Genç Kızlar Buyrun Sohbete

inşallah ablacım yaaa ah ahhhhhh keşke bi olsa. neyse 2 yıl sonra belli olacak zaten :KK70:

olur olur tatlım ama çok çalışman gerektiğini biliyorsundur tabi:)
bu arada abla demene gerek yok cnm 2 yaş var sadece aramızda:)
Ben sayısalcıyım,Anadolu lisesinde okuyorum.
Hala bi hedef yok malesef akannehir

aklından geçenler vardır elbet ama son sınıf olduk canım bi hedef belirlemen gerekiyor artık

bankacılık bölümü iyi iş imkanı var yani.inş sen de geçersin finalde ben de zorlandım hukuktan zordu yani

benim vize notlar fena deildide finalim berbat gecti gerizekalı adam 3 soru sordu 1ini yapabildim :sinifsinif: cıktım bi sürü ağladım

olur olur tatlım ama çok çalışman gerektiğini biliyorsundur tabi:)
bu arada abla demene gerek yok cnm 2 yaş var sadece aramızda:)

aklından geçenler vardır elbet ama son sınıf olduk canım bi hedef belirlemen gerekiyor artık

Evet eyvahedigeldismile
Kafam çok karışık ya :bbo:

seçenek çok sizde
sözelcilere maşAllah hiç bişey bırakmadılar tm ye ve fen e dağıta dağıtasempatiksalakcinni

benim vize notlar fena deildide finalim berbat gecti gerizekalı adam 3 soru sordu 1ini yapabildim :sinifsinif: cıktım bi sürü ağladım

işte onların amacı o öğrenci yapamasın edemesin seneye bir daha kayıt olsun vs vs.para kazanalım hesabı.ben de geçen sene 3 dersten kaldım 1 dersim 47ydi.1 soru doğru çıksaydı en azından 2.sınıfa borçlu geçmiş olacaktım.neyse artık hayırlısı inş tez vakitte bitiririz

işte onların amacı o öğrenci yapamasın edemesin seneye bir daha kayıt olsun vs vs.para kazanalım hesabı.ben de geçen sene 3 dersten kaldım 1 dersim 47ydi.1 soru doğru çıksaydı en azından 2.sınıfa borçlu geçmiş olacaktım.neyse artık hayırlısı inş tez vakitte bitiririz

aynen katılıorum arkadasımı 5 puanla bıraktı mesela bi hoca inşallah bitiririz canım :nazar:

X