- 18 Ocak 2020
- 321
- 115
- Konu Sahibi CalikusuFeride
Gelinlik kiralık mı olmalı satın mı alınmalı? Bir kere giyilecek ama evli arkadaşların fikirleri nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Satın alma ve kira arasında 200 lira mı var ne kadar da fark etmiyormuşKiradim ne gerek var satin almaya bidahamı giyicem bos bos yer kaplıcak yok hatıra yok kirayla satın alma arasi 200 lira var satin aldim filan hikaye hic gerek yok.
İki türlü fikir veren oldu. Yer kaplıyormuş ve de tekrar giyinilmiyormuş kilo olayı işin içine girince. Birde düğün özel bir şey gelinlik sana özel olmalı diyenler.Ben satın aldım ama 2700e almıştım. Kiralıklar da o civardaydi. Bir de kiralıklar için butik gezmek gerekiyordu. Uğraşmak istemedim, kurumsal bir yerden aldım geçtim. Ama evde yer kaplıyor öyle. Gözün kesiyorsa kiralık daha mantıklı.
Benim de aklımda kiralamak var. Bir daha giyinilmiyor sonuçta. Öyle yıl dönümlerinde giyen var mı bilmiyorum da :))Ben kiraladım valla çok da iyi oldu yer kaplamadı . Balayında dönünce teslim ettim 2 hafta falan bende kaldı
4 sene önce oyleydi simdi bilemem modele gorede fiyat degisir tabiSatın alma ve kira arasında 200 lira mı var ne kadar da fark etmiyormuş
Arasında bin lira olacak ki insan kararsız kalmasın :) Neredeyse fark yok gibi. Siz gelinlik bakmaya kaç ay önce çıkmıştınız4 sene önce oyleydi simdi bilemem modele gorede fiyat degisir tabi
Valla bana sorma ben biraz istisnayim ozel dikim yaptirmadim begendigim bi modeli ikinci elde olsa giyicektim dugunumuzu tek basimiza yaptigimiz icin maddi olarak fazla açilamadim.Arasında bin lira olacak ki insan kararsız kalmasın :) Neredeyse fark yok gibi. Siz gelinlik bakmaya kaç ay önce çıkmıştınız
Bende satın aldım ama kiralik fiyatı ile arada cok az bi fark oldugu için. Buyuk bir fark olsaydi kiralayabilirdimde. Şuan bazanin altinda kocamaaan bir alani işgal ediyor ne olacak bilmiyorum 6 senedir evin bir cok noktasını dolandı en son baza altinda kaldi. Evet hayatta bir defa giyilecek ozel olmali vs vs ama sonra seneler ilerledikce resmen fazlalik olarak kaliyor bir kosede atsan atamiyosun. Simdiki aklım olsa bnde kiralar kurtuludum galiba ama dedigim gbi fark çok az oldugu için ilk giyen olmak istedimGelinlik kiralık mı olmalı satın mı alınmalı? Bir kere giyilecek ama evli arkadaşların fikirleri nedir?
Ben satın aldim ama gereksizmis.Sonra onu koyacak yer bulmak sıkıntı oluyor.Baska zaman giyilecek bir sey degilKiralayin benceGelinlik kiralık mı olmalı satın mı alınmalı? Bir kere giyilecek ama evli arkadaşların fikirleri nedir?
Teşekkür ederim cevaplar için. Birde gelinlikte eldiven sizce nasıl durur. Demode mi olurValla bana sorma ben biraz istisnayim ozel dikim yaptirmadim begendigim bi modeli ikinci elde olsa giyicektim dugunumuzu tek basimiza yaptigimiz icin maddi olarak fazla açilamadim.
Dugune 1 ay kala gittim begendim zaten hazr gelinlikti tamiri yapildi kuru temizle oldu bana teslim edildi.
Burada da çoğunlukla kiralama fikri hakim. Fiyatların aynı olması kafamı karıştırdıBen satın aldim ama gereksizmis.Sonra onu koyacak yer bulmak sıkıntı oluyor.Baska zaman giyilecek bir sey degilKiralayin bence
Evet o düğüne özel ilk giyen ben olayım düşüncesi var. Evlilerin geneli yer kaplamasından şikayetçiBende satın aldım ama kiralik fiyatı ile arada cok az bi fark oldugu için. Buyuk bir fark olsaydi kiralayabilirdimde. Şuan bazanin altinda kocamaaan bir alani işgal ediyor ne olacak bilmiyorum 6 senedir evin bir cok noktasını dolandı en son baza altinda kaldi. Evet hayatta bir defa giyilecek ozel olmali vs vs ama sonra seneler ilerledikce resmen fazlalik olarak kaliyor bir kosede atsan atamiyosun. Simdiki aklım olsa bnde kiralar kurtuludum galiba ama dedigim gbi fark çok az oldugu için ilk giyen olmak istedim
Benim gelinliğim kiralıktı yine de ilk giyen bendim benim için dikilmişti. Kafanızda model varsa onu diksinler kiralayınEvet o düğüne özel ilk giyen ben olayım düşüncesi var. Evlilerin geneli yer kaplamasından şikayetçi
Öyle de mi oluyor? bunu bilmiyordum. Öğrendiğim iyi olduBenim gelinliğim kiralıktı yine de ilk giyen bendim benim için dikilmişti. Kafanızda model varsa onu diksinler kiralayın
Daha satın al diyen olmadı. Evet bir daha kilon aynı kalırsa ki zor o da yıllar sonra nerede giyilecek. Teşekkür ederim fikriniz içinBen de kiraladım. Nikah elbisem, nişan elbisem, söz elbisem hep duruyor. Bir daha kolay kolay giyilmiyor bunlar bile. Kaldı ki gelinliği ne zaman giyeceksin?