Sorma o dert bende de vardi arkasi ipli gelinlik isi sozdu.Begendigin modelin arkasida yapilabiliyor.Allah gonlunuze gore versin :)O da net değil. Çok istediğim bir model vardı kadın iri göğüslü olduğum için bana uymayacağını söyledi kafam baya karıştı
Siz yine iyi tek düğünle halledeceksiniz, biz iki düğün yaptık, bir onun ülkesinde biri de Türkiye’de.. ikinci düğünden sonra ikimiz de kocaman bir oh çektik, nikah belge vs yetişmediği için 8 ay sonra oldu, dediler minik bir davet verelim mi, ikimiz de koşarak uzaklaştık nikah salonundanGelenek işde. Aslinda hevesi olana güzel bir anı. Ama benim gibi hevessiz olana sadece yük.
Ay çok teşekkür ederim çok tatlısınız, ben 36-38 giyiyorum ama teklif etmeniz yeter çok teşekkür ederim34 36 beden falansan vereyim benimkini senin olsun kuru temizlemeye verirsin bir miktar
Ümraniyeye de bakıcam, sizin bir öneriniz var mı?Kadıköy gibi Bı yer tabıkı pahalı olur. Daha uygun yerlere baksanız??
ablam 5 bin liraya aldı bu yaz ev evlendi gelinliği çok güzel eğer almak isterseniz 1000 liraya satarım gerçekten çok şık kadiköyden aldı duvagı herşeyi içinde hiç sıkıntısı yok
Evet o alacak ama sonuçta evlenicez onun cebinden çıkan benim cebimden çıkmış gibi oluyor haliyle. Yüzüğü pahalı seçtiğim için gelinlikte tasarruf etmek istiyorumBişey sorcam gelinliği erkek tarafı almıyor mu ?
Valla ben de anlamadım nasıl bu kadar uçmuş fiyatlar ama durum bu maalesefBen geçen sene Nisan ayında Kadıköy’den gelinlik aldım, fiyat aralığım yoktu o yüzden tüm modellere baktım benim bulduklarım 1.500-3.500 arasındaydı, nereye baktınız ki 1 senede bu kadar yükseleceğini zannetmem. Ben 1800’e aldım 2 duvak, takı torbası, şu kabarık yapan şeyi,çiçeği içinde..benimki sade bir gelinlikti..
Yok ben Genel manada merak ettim de sordum size veya nisanliniz adına söylemedimEvet o alacak ama sonuçta evlenicez onun cebinden çıkan benim cebimden çıkmış gibi oluyor haliyle. Yüzüğü pahalı seçtiğim için gelinlikte tasarruf etmek istiyorum
Herkese iyi günler dilerim.
Haziranın sonunda evleniyorum bu yüzden gelinlik bakmaya başladım bugün. Kadıköydeki birçok gelinlikçiye girdim çıktım ve şok oldum.
Gelinlik fiyatları nedir böyle yahu? Ben kiralamayı düşünüyordum ama baktım neredeyse satılık fiyatına hepsi alsam daha mantıklı.
İnanın kököz gelinlikler bile 4 binden başlıyor. Sözlüm zaten yüzüğü biraz pahalı bir şey alacak gösterişli takı sevdiğim için bu yüzden gelinlikte tasarruf etmek istiyorum ama fiyatlar çok pahalı geldi bana.
Önerisi olan var mı İstanbul veya Ankarada gelinlik almak için? 2 saatlik bir kıyafete milyarlar dökmek istemiyorum.
Ben boğa heykelinden sağa giden caddeden bakmıştım birsürü gelinlikçi vardı, Eminönü’ne de bakmıştım ama beğenmedim ve fiyat da pek farklı değildi kadıköyden..Valla ben de anlamadım nasıl bu kadar uçmuş fiyatlar ama durum bu maalesef
Bende rast geliyorum yazıyor kızlar memnunlarda bende beğeniyorum modellerini çok ucuz zaten çok zaman olsa risk alınır bence zaten ölçüye göre yapılıyorTakip ettiğim bir blogger gelinliğini aliexpressten aldığını söylemişti. Bence, kabarık bir gelinlik düşünmüyorsanız, sade olsun diyorsanız bakabilirsiniz bence.
Fatih daha pahalı dedi çevremdekiler sürekli. Bir de orada daha çok tesettür gelinlik modelleri varmış sanırım.
bende var sandikta duruyor istersem kiralarim başkalarina.İkinci el alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?