- 26 Ağustos 2010
- 1.923
- 981
- 373
- 34
- Konu Sahibi salincaksevdam
-
gelismekte ama ne kadar zamanda?
yatirim icinse gelismis, cunku fiyatlar daha hizli artar kiralar yuksektir
oturmak icinse buyuk evi tercih ederdim.
Ben olsam büyük evi tercih ederdim. Çocuklarınız olacak belki de vardır, onlar büyüyecek geniş bir ortamda büyümeleri harika olur. Hepsinin odasının olması vs güzel şeyler.
Hem ailelere daha yakın olursun:)
Ayrıca bahsettiğin muhit de kötü bir muhit değilmiş gelişmekteymiş
büyük ev olması her açıdan daha avantajlı büyük ev tercihim olurdu...
Ben olsam büyük evi tercih ederdim. Çocuklarınız olacak belki de vardır, onlar büyüyecek geniş bir ortamda büyümeleri harika olur. Hepsinin odasının olması vs güzel şeyler.
Hem ailelere daha yakın olursun:)
Ayrıca bahsettiğin muhit de kötü bir muhit değilmiş gelişmekteymiş
Büyük ev kesinlikle .
En iyisi en rahati .
Arkadaşlar merhaba
Bi karar verme sorunumuz var ve sizlerden fikir almak istiyorum. Şu 5 6aydır ev alma mevzumuz var. Ama karar veremiyoruz yer olarak şimdi sizce gelişmiş iyi bir muhitte küçük bir ev mi yoksa gelişmekte olan bir muhitte büyük ferah bir ev mi ?
Gelişmekte olan muhit hem kendi anneme hem kayinvalideme aynı uzaklıkta tam ortalarında yani
Gelişmis olan muhit annemlerin oturduğu semt.
Olaya gelişmişlik ve gelişmekte olarak bakıyorum anne kv ev almaktaki kriterim değil yalnız.
Mesela 155bine annemlerin oturduğu semtte 65 70 m2 2+1 ev alabiliyorken gelişmekte olan semtten 130bine 120 130 m2 3+1 ya da dubleks ev filan alabiliyoruz nerdeyse iki daire gibi. Ya da aynı fiyata yani 155bine kocaman bir ev alabiliyoruz. Sizce nasıl karar vermeliyiz ? Çok karıştı kafam bi yanım kocaman evi ucuza almak varken küçücük bir ev alınır mi diyor, bi yanımda oranın da muhiti ev küçük olsun ne olur ki diyor. Sizce hangisi mantıklı ?
Büyük evi tercih ederdim herşey ayağınızın altında olacakmış 70 m2 ev küçük çocuk olduğunda 120-130 m2 dururken daha uyguna neden tercih etmeyesiniz eğer o ortam çevreyle ilgili sıkıntınız yoksa
Gelişmekte olan muhitle oranın Ortamiyla ilgili sorun yok ama diğer semtte doğup büyüdüğüm
semt ayrılmak biraz dokunuyor ama bakalım.
Evet çoluk çocuk olunca büyük ev iyi bir tercih aslında.
Tabiki büyük evi tercih ederdim.. Zaman zaman küçük evlere sığamadığımda "ah şu ev biraz daha büyük olsa" diye düşünüyorum.. Hem evinin büyük olması her açıdan avantaj gibi geliyor bana. Çocuk olduğunda büyük ev lazım olur. Bir de büyük evde eşyaların bile daha güzel gösterir kendini.. Ferah ferah
Aralarında çok fark olmasa neyse ama 70 m2 nerede 130 m2 nerede tabiki karar sizin yaşayacak olan sizsiniz ama eşyaları ferah rahat yerleştirmek çocuk olduğunda da rahat etmek adına inanın 130 m2 bile bakıldığında çok büyük sayılmaz 3+1 evler içinİnsan doğup büyüdüğü yerden ayrılmak istemez haklısınız ama iki aileninde ortasındaymış çok mesafe yoksa sürekli gider gelirsiniz orası da gelişecekmiş yeni bir hayat yeni bir yer belki daha hayırlıdır hayırlısı olsun inşallah
Haklısın canım su anda kiradayim ve oturduğum ev 140m2 ve oraya göre alındı eşyalarım açıkça söylemek gerekirse hemde yeni evliyim bir buçuk sene olacak, eşyalar yeni atma veya dağıtma gibi bi imkanım da yok :S
Aralarında çok fark olmasa neyse ama 70 m2 nerede 130 m2 nerede tabiki karar sizin yaşayacak olan sizsiniz ama eşyaları ferah rahat yerleştirmek çocuk olduğunda da rahat etmek adına inanın 130 m2 bile bakıldığında çok büyük sayılmaz 3+1 evler içinİnsan doğup büyüdüğü yerden ayrılmak istemez haklısınız ama iki aileninde ortasındaymış çok mesafe yoksa sürekli gider gelirsiniz orası da gelişecekmiş yeni bir hayat yeni bir yer belki daha hayırlıdır hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?