- 18 Ocak 2020
- 321
- 115
- Konu Sahibi CalikusuFeride
Gelinlik kiralık mı olmalı satın mı alınmalı? Bir kere giyilecek ama evli arkadaşların fikirleri nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi bı kaç arkadaşımda bu şekilde kiraladı ilk giyen oldularÖyle de mi oluyor? bunu bilmiyordum. Öğrendiğim iyi oldu
Kayınvalidem nişanlığımı bir beden büyük almıştı, kilo alınca da giyer diye. Abiye bir nişanlık hayatta kaç kere giyilebilir ki?Daha satın al diyen olmadı. Evet bir daha kilon aynı kalırsa ki zor o da yıllar sonra nerede giyilecek. Teşekkür ederim fikriniz için
Yakın bir akrabanın düğününde falan giyilir yine :)Kayınvalidem nişanlığımı bir beden büyük almıştı, kilo alınca da giyer diye. Abiye bir nişanlık hayatta kaç kere giyilebilir ki?
Bence gereksiz yani eskide kaldi ama eskiler modaya cikiyo o ayriTeşekkür ederim cevaplar için. Birde gelinlikte eldiven sizce nasıl durur. Demode mi olur
Bunu soracağım yapıyor musunuz bu şekilde diyeTabi bı kaç arkadaşımda bu şekilde kiraladı ilk giyen oldular
Ben satın aldım kiralık fiyatıyla aynıydı çok pişmanım. Keşke kiralasaydim bazanın altında duruyor öyle.Gelinlik kiralık mı olmalı satın mı alınmalı? Bir kere giyilecek ama evli arkadaşların fikirleri nedir?
Ama Hafife alinir bir sikayette degil inanEvet o düğüne özel ilk giyen ben olayım düşüncesi var. Evlilerin geneli yer kaplamasından şikayetçi
Bu çok kötü bir durum. Ben zaten çok stresli bir insanım. Kafayı yerdim teslim edilmemesi durumundaBen satın aldım kiralık fiyatıyla aynıydı çok pişmanım. Keşke kiralasaydim bazanın altında duruyor öyle.
Görümcemle 2 ay arayla düğün yaptık o da kiraladı. Dış çekimde sorun cıktı vaktinde teslim edemeyecek diye stres olmuştu
Ben satın aldım.Gelinlik kiralık mı olmalı satın mı alınmalı? Bir kere giyilecek ama evli arkadaşların fikirleri nedir?
Ay sanki İtalya'dan özel kumaş getirip tasarlatiyoruz yani... Neyi özel olacak ki. Herkeste aynı gelinlik zaten. Şu asiri anlam yükleyenler saçmalıyor bence.İki türlü fikir veren oldu. Yer kaplıyormuş ve de tekrar giyinilmiyormuş kilo olayı işin içine girince. Birde düğün özel bir şey gelinlik sana özel olmalı diyenler.
Dış çekimi düğün öncesi yapabilirsiniz tedbir olarakBu çok kötü bir durum. Ben zaten çok stresli bir insanım. Kafayı yerdim teslim edilmemesi durumunda
Fiyat aynıysa satın alıp sonrasında ikinci el olarak sata da bilirsin canım. Benimki özel dikimdi düğünden sonra kaldı baza altında. Fark hiç yoksa al dursun birine verirsin en olmadı ama fark varsa 500 tl bile önemli düğün önü kiralamak mantıklı olur o zaman.Burada da çoğunlukla kiralama fikri hakim. Fiyatların aynı olması kafamı karıştırdı
Arada cok fark yoksa satin alip sonra da belediyelerin ilgili birimlerine bagis yapabilirsiniz. Temizlenip gerekirse kisiye gore tadilattan gecerek ihtiyac sahiplerine hediye edilebiliyorlar.Daha satın al diyen olmadı. Evet bir daha kilon aynı kalırsa ki zor o da yıllar sonra nerede giyilecek. Teşekkür ederim fikriniz için
Gelinlik kiralık mı olmalı satın mı alınmalı? Bir kere giyilecek ama evli arkadaşların fikirleri nedir?