Genç Kızlar Buyrun Sohbete

doğru diyosun canım.yani eninde sonunda gelin olcaz.şimdiden bi ucundan tutup hazırlamak en güzeli
senin için hayırlısı olsun

kızlarrr merve ve sessizlik ben özelden attığınız mesajları aldım ama cevap atabildim mi bilemiyorumdelikafadulden yeni sayılırım ve ilk kez özeli kullandım da

sanat Allah daha iyi etsin bende hamd olsun iyi diyelim iyi olalim yarim saat 40 dakka sorna isten cikicam ona seviniyorum : )

mervem sagol canim Allah bi türlü sabrini veriyor ama kolay degil gercekten... a.s.

sanat Allah daha iyi etsin bende hamd olsun iyi diyelim iyi olalim yarim saat 40 dakka sorna isten cikicam ona seviniyorum : )

mervem sagol canim Allah bi türlü sabrini veriyor ama kolay degil gercekten... a.s.

a.s.a.s.

ben cevabini aldim canim : )

erkek oldugundan süphelendim kizlar ne yalan söyliyim : ))))

kimden şüphelendin kızz :1shok: nazdanmı

ne güzeeelllboshayallersmile
bi soru dahasempatiksalakcinni
üniversitede mi sevgili oldunuz yoksa önceden mi:)
biz de aynı üniversiteyi istiyoruz bakalım olur inşAllahboshayallersmile

üniversitede olduk canım :asigim:

inşallah aynı yere girersiniz canımm :teselli:

ya sesizlik neden böle bişeyen şüphe ettin ki.valla kızım yaaaa
aaaaaa ayıp ama ağlarım
spor akademisi okudum die mi.yani beden eğitimi spor yüksek okulu okudum 4 sene .ve okul da kız da var kiiii:ecrin_bebek:

ya sesizlik neden böle bişeyen şüphe ettin ki.valla kızım yaaaa
aaaaaa ayıp ama ağlarım
spor akademisi okudum die mi.yani beden eğitimi spor yüksek okulu okudum 4 sene .ve okul da kız da var kiiii:ecrin_bebek:

kiz ne bilim ya öyle bi kusku düstü icime birden kusura bakma cidden dedigim gibi kötü bi düsüncem yoktu böyle seyler yasandigi icin bi an öyle sezdim

hadi gel barisalim kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…