Genç Kızlar Buyrun Sohbete

özge sivaslısın galiba benim kurstaki resim hocam da sivaslı:)
burda çok fazla sivaslı var

kızlar tatilde de okul mu konuşcaz yahu. sevdiğimiz şarkıları , eğlendiğimz şeyleri, hobilerimizi falan yazsak olmaz mı???

kızlar tatilde de okul mu konuşcaz yahu. sevdiğimiz şarkıları , eğlendiğimz şeyleri, hobilerimizi falan yazsak olmaz mı???

tamam tamam okuldan bahsetmeyelim hiç özlemedim zaten
benim sevdiğim şeyler; resim yapmak,aşkımla konuşmak,burda takılmak ve gezmek...vs:)

2 gündür bi şarkıya takıldım ya kızlar dinlediniz mi hiç
Pin Up - Üretim Hatası kaydirigubbakcemile2

tamam tamam okuldan bahsetmeyelim hiç özlemedim zaten
benim sevdiğim şeyler; resim yapmak,aşkımla konuşmak,burda takılmak ve gezmek...vs:)

burda takılmak 1. sırada zaten benimkiler; bol bol film izlemek (en aksiyonlusundan) , şiir yazmak, resim yapmak, bol bol gezmek, arada bir de bilgisayar oyunu falan ... bunlar zevk aldıklarım. bir de saçma sapan yaptığım şeyler var mesela. örneğin ingilizce-türkçe sözlüğü baştan sona okuyup bitirmeye çalışmak, yıldızlar ve gezegenler hakkında projeler üretmek, beste yapmaya çalışmak (hem de blok flütle kaydirigubbakcemile3) , evdeki eşyalar hakkında projeler falan yapmak böyle...

kafayı yemiş bir insanın yapabileceği her şey olabilir yani delikafadulden

gezmeyi çok severim ama gezemem bi türlü işte umut üniversitede o zaman gezerim bol bol

hepsi süper ama benim gibi ingilizceden nefret eden,2 saatlik film bile uzun gelen,şiire karşı ilgisi olmayan,müzikten anlamayan biri için bayağı zor şeyler yapıyorsundelikafadulden
ama resimlerini görmek istiyorum ben:)

Ne güzel ya :lepi:
Benim gayet monoton bi hayatım var
Şu sıralar;izlemediğim eski filmleri izliyorum,Buralarda takılıyorum,boool bol müzik dinliyorum,pek dışarı çıkmıyorum sempatiksalakcinni Arada canım sıkılınca makyaj denemeleri yapıyorum
Böyle işte çok hareketli bi yaşantım yok malesef :1ninca:

eğer bu sene üniv. kazanamazsam evdeyim lise bitti şükürler olsun bunu bilmek bile rahatlatıyo insanı . okula gitmek zorunda olanların Allah yardımcısı olsun valla

eğer bu sene üniv. kazanamazsam evdeyim lise bitti şükürler olsun bunu bilmek bile rahatlatıyo insanı . okula gitmek zorunda olanların Allah yardımcısı olsun valla

bıktım her gün okula gidip gelmekten keşke benim de bitmiş olsaydı
ama artık son 1 seneeedelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…