Gelinlik fiyatları!

Bende dış cekimi trde yaptiricam. Zaten gelinliği vs. Orda alacağım icim düğünden önce cektirmeye karar verdim. Burda dediğin gibi cok pahali.
Benim zaten ivir zivarda hiiiiic gönlüm yok. Olmuşum 31 prenseslik hayallerim hic olmadi zaten eeee bu yaşdan sonrada sadelik beni aciyor.
Ben türk düğünü yapamicam. Nişanlım italyan olduğu için yemekli nikah yapicaz. Buffet kişi başı 80 euro, icecekler 40 euro flat. Daha anlaşmadım mekanla ama bulduğum en uygun mekan bu oldu. Hoteller 190 istiyor kişi başına. Öffff vallah hic hevesim yok. Hem stress hemde müsriflik.

Bir topikte okudum tabi riske girilir mi bilmem alanlar memnundu Ali expresten almışlar gelinliği güzel modeller vardı
Haklısın cnm oğlak burcu musun? Ben de öyle düşünüyorum bir sürü masraf ortalama yaparsın artık sade şık olur

Bir topikte okudum tabi riske girilir mi bilmem alanlar memnundu ç

Haklısın cnm oğlak burcu musun? Ben de öyle düşünüyorum bir sürü masraf ortalama yaparsın artık sade şık olur

Yok, ben balik. Nişanlım oğlak :)
Ortalamasi bile beni baydi... ben o parayla cuba filan gezerdim oysa...
Aslinda düğünü isteyen nişanlım. Nasilda hevesli. Bana kalsa hic yapmam.

Yok, ben balik. Nişanlım oğlak :)
Ortalamasi bile beni baydi... ben o parayla cuba filan gezerdim oysa...
Aslinda düğünü isteyen nişanlım. Nasilda hevesli. Bana kalsa hic yapmam.
Benimde yükselenim balık eşim de balık
Evet evlenirken çok ağır bir maliyet oluyor yazık sonra faturalar öde öde bitmiyor

Uskudar merkezdeki gelinlikcilere de bakin. Pasajlar var bilirsiniz, oralari diyorum.

Kadıköy gibi Bı yer tabıkı pahalı olur. Daha uygun yerlere baksanız??

Bursa da gelinlikçiler çarşısından 2.250 ye pırıl pırıl taşlı el işlemeli, güpürlü gelinlik aldım geçen sene mart ayında. Marka yerlerden uzak durun.

Arkadaşım burda bile kac kisi teklif etmiş gelinligimi vereyim diye degmez para vermeye ki para vermek istemiyorsun o kadar düğünlere çok fazla anlam yükleniyor boşa keşke ben nikah yapıp sonra gece gençler eglenmeye gitseydik diyorum

İzmir de Uygun diye biliyorum canim

Eminönünde kürkçü hanın ykarısında roze gelinlik var benim 10 yıl önce kadıköyde 3000 tl dedikleri gelinliğimi 800 tl ye diktiler ve danteli duvağı herşeyi en kaliteli malzeme ile oldu..

ablam 5 bin liraya aldı bu yaz ev evlendi gelinliği çok güzel eğer almak isterseniz 1000 liraya satarım gerçekten çok şık kadiköyden aldı duvagı herşeyi içinde hiç sıkıntısı yok

Bir arkadaşımla gelinlik bakmistik 5 sene kadar önce
Miss defne İzmir'in afyon subesinde
700 liraydı ve çooook güzeldi. Bilmiyorum aradan geçen 5 yılda fiyatlar nasıldır ama yazayım dedim...
Geçen senenin modeli , demiş olabilirler. Belki ondan ucuzdur ama bence gelinliğin modası olmaz, sana yakışan güzeldir. Belki siz de geçen yilin modellerine bakabilirsiniz

Ben 350 liraya tutu diktirmistim, ama ben taki vs takmadim.
Ayagimda da converslerim vardi.
Iyiki oyle yapmisim, yine evlensem ayni o sekilde giyinirim, cok rahattim
Etegim boyleydi.
Milyarlar dokmeye degmez bence.

Eklentiler

• IMG_2271.JPG
    48,1 KB · Görüntüleme: 190

Vallahi bizim içinde aslında fazlasıyla yüklü geldi. Eşim ile kendimiz üstlendik borçlara. Kendi isteklerimi o illa karşılamak görevim diye tutturunca dedim takı konusu gönülden mr koparsa dedim. Yeterki isteğimiz yerine gelsin. Açıkcası Türkiye de köy düğünü nü yaptığımızda bile aslında bizim için herşey geride kaldı gibiydi, bir an hayal ettiğimiz salonu bile boşverdik

Birde tüm organize işlere yönlendirmeleri ben yaptım. KV güzeller güzeli bir İnsan ama kendisi bu işlerden anlayamaz hale gelmişti sağlık sorunları baskılanmıştı ve maddiyat sıkıntısı olunca da mahçup duruma düşüyorum diye hüzünleniyordu. Hem eşime hem kendime yetişerek “çok sık Boğaz bir eş” olarak görülmüş olmakta, inişler çıkışlar yüklenmesine rağmen güzel bir şekilde geride bıraktık. Dairemizi de minimalist bir şekilde kendimizce düzdük Allah’a şükürler olsun. Tabi tipik Türk kızın düzenlediği şekilde olmasa da modern bir kıvamda şirin bir mutluluk yarattık. Dilerim sizin de herşey gönlünüzce olur inşallah.

Genel olarak öyle yapılıyor, ama şahsen ben zamanında kendim üstlenmek istemiştim. Yani zorunlu birşey değildir bu diye düşünüyorum
He bende öyle biliyordum da meraktan sordum
Sizin hakkınızda da hayırlı olsun
Teşekkürlercevap için

Ben 350 liraya tutu diktirmistim, ama ben taki vs takmadim.
Ayagimda da converslerim vardi.
Iyiki oyle yapmisim, yine evlensem ayni o sekilde giyinirim, cok rahattim
Etegim boyleydi.
Milyarlar dokmeye degmez bence.
Mutlu olmayı bilmek güzel birsey
Mutluluklar yeniden...

Ben kiraladim hem uygun fiyata hemde gecen yaza damga vurdum gelinligimle :) bahcelievlerde erva gelinlik kesinlikle tavsiye ederim. İnstagram sayfalari da var gelinlikleri şükran hanim dikiyor oldukca sempatik bir ablamiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…