Gelinlik fiyatları!

Ben Ümraniye'de kendi isteğime göre diktirip kiraladım 1.5 sene olacak. 1000tl ydi.

Teşekkür ederim. Ben mecbur düğünden 6 ay önce alicam. Kilo sorunu olursa burda terziye veririm. Ayni modeli burda denedim ama fiyat farkı aşırı var. Trde 2600 lira burda 3200 Euro
Tekrar baktım sitesine de 1750 bile gelinlik var zevk meselesi tabi birde ekim ayında indirimleri oluyor onların mağazada yarı fiyatına gelinlik var

Gecen sene kadikoyden durumu pek olmayan birine gelinlik aldik para birlestirip. 2000e aldik.
Kokoz ne demek bilmiyorum. Biz ucuza kacmadik yani fiyatlar boyleydi
Ha 8 bine de vardi bagdat caddesinde 32 bine de gordum bir arkadasima bakarken ama 400e de vardi. Hangi magazalara baktiniz? Biz icimize sinen 3 4 model belirledik. Kendisi secti aralarindan. 2300 dediler. Hayir isi su bu siz de vesile olun falan dedik 2000e aldik.

Teşekkür ederim. Ben mecbur düğünden 6 ay önce alicam. Kilo sorunu olursa burda terziye veririm. Ayni modeli burda denedim ama fiyat farkı aşırı var. Trde 2600 lira burda 3200 Euro
Bizimkiler de hep Fatih ten aldı Viyana dalar 6 bine süper gelinlik aldı bize göre pahalı ama oranın fiyatıyla iyi

Valla söğütlüçeşmeden aşağı indim gelinlikçi dolu orası zaten. Ama dediğim gibi aşırı pahalıydı

Millet nerden buluyor böyle uyguna çözemedim ben

Tekrar baktım sitesine de 1750 bile gelinlik var zevk meselesi tabi birde ekim ayında indirimleri oluyor onların mağazada yarı fiyatına gelinlik var

Ben sade saten sirt dekolteli olani beğendim. Yemekli nikah töreni olacağı icin prenses kesim taşlı tuşlu, dantelli gelinlik bana yakışmaz :)
Ben en iyisi ekim ayina hazırlık yapim :)

Bizimkiler de hep Fatih ten aldı Viyana dalar 6 bine süper gelinlik aldı bize göre pahalı ama oranın fiyatıyla iyi

Burda aşırı pahali. Gercekden abarti pahali.
Gelinlikler en az 3000 Euro
Tek davetiye 3 Euro
Nikah şekeri filan tanesi 2 Euro...
Bunlar zaten en kötü kalite olani... ne tarz ne design birşey.
Benim nikah ( sadece yemeği ve mekani) yüz kişilik davetli icin 12bin Euroya patlicak. Daha icinde gelinlik,fotoraf, cicek, gelin arabasi, kuaför,musik YOK.

Hepsini burdan alsam en az 20 bin giderim olur... mobilya ve balayi eklenirse 40 bin de.

Vallah evlenmeden soğudum. Resmen soğudum

Fatih de gelinlikler uygun fiyata bulunabiliyor yada mahmutpasada

Öyle tatlım burda Euro değerli orda ona göre maliyet burda da tl den maaş alan birisi için çok pahalı Türkiye den temin edersin artık gelinlik davetiye süs vs yi bizimkiler öyle yapıyor

Ümraniye çarşıda mı yaptırdınız acaba? Bir de kaliteli oldu mu
Evet çarşıda yaptırdım. Kayınvalidemin tanıdığıymış o yüzden de biraz indirim oldu ama taş çatlasa 1500 olurdu yani tanıdık olmasa.. Evet gayet kaliteliydi, aksi halde beğenmezdim zaten :) Tüm dantelini vs beraber gidip beğendik, kendim seçtim.

