- 12 Aralık 2013
- 2.837
- 1.305
- 198
- Konu Sahibi salincaksevdam
gelişmekte olan yerde büyük evi alırım kirasına 3 5 de ilave eder gelişmiş bir yerde otururum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evım buyuk olsun..ferah ferah oturiim..
eşyalar ustne ustune gelirken ıyıkıde bu semtte oturmuşum demezsın emın ol..
Doğrusunu söylemek gerekirse biz ilk ev almaya kalktığımızda bu semtten baktık sonra vazgeçtik eşim benim anneme yakın olsun istedi çünkü annemlerin burda dükkanımız var evimiz dükkana yakın olur diye o yerden vazgeçtik şimdi de burası küçük diye burdan vazgeçip tekrar aynı yere bakicaz. Annem diyor ki belki nasip orası dönüp dolaşıp oraya geri döndük. Belki içinde kalmasın diye rabbim orayı da bi deneme fırsatı verdi kendin tekrar vazgeçiyorsun bak küçük diye.
Bir de iki tarafa da aynı uzaklıkta kalmış oluyor gerçi altımızda araba var ama olsun otobüs minibüste hemen önümüzden geçiyor.
evet benım suan oturduğum ev 130 m2 ama kocam bu ev ıcın,kucuk ama güzel evımız var dıyor:)
bız anca sığdık 130 a..cunku 180 m2den bu eve tasındık:)
yanı bence 130 standart bı ev genıslıgııı..
daha ustu buyuk,daha altı kucuk..
her zaman tercihimmm büyük evden yanadır..... ayrıca doğup büyüdügüm diyorsun ama altı üstü bir semt degistireceksin ,yine aynı şehirde yaşıyacaksın yani .
Büyük ev tabii ki. Paran da varken paranla rezil olma bence.
beş yıla o semti tanıyamazsın.. şuanki gelişen yeri sollar.
kaynanam ev alırken önce merkezden bakmışlar..
daha sonrada gelısmekte olan bı mevkiden..
gelısmekte olanda hersey ınsaat halındeymıs..
kaynanamınsa aklı merkezdeki buyuk,jakuzılı evde kalmış..
tutturmuş ılla merkezdeki olsun..almışlar merkezdekını..
sımdı o gelısmekte olan evın daha doğrusu sıtelerın onunden her gecısımızde aaah aah burda oturmak vardı dıyoruz..
suan orası öyle lüks bı yer oldukı,sayılı zengınler orda oturuyor..
bızde öylee salyaları akıtarak bakıyoruz..
gelısmekte olan bı yerın gelısmıs halını dusun..kımbılır nasıl değerlenecek oralar..
Oturmak için alıyormuşsunuz, büyük ev daha akıllı bir secim olur bu durumda. Zaten inşaat firmaları devam ediyormuş şu an dolayısıyla kısa zaman icerisinde çevre baya değişecektir.Oturmak için alicaz yatırım filan değil canım. Gelişmekte olan muhit 2 3sene içinde güzel bi hal alır diye düşünüyorum alışveriş merkezleri filan. Herşey su anda yapılıyor inşaat halinde yani.
Oturmak için alıyormuşsunuz, büyük ev daha akıllı bir secim olur bu durumda. Zaten inşaat firmaları devam ediyormuş şu an dolayısıyla kısa zaman icerisinde çevre baya değişecektir.
Kolaylıklar dilerim.
Buyuk evin derdide buyuk oluyor Evet ferah ferah oturuyorsun ama isin hic bitmiyor faturalarda cabasi.
270 m2 evim 6+1 kac oda kullaniyorum 2.isim hic bitmiyor.buay 540 tl dogalgaz geldi.elektrik 110 tl.suda eli kulagindadir bakalim o ne surpriz yapicak.
Esimi evi kulctmek icin yalvariyorum.en ideali 150 m2.ha suda var yatili misafir geldimi ust kattayim nasil olsa rahat hareket ediyorum.ama yine de ben 150m2 idealdir diyorum. Dunya ya is yaomayami geldik...
Ne kadar uygunmus ev fiyatları nerede hangi ilde oturuyorsunuz yahu ?
Mantıken şöyle bir durumda var küçük ev alırsanız ilerde çocuk vs durumundan daha büyük bir eve geçmek isteyeceksiniz.Evet canım oturmak için alıyoruz o yüzden düşünüyorum yatırımlik alsam gelişmiş yerden alır kirası artı üstüne bir kaç birsey daha koyar kredi öderim ama kiradayim ve oturacağım alacağım evde ondan bu kadar lafa yordum ama yorumlara bakılırsa büyük ev daha cazip geliyor.
Mantıken şöyle bir durumda var küçük ev alırsanız ilerde çocuk vs durumundan daha büyük bir eve geçmek isteyeceksiniz.
Yeniden masrafınız olacak taşınma ,hiç eşya almasanızda en basiti perde vs değiştirmeniz gerekecek.
Yorgunluğu da cabası.
Yeni alacağınız evinizde güle güle oturun.
Sevgiler.