Genç Kızlar Buyrun Sohbete

bitiyo vallahi lise başlayınca anammm dedim bu 4sene nasıl biticek dedim bitti ama arıyosun gerçekten bana masal gibi geliyodu ne arayacam ya falan diyodum ama gerçekten aranıyo daha okullar bailamadan özledimkafamçokkarıştı son sene kıymet bilinmesi gerekiyor ama bitincede süper oluyor :lepi:

hepsi süper ama benim gibi ingilizceden nefret eden,2 saatlik film bile uzun gelen,şiire karşı ilgisi olmayan,müzikten anlamayan biri için bayağı zor şeyler yapıyorsundelikafadulden
ama resimlerini görmek istiyorum ben:)

siteye pastel boyayla yaptığım bi tanesini koymutum. 1 dk bulayım (daha yağlı boyaya falan cesaretim yok, guaj , sulu, pastel falan yapıyorum)

buldumm ...

topiğimden alıntı yapıyorum direkt...

arkadaşlar bu van goghun yapmış olduğu bir tablo aslında. ben bunu kocaman kartona pastel boya ile yaptım. baktığım resim de kartpostaldı. bi de yağlı boyam olsaydı daha güzel olcaktı. ee ne diyorsunuz. ?

1805090934.jpg

İşte böyle yazmışım diğer topikte

o tabikide ama ben okulu özlemiyorum daha çok ortamları falan ders dışı faaliyetler yani.karneyi aldık hemen formanları gidip attım çöpe delikafadulden.Ya bide şu diplomayla işyeri açma belgesini alsam daha da rahatlıycamşakkıdı

gördüm gördüm canım ellerine sağlık
bence de eğitim almalısın ama tıp istiyorsun dimi:)

eğitim almadım bu güne kadar hiç. aslında alsam iyi olur ama pek gerekli görmüyorum açıkcası. ama belki iş sahibi olunca bi kursa falan giderim...

hiç özleyeceğimi sanmıyorum üzerimden büyük bi yük kalkacak
benim de vereliniortak
okula gitmek öyle bi işkence ki,ortamı filan özlemem ben çünkü içinde olmaktan mutlu olduğum bi ortam yok en azından şu ana kadar
tabi bu sene nolur bilinmez,sınıf değiştirmeyi düşünüyorum fisfisfis
umarım pişman olmam :Saruboceq:
buldumm ...

topiğimden alıntı yapıyorum direkt...

arkadaşlar bu van goghun yapmış olduğu bir tablo aslında. ben bunu kocaman kartona pastel boya ile yaptım. baktığım resim de kartpostaldı. bi de yağlı boyam olsaydı daha güzel olcaktı. ee ne diyorsunuz. ?

1805090934.jpg

İşte böyle yazmışım diğer topikte

süper olmuş canım bence guclubacismile

eğitim almadım bu güne kadar hiç. aslında alsam iyi olur ama pek gerekli görmüyorum açıkcası. ama belki iş sahibi olunca bi kursa falan giderim...
eğitimi geleceğe yönelik alsan yani mesleğini resim üzerine seçsen iyi olur ama senin kararın tabi

benim de vereliniortak
okula gitmek öyle bi işkence ki,ortamı filan özlemem ben çünkü içinde olmaktan mutlu olduğum bi ortam yok en azından şu ana kadar
tabi bu sene nolur bilinmez,sınıf değiştirmeyi düşünüyorum fisfisfis
umarım pişman olmam :Saruboceq:

aynen ortam da kötü 6 kişilik bi sınıftayım:sinifsinif:

o zaman sizin okul hemen bitmeli ortam olmayınca kötü oluyo bizim sınıf hep kızdı 40 kişi falan 30kafa oluyo iyi oluyodu öğretmenlerimizde iyi meslek lisesi olduğundan 15saatlik hocalarımz falan oluyodu arkadaş gibi olmuştuk

sanatcım ya benim gözümden kaçıyor galiba, senin resimlerini bulamadım (biraz internet özürlü müyüm neyim :KK70:)

X