Bakırköy, ümraniye, fatih, eminönüne buralara bakın

İzmire gidin ve yanınızda pazarlık uzmanı olsun ben 2012 başı aldım 1.600tl dedi 350tl ye aldım güzel di de ama şimdi herşey pahalı burda arkadaşım beyaz bi elbise aldı nikahı için 1.250 verdi devir pahalı
Dolaş yakın illerde arkadaşların varsa bi dolaşsınlar fiyat alsınlar resmini atsınlar sana
Ama o en özel günün en beğendiğin içine sinen bişwy olmalı

Öyle tatlım burda Euro değerli orda ona göre maliyet burda da tl den maaş alan birisi için çok pahalı Türkiye den temin edersin artık gelinlik davetiye süs vs yi bizimkiler öyle yapıyor

Evet. Trde tl bazli kazanan bir insan icinde aşırı maddi bir yük evlenme.
Alabildiğimi trden alcam. Artik bavullarla nakliyat yaparim :) adim kacakciya cikicak.

Kismetse mobilya ve mutfagida trden alicam. Onlari nişanlım nakliyat firmasinla anlaşıp getirtecek. Benim burda beğendiğim amerikan mutfağı 27 bin Euro. Öldürseler vermem o parayi. Bahcede taş firinda pişiririm ama almam yani :)

Çıksa bizimkilerin çıkardı tanıdıklar Yok mu götürecek canım biz de teyzemin gelini burdan nikah şekerini yaptırdı 500 tl ye gönderecektik 2013 te kargo 400 istemişti nakliyatcılar ne kadara götürür bilmem sonra akrabaya verdik o götürdü

Ben evleneli 2 yıla yakın olacak hiç ucuz ama güzel gelinlik görmedim. İşlemesine göre fiyatlar çok değişken oluyor.
Bu kış oleg cassini mağazısında 1500-2000 civarı çok güzel kampanyalı gelinlikler vardı.
Bi bakın isterseniz.

ben de evlenirken Fatih ucuz diye gittim, bana pahali gelmisti.. Avrupa yakasinda kuyumcu kent diye bir alisveris merkezi var, her sey dügün uzerine, ordan almistim yari fiyatina..

valla bu işlerde tanıdık olursa cok iyi oluyor. biz araya bi tanidik sokup toptan gelinlik yapan bi yere dikdirmistik. bol bol el işlemeli, dantelli, gübürlü vs gayet şık ve normalde 5bine satilan gelinligi 1,500 e aldik (6 sene önce)

34 36 beden falansan vereyim benimkini senin olsun kuru temizlemeye verirsin bir miktar

Cok iyi anliyorum seni, ben o nedenle (birde Ailem Memlekette oldugu icin) Kinami Türkiye de yaptim, Esim biraz bocaladi, orali olmadi, hatta eski gelenekleri cagirstirma hevesimizle basladik hazirliklara, 40 yildir yapilmayan geleneklerin tümünü bile yapamadim - sonrasinda keske sana engel olmasaydim diye basladi, herneyse.

Dis cekimini ise Türkiyede organize ettim, tamam Makyaj ivir zivir burada aliskin oldugum tarzda olmadi ama, o da bir hatira. Simdi burada cektirmis olsaydim a) ates pahallisi, b) esim zaten ortalama 75 km uzaklikta, gelin almasi dis cekim Dügün geri gel. Onun yerine hem Tatil yapmis olduk, hemde sirin bir sekilde Köy dügünü.

Bizim Dügün mekani ise Cuma günü oldugu icin 8.500€ tuttu ortalama 500 kisi icin (300-350) kisilik ayarlamak istedik, ama zaten düsük fiyatmis, o mekanda sonradan evlenecek olanlar sirf o Kisi sayisina 10000€ ödüyorlarmis, Haftasonu ise ortalama 500 kisiden itibaren 16.000€.

Nikah sekerleri gibi seylere pek özen göstermedim acikcasi, Sözümüz kiyildigi andan beri istegimiz belirli Dügün salonunda eglenmek, ister Misafir sayisi 150 kisi olsun, yeterki sevdiklerimiz ve aile ile kutlamakti.

Cevremdeki Arkadaslara bakiyorum, vay sunun özel hazirligi, ay bu eksik olamaz, kendince istenilene göre degil de popüler statüsüne heveslenecircesine gereksiz masraflar yapiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…