- 20 Haziran 2009
- 1.613
- 4
kızlar sustunuz:sinifsinif:
evet yaa :gitme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar sustunuz:sinifsinif:
özge sivaslısın galiba benim kurstaki resim hocam da sivaslı:)
burda çok fazla sivaslı var
Evet canım,zaten Sivaslılar her yerde çok var
evet valla kaç tane hocam sivaslı:)
sen geldin mi hiç balıkesire tatile falan?
kızlar tatilde de okul mu konuşcaz yahu. sevdiğimiz şarkıları , eğlendiğimz şeyleri, hobilerimizi falan yazsak olmaz mı???
Orda akrabalarımız var baya ama gelmek kısmet olmadı bi türlü.
demiştim ben sizin tüm sivaslılar burda diye:roflol:
:roflol:
Sen hiç geldin mi buraya?
yok gııız nerdeeeee
benim gittiğim iller sayılı çanakkale izmir balıkesir merkez işte:)
tamam tamam okuldan bahsetmeyelim hiç özlemedim zaten
benim sevdiğim şeyler; resim yapmak,aşkımla konuşmak,burda takılmak ve gezmek...vs:)
burda takılmak 1. sırada zaten benimkiler; bol bol film izlemek (en aksiyonlusundan) , şiir yazmak, resim yapmak, bol bol gezmek, arada bir de bilgisayar oyunu falan ... bunlar zevk aldıklarım. bir de saçma sapan yaptığım şeyler var mesela. örneğin ingilizce-türkçe sözlüğü baştan sona okuyup bitirmeye çalışmak, yıldızlar ve gezegenler hakkında projeler üretmek, beste yapmaya çalışmak (hem de blok flütle kaydirigubbakcemile3) , evdeki eşyalar hakkında projeler falan yapmak böyle...
kafayı yemiş bir insanın yapabileceği her şey olabilir yani delikafadulden
burda takılmak 1. sırada zaten benimkiler; bol bol film izlemek (en aksiyonlusundan) , şiir yazmak, resim yapmak, bol bol gezmek, arada bir de bilgisayar oyunu falan ... bunlar zevk aldıklarım. bir de saçma sapan yaptığım şeyler var mesela. örneğin ingilizce-türkçe sözlüğü baştan sona okuyup bitirmeye çalışmak, yıldızlar ve gezegenler hakkında projeler üretmek, beste yapmaya çalışmak (hem de blok flütle kaydirigubbakcemile3) , evdeki eşyalar hakkında projeler falan yapmak böyle...
kafayı yemiş bir insanın yapabileceği her şey olabilir yani delikafadulden
eğer bu sene üniv. kazanamazsam evdeyim lise bitti şükürler olsun bunu bilmek bile rahatlatıyo insanı . okula gitmek zorunda olanların Allah yardımcısı olsun valla