- 8 Nisan 2014
- 1.685
- 592
- 118
- Konu Sahibi Sexingthecherry
ben 2. evliliğimde de gelinlik giymeyi düşünüyorum gerçekten çok güzel bir duygu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar belki şaşıracaksınız ama ben gelinlik giymek istemiyorum. düğün yerine nikah yapacağız zaten. sizce nikahta gelinliğe alternatif şık beyaz bir elbise giysem çok mu abes olur? bana tavsiye verin nolur :26:
sormaHeh işte en deli eden mevzu. tesettürlü değilim. ama açık da giyinmem. ya kolsuz elbisenin üstüne tül bolero istedim diye satıcı kadın "aa canııımmm sen kapalı mıydın yeaa" dedi. yook yani açık giyinmeyi sevmiyorum.
bu arada konu sahibi bir arkadaş daha demiş, madem beyaz bir elbise düşünüyorsun, balık model çok çok sade gelinliklere bir göz at.
ve tabi ki içinden geleni yap :))
mutluluklar.
canım çok teşekkür ederim ilgin için, sade ve şık çok güzeller. peki bu üstteki modelin sırt ve kollarını nasıl kapatabilirim?Bu modeller nasıl?
canım harika bunlar çok beğendimmm. nerden bulabilirim bunları?Dantelle tabiki de =)
Misal:
ben de açığım ama kolsuz dahi giymediğim için kapalı istedim gelinliğimiailem ve nişanlımın ailesi gelinlik giymeme fikrine hiç sıcak bakmadı ne yapalım giyeceğim mecburen. kızlar işte şimdi daha çok yardımınıza ihtiyacım var nasıl bir şey giyeyim? kiloluyum 42 beden giyiyorum kalça ve göbek var, ayrıca çok abartılı bir model istemiyorum sade olsun istiyorum, ve fakat aynı zamanda başım açık ama tesettürlüye yaın tarzda kapalı bir gelinlik istiyorum. nolur fikir verin bunların hepsi bir arada bir şey bulamayacağımdan korkuyorum
teşekkür ederim canımCanım elbise ve sade gelinlik olarak birkaç seçenek:
aynen canım bende açığım ama kolsuz giymiyorum. diktirdin mi satın mı aldın?ben de açığım ama kolsuz dahi giymediğim için kapalı istedim gelinliğimi
benim gelinliğimden çok memnun kaldım. mine ertuğrul diye bir bak istersen netten kendi sitesi var.
canım ya valla çok iyi anlıyorum senisen ne giydin peki? nikah mıydı düğün mü?Arkadaşlarımın bu yönde hayalleri olurdu. Çarşıda dolaşırken, vitrindeki gelinliklerden alamazlardı kendilerini.
Ben de spor giyim vitrinlere takılırdım. Giymedim hiç pişmanlık hissetmedim, giyseydim taşıyamazdım eminim.
kızlar belki şaşıracaksınız ama ben gelinlik giymek istemiyorum. düğün yerine nikah yapacağız zaten. sizce nikahta gelinliğe alternatif şık beyaz bir elbise giysem çok mu abes olur? bana tavsiye verin nolur :26:
bak bunu duyduğum iyi oldu, internetten okuduğum kadarıyla balık model boylu poslu zarif ince bellilerde güzel duruyormuş, o yüzden denemedim bileHayırlı olsun canım balık modeli 42 beden giydiğin için olmaz demişsin hangi vücut tipine hangi model gider pek anlamam deneyerek kararımı veririm ama kuzenimin eşi kendi düğünün de balık modeli giymişti kaç beden bilmiyorum ama oda kilolu çok yakışmıştı boyu da uzun gerçi denemeden karar vermeyin bence.
diktirdim ben gelinliğimi ama değişik bir tarz yaptıkaynen canım bende açığım ama kolsuz giymiyorum. diktirdin mi satın mı aldın?
çok merak ettim canım, fotoğrafı var mı?diktirdim ben gelinliğimi ama değişik bir tarz yaptık