Genç Kızlar Buyrun Sohbete

kimse degilmis kaydirigubbakcemile3

ben nazin erkek oldugunu düsündüm o yüzden özelden onu sordum kaydirigubbakcemile3

kusura bakma nazcim a.s.

tatlım ne diyim yani öle sanmış olabilrsin ..ama buraya kendi albümlerini koyan insanlar var.burası öle güvelir olmasa kimse albüm koymaz.ben sadece avatarımı resim koydum.o da küçücük.ve yüzüm gözükmüyo..

kimse degilmis kaydirigubbakcemile3

ben nazin erkek oldugunu düsündüm o yüzden özelden onu sordum kaydirigubbakcemile3

kusura bakma nazcim a.s.
nasıl inandırdı canım amacım kimseyi yargılamak değil ama merak ettim
a.s.a.s.

üniversitede olduk canım :asigim:

inşallah aynı yere girersiniz canımm :teselli:

inşAllah canımopuyorumnanaktan

tamam barışalım ..ama diğer arkadşlar da şüpheye düşmüş olabilir bunun için diom ki valla kızım kızlar...

merveeeeeeeeeeee sessizlik beni erkek sandı yaaa..

olur böyle vakalar canım üzme kendini kkya okadar çok erkek girioki

geçen bi topikte bi kadından veya erkekten orasını bilemiorum küfür yedim ama nasıl bir küfür biliomusun sanki erkek ediyo küfürü sadece bana deil bikaç arkadaşa daha etti topikte konu beren saat güzel diorum o deil diyo tartışma burdan cıktı ama çok abarttı onca küfüre rağmen ceza almış siteden atılmamış kötükedihüso

anladım merve oluyo öle arada tatsızlıklar.bende üye olmadan önce başlıkları okuyordum ve bi erkeğin kız gibi girip çok ayıp bi başlık açtığına şahit olmuştum.bayağı tatsız yazışmalardı.neyse

naz sen bikinili foto larını ekleyecektin buraya sonra bişeyler oldu eklemedin banlanmıştın sanırım

kizlar kmisenin günahina girmek istemiyroum yahu
naz hakkini helal et canim

bu arada kizlar bizim büroda kiyamet kopuyorrr
büyük patron suan telefonda birisiyle cok feci kavga ediyor
masayi yikti resmen

inanilir gibi degil hayatimda hic böyle bisey yasamadim yaa
bürodaki calisanlarla sok olduk

evet sanat yüzümü karatıp bi kaç resim koymayı düşünmüştüm.ne bilim ya ben buraya güveniyorum ve kim benim resmimi ne yapsın die düşünüyorum.o yüzden paylaşmak istemştim ama sonra vazgeçtim

sanat banlanma olayı a ablamın da üyeliği var.aynı evden iki kişi giremiyomuş.sonra bize ceza geldi.açamadık bi müddet.mail attık sorunu aştık.şimdi girebiliyoruz.bu kuralı bilmiyodum

çoooooooooooook doğru diyosun.çok safım yeni heves paylaşmak istemiştim.ama şimdi asla
belki avatarımı bile değiştiririm

ayy ben burda heyecanlandım heee delikafadulden delikafadulden

merve gercekten önce yüksek sesle konusuyordu sonra hep daha fazla hiddetlendi
birden masa sesleri gledi masayi devirdimi napti bilmiyorum
acaip bisey yahu film gibi kaydirigubbakcemile3

neyse kizlar ben bi kac dakka sonra kurtuluyorum cok sükür : )
hayirli aksamlar hayirli iftarlr dilerim kizlar

yarin görüsmek üzere

hayırlı iftarlar canım.görüşmek üzere

tühh keşke bende orda olsaydım kaydirigubbakcemile3

görüşürüz tatlım opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…