Gelinlik fiyatları!

Vayy gelinlik fiyatlarına bak uçmuş ! Merak edip tek tek okudum tüm yorumları
Geçen sene arkadaşım kiraladı 2 bin liraya ama hazır alsa 200 lira fazlaydı yani hemen hemen aynı.

Takip ettiğim bir blogger gelinliğini aliexpressten aldığını söylemişti. Bence, kabarık bir gelinlik düşünmüyorsanız, sade olsun diyorsanız bakabilirsiniz bence.

O da net değil. Çok istediğim bir model vardı kadın iri göğüslü olduğum için bana uymayacağını söyledi kafam baya karıştı
Sorma o dert bende de vardi arkasi ipli gelinlik isi sozdu.Begendigin modelin arkasida yapilabiliyor.Allah gonlunuze gore versin :)

Birde sultanbeyli ye bak derim orda daha ucuz oluyor kadıköy ve ümraniyeye göre fiyatlar.yanında bindallı ve kına tepsisinide hediye ediyolar birde bazı yerler kuaför işinide düğün hediyemiz diye bedava yapıyor

Ben geçen sene Nisan ayında Kadıköy’den gelinlik aldım, fiyat aralığım yoktu o yüzden tüm modellere baktım benim bulduklarım 1.500-3.500 arasındaydı, nereye baktınız ki 1 senede bu kadar yükseleceğini zannetmem. Ben 1800’e aldım 2 duvak, takı torbası, şu kabarık yapan şeyi,çiçeği içinde..benimki sade bir gelinlikti..

Gelenek işde. Aslinda hevesi olana güzel bir anı. Ama benim gibi hevessiz olana sadece yük.
Siz yine iyi tek düğünle halledeceksiniz, biz iki düğün yaptık, bir onun ülkesinde biri de Türkiye’de.. ikinci düğünden sonra ikimiz de kocaman bir oh çektik, nikah belge vs yetişmediği için 8 ay sonra oldu, dediler minik bir davet verelim mi, ikimiz de koşarak uzaklaştık nikah salonundan

Benim de arkadaşım özel diktirttş ve yanlış hatırlamıyorsam 3500 kira tutmuştu ve bunu yapan kız okadar tatlıydı ki kendim tanışmıştım acayıp enerjisi var ve randevu olduğunda başkasıyla görüşmez sadece randevulu çalışıyor. İstersen arkadaşımdan numarasını sorabilirim bakırköy de

ablam 5 bin liraya aldı bu yaz ev evlendi gelinliği çok güzel eğer almak isterseniz 1000 liraya satarım gerçekten çok şık kadiköyden aldı duvagı herşeyi içinde hiç sıkıntısı yok

Fotoğraf atabilir misiniz özelden bi de bedeni ne

Bişey sorcam gelinliği erkek tarafı almıyor mu ?
Evet o alacak ama sonuçta evlenicez onun cebinden çıkan benim cebimden çıkmış gibi oluyor haliyle. Yüzüğü pahalı seçtiğim için gelinlikte tasarruf etmek istiyorum

Valla ben de anlamadım nasıl bu kadar uçmuş fiyatlar ama durum bu maalesef

Evet o alacak ama sonuçta evlenicez onun cebinden çıkan benim cebimden çıkmış gibi oluyor haliyle. Yüzüğü pahalı seçtiğim için gelinlikte tasarruf etmek istiyorum
Yok ben Genel manada merak ettim de sordum size veya nisanliniz adına söylemedim

Kadıköy ve Fatih her daim pahalıdır. Ümraniye'de güzel gelinlikler bulursunuz, ben ordan aldım ve 2.000 - 2.500 civarı bulursunuz gibi geliyor bana. 1 sene önce evlendim ve vardı bu fiyata güzel gelinlikler.

Takip ettiğim bir blogger gelinliğini aliexpressten aldığını söylemişti. Bence, kabarık bir gelinlik düşünmüyorsanız, sade olsun diyorsanız bakabilirsiniz bence.
Bende rast geliyorum yazıyor kızlar memnunlarda bende beğeniyorum modellerini çok ucuz zaten çok zaman olsa risk alınır bence zaten ölçüye göre yapılıyor

Fatih daha pahalı dedi çevremdekiler sürekli. Bir de orada daha çok tesettür gelinlik modelleri varmış sanırım.

Sizi yanlış yönlendirmişler. Fatihte tesettür giyim mağazaları var lakin gelinlik ve nişan/abiye modelleri açıklara daha çok hitap ediyor. Ben de fatihe bakmanızı öneririm ancak dediginiz gibi fiyatlar aşırı pahalı. Kuzenim nisandaki düğünü için diktiriyor şuan ve 8 bin civarı bir şey... O da pazarlıkla falan demişti, kendi istediği model için bir çok yer 20binden açmış fiyatlarını, şok olmuştum. Allah evlenenlere kolaylık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…