Genç Kızlar Buyrun Sohbete

kaydirigubbakcemile2 mervecim hani ev isleri dedim ya o yüzden : )
Allah razi olsun canim...
yas ilerledikce saglik sorunlari artiyor... Rabbim hayirli ömürler nasip eylesin insaAllah cümlemize...
sanada gecmis olsun canim...
27 eylül daha bir ay varmis yahu ne güzel : )

mervecim tesekkür ederim canim eve gidip dinlenirsem gecer insaAllah
naz canim yanlis anlasilmalara yol acmamak icin aciklayim evli filan degilim : ))
ama ev islerinin bir kismini ben yapiyorum annecim saglik acisindan artik herseyin pesinden gidemiyor..
biraz yorucu hele ilk ise basladigim hafta cok kötüydü..
ama insaAllah zamanla alisirim bu duruma : )

siz napiyosunuz kizlar ?
okullar basladimi sizin icin ?

canım benim ya sen bir numarasın.kusura bakama başta evli sandım...biliyon mu yoruluyon ama sen dünyanın en iyi evladısın.hem iş hem evde elinden geleni yapman harika.seniiiiiiiiiiiiiiiiii kocaman öpüyorum şeker.

tatlım seninle daha önce tanışmadık sanırım.ben pek kk gelemiyorm.kısaca kendimi tanıtıyım adım naz.üniversiteyi bu sene bitirdim şimdi evde takılıyom da:)

sen nerde çalışıyon.neler yapıyon

ayyy sessizlik inanamıyorum biraz önce ne oldu sana arkadaşlık teklifi yollicaktım tam üstüne tıkladım gönder die sen zaten yollamışsın kalbimiz birbirine karşı:))

kaydirigubbakcemile2 mervecim hani ev isleri dedim ya o yüzden : )
Allah razi olsun canim...
yas ilerledikce saglik sorunlari artiyor... Rabbim hayirli ömürler nasip eylesin insaAllah cümlemize...
sanada gecmis olsun canim...
27 eylül daha bir ay varmis yahu ne güzel : )

amin canımm :nazar:

hem istiyorum okulların açılmasını hem istemiyorum isteme nedenim aşkımı hergün görebilmek için :asigim: istememe nedenim sınav stresleri için :eek:klava:

ya yerinde olmak isterdim.okul bitince insan bunalıma giriyo.bende okuldaykan hergün erkek arkadaşımı görürdüm.şimdi okul bitti ve ayrı şehirlerdeyiz.çok zor oluyor.sınavlara rağmen okul hayatımın ennnnnnnnnnnnn uzun tatiliydi

@merver canim sahidenmi : ) evet bak kalp kalbe karsidir a.s.
ah ne güzel canim okul baslayinca enisteyi görebilceksin demek ki...
baslasin o zaman baslasin : )

@naz canim ben seni cikaramadim cünkü bende pek fazla takilmiyordum kk'ye
daha yeni yeni bu kadar sIk bir sekilde ugruyorum : )
aman kiz öyle deme elimden geldigi kadar anneme yardimci olmaya calisiyorum iste
her kizin yaptigi gibi canim : )

hangi bölümü okuyosun peki?

ben daha yeni ise basladim canim üni terkim bende yurtdisinda yasiyorum bu arada...

tatlım sen mütavizi biri olduğundan yaptığın işe bişey yok, her kızın işi diyon , ben öle kızlar biliyom ki ..neyse şeker demek üni.terksin neden güzelim hangi bölümden

ben spor akademisinde okudum canım

ya yerinde olmak isterdim.okul bitince insan bunalıma giriyo.bende okuldaykan hergün erkek arkadaşımı görürdüm.şimdi okul bitti ve ayrı şehirlerdeyiz.çok zor oluyor.sınavlara rağmen okul hayatımın ennnnnnnnnnnnn uzun tatiliydi

haklısın canım ya kaydirigubbakcemile5 peki görüşmüyomusunuz

mervecim ; telefon.internetten üzerinden görüşüyoruz.arada 16 saatlik mesafe olunca gidip gelmek pek olmuyor.1 hafta önce gelmişti 12 gün kaldı gitti.yılbaşında da ben gitmeyi düşünüyom artık nasip..

naz cnm tsk ederim güzel sözlerin icin...
ben almanyadan.. kütlür ve sosyal antropoloji okuyordum..
calismak daha mühim artik benim icin : )
ceyiz hazirligi filan : )))

anladım sessizlik.peki bu çeyizlerin sahibi erkek arkadaşın var mı....bu sene bende işe girip çeyiz derdine düşcem .o zaman sen gibi iş ve ev bi arada olcak delikafadulden

mervem sen yine iyisin ya benim tekrar ne zaman görüp göremicem belli degil : (

naz sana özleden bi msj gönderdim vaktin olunca bakarsin mühim bi soru : )

mervecim ; telefon.internetten üzerinden görüşüyoruz.arada 16 saatlik mesafe olunca gidip gelmek pek olmuyor.1 hafta önce gelmişti 12 gün kaldı gitti.yılbaşında da ben gitmeyi düşünüyom artık nasip..

ay canım kıyamam sen istanbul o nerde CADIARZU

naz canim evet daha hersey cok taze ama ciddi düsünüyoruz : )

hayirlisi Allahtan...

bir kizin öyle yada böyle bir gün ceyize ihtiyaci olacaktir kacinilmaz bir durum : )))

X