• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelişmiş bir yerde küçük ev mi, gelişmekte olan yerde büyük bir ev mi ?

Bizimde derdimiz suan aynı sızınle

Ben gelişmekte olan bır yerden dublex istiyorum eşimde işinin oldugu semtten küçük bi yer

Çünkü çok pahalı dublexlerin yanına varılmıyor hos küçük evlerde aynıda en azından borcu bızı zorlamayacak

Ben büyük evi seviyorum evet yorucu belkı iş yapması ama ferah

Bekarken alısmısım hep balkonda kahvaltı fılan yapmaya kışın neysede yazın bogluyorum evde

Önü açık olsun istiyorum

Misafirlerim gelince rahat etsin

Tıklım tıklım güneş görmeyen balkonsuz evlerde yaşamak yıpratıyor insanı

Evet haklısın canım büyük ev rahat ferah gerçi benim dediğim yok büyük değil 120civarı birşey daha küçükleri var e fiyatta düşüyor tabiki ama diğer semtte baktık bir ev 65m2 155e bıraktı ama tabi topraktan canım bitmiş ev değil. Bitince 185ten aşağı satmam dedi müteahhit.

Ben olsam gelişmekte olan yeri tercih ederdim.

Keze çevremde öyle yerler varki 10 yıl önce üstüne para verseler yer almayacağın semtlere şimdi lüks gözüyle bakıyoruz. O derece gelişti yani.

Son düzenleme:
Evet haklısın canım büyük ev rahat ferah gerçi benim dediğim yok büyük değil 120civarı birşey daha küçükleri var e fiyatta düşüyor tabiki ama diğer semtte baktık bir ev 65m2 155e bıraktı ama tabi topraktan canım bitmiş ev değil. Bitince 185ten aşağı satmam dedi müteahhit.
Olsun canım 120 de ıyı çocuk oluncada rahat edersiniz

İnşşallah gönlünüze göre güzel bi yer bulursunuz

Keze çevremde öyle yerler varki 10 yıl önce üstüne para verseler yer almayacağın semtlere şimdi lüks gözüyle bakıyoruz. O derece gelişti yani.

Çok doğru inanın hele ki istanbulda

Biz 4 sene once gelişmekte olan bı yerde yatırımlık daıre aldık şimdi iki katı oldu fıyatlar

Ve yeni gelişen yerler bitişik ard arda bina degıl maximum 3 katlıbahçeli iş yeri olmayan sakin guzel semtler

Son düzenleme:

Haklısın canım annemlerin oturduğu yerde su anda o durumda.

Taa dedem memleketten istanbula geliyor arsa alıyor su an annemlerin oturduğu yer yani. Babaanneme mektup yazıyor hanım öyle yerden arsa aldım ki bakmaya doyamazsin :-) dedem inşaatçı evi yapıyor sonra memleket gidiyor babaannemi çocukları alıp geliyor. Babaannem diyor ki bi geldik bomboş yer burda insan değil bağlasan inek durmaz. Istanbuldan arsa alcam dedin aldığın yer burası mi ? Diye birçok tantana cikartiyorlar. Gel zaman git zaman buralar gelişmeye başlıyor inşaatlar filan evler dükkânlar filan girla. Aradan Istanbula geleli 38sene geçmiş ve su anda herşey elimizin altında. Ve dedem o kadar ileri görüşlü insanmış ki su anda oturduğumuz muhitin en işlek yeri burası ve ortası git heryere giden yollar burdan kapımızdan geçiyor :-) git nerden ölçersen ölç semtin ortasında bizim bina :-) ve öyle yer ki önümüz açık bina yapılamaz çünkü yol :-) yaa işte öyle belki dedem gibi olmaz ama kararimi verdim gibi :-)

Olsun canım 120 de ıyı çocuk oluncada rahat edersiniz

İnşşallah gönlünüze göre güzel bi yer bulursunuz

Çok doğru inanın hele ki istanbulda

Biz 4 sene once gelişmekte olan bı yerde yatırımlık daıre aldık şimdi iki katı oldu fıyatlar

Ve yeni gelişen yerler bitişik ard arda bina degıl maximum 3 katlıbahçeli iş yeri olmayan sakin guzel semtler

Haklısınız canım valla fikir almak farklı düşünceler iyi geldi.Benım kişiliğim gereği kararsız bi insanım,en ufak şeyde karar vermekte bile zorlanırım.Konu açmak bana iyi geldi fikir aldım lafa karışıklığım gitti gibi sabit bakmamış oldum olaya hepinize çok teşekkür ederm.

Gelişmekte olan büyük ev.. :16:
Birkaç sene sonra hem gelişmiş bir muhitte hemde büyük bir eviniz olacak.. Ben olsam büyük evi alırdım.. Hayırlısı olsun.. :116:

Gelişmekte olan büyük ev.. :16:
Birkaç sene sonra hem gelişmiş bir muhitte hemde büyük bir eviniz olacak.. Ben olsam büyük evi alırdım.. Hayırlısı olsun.. :116:

Sağol canım karar verdik gittik biraz önce müteahhite sözleşmeyi fesh ettik adamında işine geldi biz topraktan girmiştik ondan 155bindi yoksa bittikten sonra 185binden aşağı vermem demişti ki gerçekten de öyle burda o paraya ev yok normalde biz topraktan girdik de öyleydi. Neyse vazgeçtik bakalım o büyük eve bakicaz acele etmek istemiyorum heryeri gezip öyle karar veriçem

gelişmekte olan yer derim 3 yıl önce bizde ailemle bu ikilemde kaldık. büyük ve gelişmekte olan bi yeri tercih ettik. 3 yılda çok güzeldi yaşadığımız şehrin en güzel yeri oldu. eski yerlerde plansızlıkta çok oluyor

büyük ve ferah bir ev derim ben. yorumları okumadım çocuğunuz varmı yokmu düşünüyo musunuz cocuk bilmiyorum ama cocuk için büyük ve ferah ev çok iyi olur.:)

gelişmekte olan yer derim 3 yıl önce bizde ailemle bu ikilemde kaldık. büyük ve gelişmekte olan bi yeri tercih ettik. 3 yılda çok güzeldi yaşadığımız şehrin en güzel yeri oldu. eski yerlerde plansızlıkta çok oluyor

Haklısın canım bizde biraz ileri düşünmek gerek diye vazgeçtik diğer evden büyük bi ev öyle olmasa bile daha uygun bi ev olur geliştikçe kârlı oluruz diğerine göre uyguna aldigimiz için. Hayırlısı olsun inşallah rabbim isteyen herkese versin.

büyük ve ferah bir ev derim ben. yorumları okumadım çocuğunuz varmı yokmu düşünüyo musunuz cocuk bilmiyorum ama cocuk için büyük ve ferah ev çok iyi olur.:)

1buçuk yıllık evliyim daha çocuk yok ama rabbim verirse elbet olacak hayırlısıyla inşallah.Büyük ev illaki daha iyi olur.Rabbim evi olmayan isteyen herkese versin.

Back