- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Tekrar baktım sitesine de 1750 bile gelinlik var zevk meselesi tabi birde ekim ayında indirimleri oluyor onların mağazada yarı fiyatına gelinlik varTeşekkür ederim. Ben mecbur düğünden 6 ay önce alicam. Kilo sorunu olursa burda terziye veririm. Ayni modeli burda denedim ama fiyat farkı aşırı var. Trde 2600 lira burda 3200 Euro
Ümraniye çarşıda mı yaptırdınız acaba? Bir de kaliteli oldu muBen Ümraniye'de kendi isteğime göre diktirip kiraladım 1.5 sene olacak. 1000tl ydi.
Bizimkiler de hep Fatih ten aldı Viyana dalar 6 bine süper gelinlik aldı bize göre pahalı ama oranın fiyatıyla iyiTeşekkür ederim. Ben mecbur düğünden 6 ay önce alicam. Kilo sorunu olursa burda terziye veririm. Ayni modeli burda denedim ama fiyat farkı aşırı var. Trde 2600 lira burda 3200 Euro
Valla söğütlüçeşmeden aşağı indim gelinlikçi dolu orası zaten. Ama dediğim gibi aşırı pahalıydıGecen sene kadikoyden durumu pek olmayan birine gelinlik aldik para birlestirip. 2000e aldik.
Kokoz ne demek bilmiyorum. Biz ucuza kacmadik yani fiyatlar boyleydi
Ha 8 bine de vardi bagdat caddesinde 32 bine de gordum bir arkadasima bakarken ama 400e de vardi. Hangi magazalara baktiniz? Biz icimize sinen 3 4 model belirledik. Kendisi secti aralarindan. 2300 dediler. Hayir isi su bu siz de vesile olun falan dedik 2000e aldik.
Tekrar baktım sitesine de 1750 bile gelinlik var zevk meselesi tabi birde ekim ayında indirimleri oluyor onların mağazada yarı fiyatına gelinlik var
Bizimkiler de hep Fatih ten aldı Viyana dalar 6 bine süper gelinlik aldı bize göre pahalı ama oranın fiyatıyla iyi
Öyle tatlım burda Euro değerli orda ona göre maliyet burda da tl den maaş alan birisi için çok pahalı Türkiye den temin edersin artık gelinlik davetiye süs vs yi bizimkiler öyle yapıyorBurda aşırı pahali. Gercekden abarti pahali.
Gelinlikler en az 3000 Euro
Tek davetiye 3 Euro
Nikah şekeri filan tanesi 2 Euro...
Bunlar zaten en kötü kalite olani... ne tarz ne design birşey.
Benim nikah ( sadece yemeği ve mekani) yüz kişilik davetli icin 12bin Euroya patlicak. Daha icinde gelinlik,fotoraf, cicek, gelin arabasi, kuaför,musik YOK.
Hepsini burdan alsam en az 20 bin giderim olur... mobilya ve balayi eklenirse 40 bin de.
Vallah evlenmeden soğudum. Resmen soğudum
Evet çarşıda yaptırdım. Kayınvalidemin tanıdığıymış o yüzden de biraz indirim oldu ama taş çatlasa 1500 olurdu yani tanıdık olmasa.. Evet gayet kaliteliydi, aksi halde beğenmezdim zaten :) Tüm dantelini vs beraber gidip beğendik, kendim seçtim.Ümraniye çarşıda mı yaptırdınız acaba? Bir de kaliteli oldu mu
Bakırköy, ümraniye, fatih, eminönüne buralara bakınHerkese iyi günler dilerim.
Haziranın sonunda evleniyorum bu yüzden gelinlik bakmaya başladım bugün. Kadıköydeki birçok gelinlikçiye girdim çıktım ve şok oldum.
Gelinlik fiyatları nedir böyle yahu? Ben kiralamayı düşünüyordum ama baktım neredeyse satılık fiyatına hepsi alsam daha mantıklı.
İnanın kököz gelinlikler bile 4 binden başlıyor. Sözlüm zaten yüzüğü biraz pahalı bir şey alacak gösterişli takı sevdiğim için bu yüzden gelinlikte tasarruf etmek istiyorum ama fiyatlar çok pahalı geldi bana.
Önerisi olan var mı İstanbul veya Ankarada gelinlik almak için? 2 saatlik bir kıyafete milyarlar dökmek istemiyorum.
Öyle tatlım burda Euro değerli orda ona göre maliyet burda da tl den maaş alan birisi için çok pahalı Türkiye den temin edersin artık gelinlik davetiye süs vs yi bizimkiler öyle yapıyor
Çıksa bizimkilerin çıkardı tanıdıklar Yok mu götürecek canım biz de teyzemin gelini burdan nikah şekerini yaptırdı 500 tl ye gönderecektik 2013 te kargo 400 istemişti nakliyatcılar ne kadara götürür bilmem sonra akrabaya verdik o götürdüEvet. Trde tl bazli kazanan bir insan icinde aşırı maddi bir yük evlenme.
Alabildiğimi trden alcam. Artik bavullarla nakliyat yaparim :) adim kacakciya cikicak.
Kismetse mobilya ve mutfagida trden alicam. Onlari nişanlım nakliyat firmasinla anlaşıp getirtecek. Benim burda beğendiğim amerikan mutfağı 27 bin Euro. Öldürseler vermem o parayi. Bahcede taş firinda pişiririm ama almam yani :)
valla bu işlerde tanıdık olursa cok iyi oluyor. biz araya bi tanidik sokup toptan gelinlik yapan bi yere dikdirmistik. bol bol el işlemeli, dantelli, gübürlü vs gayet şık ve normalde 5bine satilan gelinligi 1,500 e aldik (6 sene önce)Herkese iyi günler dilerim.
Haziranın sonunda evleniyorum bu yüzden gelinlik bakmaya başladım bugün. Kadıköydeki birçok gelinlikçiye girdim çıktım ve şok oldum.
Gelinlik fiyatları nedir böyle yahu? Ben kiralamayı düşünüyordum ama baktım neredeyse satılık fiyatına hepsi alsam daha mantıklı.
İnanın kököz gelinlikler bile 4 binden başlıyor. Sözlüm zaten yüzüğü biraz pahalı bir şey alacak gösterişli takı sevdiğim için bu yüzden gelinlikte tasarruf etmek istiyorum ama fiyatlar çok pahalı geldi bana.
Önerisi olan var mı İstanbul veya Ankarada gelinlik almak için? 2 saatlik bir kıyafete milyarlar dökmek istemiyorum.
Cok iyi anliyorum seni, ben o nedenle (birde Ailem Memlekette oldugu icin) Kinami Türkiye de yaptim, Esim biraz bocaladi, orali olmadi, hatta eski gelenekleri cagirstirma hevesimizle basladik hazirliklara, 40 yildir yapilmayan geleneklerin tümünü bile yapamadim - sonrasinda keske sana engel olmasaydim diye basladi, herneyse.Burda aşırı pahali. Gercekden abarti pahali.
Gelinlikler en az 3000 Euro
Tek davetiye 3 Euro
Nikah şekeri filan tanesi 2 Euro...
Bunlar zaten en kötü kalite olani... ne tarz ne design birşey.
Benim nikah ( sadece yemeği ve mekani) yüz kişilik davetli icin 12bin Euroya patlicak. Daha icinde gelinlik,fotoraf, cicek, gelin arabasi, kuaför,musik YOK.
Hepsini burdan alsam en az 20 bin giderim olur... mobilya ve balayi eklenirse 40 bin de.
Vallah evlenmeden soğudum. Resmen soğudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?