- 30 Nisan 2010
- 2.839
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet herkes bu yaz tatilinin çok boş geçtiğinden dert yanıyor. Ben bunu havaların aşırı sıcak olmasına bağladım.Ne insanın canı dışrı çıkmak istedi, nede birşy yapmak. Anca otur tv seyret.Öyle..
tünaydın a.s. ben bugün arkadaşımla rıhtımda bi cafe var oraya gidicem, iyi eser orası oturur çay sigara keyfi yaparız dertleşiriz :1rolleyes:
bak bi de son paketi alacağım demiştiklava:
tamam ben de başlıycam, bol stresli bi sene geçireceğim nasılsa sempatiksalakcinni
eyvahedigeldismile
ama ben ara vermiştim şimdi tekrar başladım :gitme:
yorum yoksempatiksalakcinni
ben ne yapsam ki bugün
arkadaşa mı gitsem ama hava çok sıcak:bbo:
kızlarr stresten kaçmak için sigaramı içiyorsunuz :1shok:
yok canım keyif sadece tabi sınav dönemi artıyor gamyoncuiremsu
canım karışmak gibi olmasında yazık deilmi vücudunuza keyif için vücudunuzu bitiriyorsunuz keyif yapmakiçin başka şeyler bulun sigara içen gençlere çok üzülüyorum ben mafoldumben
ben de vücuduma acıyorum cildim için üzülüyorum ama napiyim :gitme:
benim 30 yaşında bir teyzemin kızı var sigara içiyo şunu bırak ya diyorum napim kızım 15 yaşından beri içiyorum bağımlılık üstüne bağımlılık olmuş bırakamam dio bıraksada ne fayda 15 yıl mahvetmiş vucudunu zaten ama sen daha yolun başındasın istersen hiç içmezsin zaten bağımlıda deilmişsin arada içiyormuşsun senin bırakman daha kolay olur
sakın beni yanlış anlama seni gerçekten düşündüğüm için sölüyorum opuyorumnanaktan
hak veriyorum canım keşke hiç denemeseydim 18 yaşından beri içen annem bıraktı ben başladım var mı böyle bi şey ya, bi kere içtim ya arkadaş ortamına girince içesim geliyo işte onlar içince benneyaptımki
Selam kızlar! Nasılsınızz...