- 26 Ağustos 2010
- 1.923
- 981
- 373
- 34
- Konu Sahibi salincaksevdam
-
Bizimde derdimiz suan aynı sızınle
Ben gelişmekte olan bır yerden dublex istiyorum eşimde işinin oldugu semtten küçük bi yer
Çünkü çok pahalı dublexlerin yanına varılmıyor hos küçük evlerde aynıda en azından borcu bızı zorlamayacak
Ben büyük evi seviyorum evet yorucu belkı iş yapması ama ferah
Bekarken alısmısım hep balkonda kahvaltı fılan yapmaya kışın neysede yazın bogluyorum evde
Önü açık olsun istiyorum
Misafirlerim gelince rahat etsin
Tıklım tıklım güneş görmeyen balkonsuz evlerde yaşamak yıpratıyor insanı
Olsun canım 120 de ıyı çocuk oluncada rahat edersinizEvet haklısın canım büyük ev rahat ferah gerçi benim dediğim yok büyük değil 120civarı birşey daha küçükleri var e fiyatta düşüyor tabiki ama diğer semtte baktık bir ev 65m2 155e bıraktı ama tabi topraktan canım bitmiş ev değil. Bitince 185ten aşağı satmam dedi müteahhit.
Ben olsam gelişmekte olan yeri tercih ederdim.
Keze çevremde öyle yerler varki 10 yıl önce üstüne para verseler yer almayacağın semtlere şimdi lüks gözüyle bakıyoruz. O derece gelişti yani.
Ben olsam gelişmekte olan yeri tercih ederdim.
Keze çevremde öyle yerler varki 10 yıl önce üstüne para verseler yer almayacağın semtlere şimdi lüks gözüyle bakıyoruz. O derece gelişti yani.
Olsun canım 120 de ıyı çocuk oluncada rahat edersiniz
İnşşallah gönlünüze göre güzel bi yer bulursunuz
Çok doğru inanın hele ki istanbulda
Biz 4 sene once gelişmekte olan bı yerde yatırımlık daıre aldık şimdi iki katı oldu fıyatlar
Ve yeni gelişen yerler bitişik ard arda bina degıl maximum 3 katlıbahçeli iş yeri olmayan sakin guzel semtler
Vallahi cok uygun. Ben manısadayım burda ev fiyatları uçukIstanbulda anadolu yakasında canım.
Gelişmekte olan büyük ev..
Birkaç sene sonra hem gelişmiş bir muhitte hemde büyük bir eviniz olacak.. Ben olsam büyük evi alırdım.. Hayırlısı olsun.. :116:
gelişmekte olan yer derim 3 yıl önce bizde ailemle bu ikilemde kaldık. büyük ve gelişmekte olan bi yeri tercih ettik. 3 yılda çok güzeldi yaşadığımız şehrin en güzel yeri oldu. eski yerlerde plansızlıkta çok oluyor
büyük ve ferah bir ev derim ben. yorumları okumadım çocuğunuz varmı yokmu düşünüyo musunuz cocuk bilmiyorum ama cocuk için büyük ve ferah ev çok iyi olur.:)
1buçuk yıllık evliyim daha çocuk yok ama rabbim verirse elbet olacak hayırlısıyla inşallah.Büyük ev illaki daha iyi olur.Rabbim evi olmayan isteyen herkese versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?