyoo nazar değdi valla tartışmayınn tartışıcak bi durum yokki ortada herkesin zevki ayrıdır barışın bakimmm :enbuyukkk:

selamm :) ne haber kızlar

ben iyi miyim bilmiyorum.) çok yoğunum. tatilden sonra çalışmak ve ev ,yemek falan filan zor geldiii:)geçecek inşallah...

selamm :) ne haber kızlar

ben iyi miyim bilmiyorum.) çok yoğunum. tatilden sonra çalışmak ve ev ,yemek falan filan zor geldiii:)geçecek inşallah...

hoşgeldiniz sayın öğretmenim opuyorumnanaktan benim okulda yarın başlıyor iktisatla ders başı yapıcamm delikafadulden

X