Gelişmiş bir yerde küçük ev mi, gelişmekte olan yerde büyük bir ev mi ?

gelişmekte olan yerde büyük evi alırım kirasına 3 5 de ilave eder gelişmiş bir yerde otururum

her zaman tercihimmm büyük evden yanadır..... ayrıca doğup büyüdügüm diyorsun ama altı üstü bir semt degistireceksin ,yine aynı şehirde yaşıyacaksın yani .

evım buyuk olsun..ferah ferah oturiim..

eşyalar ustne ustune gelirken ıyıkıde bu semtte oturmuşum demezsın emın ol..

Inşallah öyle demem canım.
Küçük dediğim eve baktıkta canım evi yerleştir bir daha kıpırdatmak mümkün olmayabilir çünkü evin içinde eşyaların koyulacagi yerler nerdeyse belli gibi tv ünitesi su duvar koltuk dolap su duvar gibi başka seçenek yok. Dediğin gibi eşyalar tıkış tıkış üstüme geliyor deme riski fazla. Birde eşyam da çok misafir odası takımı günlük oturma grubum filan hep ayrı artı birde yatak odası filan var.

Büyük ev tabii ki. Paran da varken paranla rezil olma bence.

beş yıla o semti tanıyamazsın.. şuanki gelişen yeri sollar.

İnsan annesine yakın olmak istiyor o konuda haklısınız çocuk olduğundada annesine bırakmak istiyor insan bende öyle isterim ama fırsatlar el vermiyorsa daha iyi koşullar varsa altımızda araba var bu kadar sıkıntıya zorluğa gerek yok diye düşünürdüm

Standart gerçekten dediğiniz gibi biz nasip olurda alırsak 2+1 ev için en az 110m2 3+1 için en az 130m2 düşünüyoruz tabiki koşullar ne olur bilemem ama bir yatak odası genişliği koltuk takımı masanın sığması beyaz eşyaları rahatça yerleştirmek önemli insan evinin ferah rahat olmasını istiyor

Büyük ev tabii ki. Paran da varken paranla rezil olma bence.

beş yıla o semti tanıyamazsın.. şuanki gelişen yeri sollar.

Ooo orası öyle bi beş yıl önce oranın adını bile duymamıştım ben şimdi ise heryeri inşaat altında bi beş sene sonra sanmıyorum oradan ev almak mümkün olsun orası öyle doğruya doğru yani

kaynanam ev alırken önce merkezden bakmışlar..
daha sonrada gelısmekte olan bı mevkiden..
gelısmekte olanda hersey ınsaat halındeymıs..
kaynanamınsa aklı merkezdeki buyuk,jakuzılı evde kalmış..
tutturmuş ılla merkezdeki olsun..almışlar merkezdekını..

sımdı o gelısmekte olan evın daha doğrusu sıtelerın onunden her gecısımızde aaah aah burda oturmak vardı dıyoruz..
suan orası öyle lüks bı yer oldukı,sayılı zengınler orda oturuyor..

bızde öylee salyaları akıtarak bakıyoruz..

gelısmekte olan bı yerın gelısmıs halını dusun..kımbılır nasıl değerlenecek oralar..

Tatlım birşey diyeyim mi bizimki de aynı kayinvalidenin hesabi gibi suanda annemlerin ki oturmuş bi yer artık daha fazla gelişmeye yer yok metroda geldi ayaklarına bitti artık gelişme filan ara ara yeni evler yapılıyor boş arsa bulmak zor. Ama dediğim gelişmekte olan yerler ilk evlendiğimde ordan geçerken dümdüz arazilerdi şimdi aradan bir buçuk sene geçti heryer inşaat ve hastaneler alışveriş merkezleri az ileri de istanbulda olan bilir teknik yapı filan ev dikti oralara hep 2 3seneye süper bi hal alır diye düşünüyorum kafam yattı gibi.

Ben yorumlarınızı okudunda gelismekte desiginiz yerde yol var minibüs var market var sanırım baya iyi bi uer. Alisveriss merkrzimidir tek gelismislik göstergesi. Ben olsam yni yapilanan yeri tercih ederim. En azindan belki bir kac parca yesil alan olur. Keza burda "gelismis" denilen avm cevresi yerlerde agac gormek bile zor. En azindan çocuklarınız bir parkta bir bahcede oynarlar. Zatn arabanizda varmis. Cok istediginizde avmler adim basi zaten. Hem ev buyuk olcakmis. Ama tabi karar sizin....

Oturmak için alıyormuşsunuz, büyük ev daha akıllı bir secim olur bu durumda. Zaten inşaat firmaları devam ediyormuş şu an dolayısıyla kısa zaman icerisinde çevre baya değişecektir.
Kolaylıklar dilerim.

Buyuk evin derdide buyuk oluyor Evet ferah ferah oturuyorsun ama isin hic bitmiyor faturalarda cabasi.
270 m2 evim 6+1 kac oda kullaniyorum 2.isim hic bitmiyor.buay 540 tl dogalgaz geldi.elektrik 110 tl.suda eli kulagindadir bakalim o ne surpriz yapicak.
Esimi evi kulctmek icin yalvariyorum.en ideali 150 m2.ha suda var yatili misafir geldimi ust kattayim nasil olsa rahat hareket ediyorum.ama yine de ben 150m2 idealdir diyorum. Dunya ya is yaomayami geldik...

Evet canım oturmak için alıyoruz o yüzden düşünüyorum yatırımlik alsam gelişmiş yerden alır kirası artı üstüne bir kaç birsey daha koyar kredi öderim ama kiradayim ve oturacağım alacağım evde ondan bu kadar lafa yordum ama yorumlara bakılırsa büyük ev daha cazip geliyor.

Yok canım okadar büyük düşünmüyorum eşim dubleks bakalım diyor ama ben sevmiyorum öyle parça parça ev gibi geliyor herkesin zevki farklı işte ama seninki de çok büyük yaa gerçekten temizle temizle bitmez ben 140m2 evin temizliğine dayanamıyorum hele banyom 15m2 vardır sil sil bitmiyor.

Mantıken şöyle bir durumda var küçük ev alırsanız ilerde çocuk vs durumundan daha büyük bir eve geçmek isteyeceksiniz.
Yeniden masrafınız olacak taşınma ,hiç eşya almasanızda en basiti perde vs değiştirmeniz gerekecek.
Yorgunluğu da cabası.
Yeni alacağınız evinizde güle güle oturun.
Sevgiler.

Bizimde derdimiz suan aynı sızınle

Ben gelişmekte olan bır yerden dublex istiyorum eşimde işinin oldugu semtten küçük bi yer

Çünkü çok pahalı dublexlerin yanına varılmıyor hos küçük evlerde aynıda en azından borcu bızı zorlamayacak

Ben büyük evi seviyorum evet yorucu belkı iş yapması ama ferah

Bekarken alısmısım hep balkonda kahvaltı fılan yapmaya kışın neysede yazın bogluyorum evde

Önü açık olsun istiyorum

Misafirlerim gelince rahat etsin

Tıklım tıklım güneş görmeyen balkonsuz evlerde yaşamak yıpratıyor insanı

Haklısın canım uzun vadede düşünmek lazım ucuz birşey değil ha deyince ev almak veya değişmek. Bi kere olsun güzel olsun.

Çok teşekkür ederim hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…