• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik fiyatları!

Herkese iyi günler dilerim.

Haziranın sonunda evleniyorum bu yüzden gelinlik bakmaya başladım bugün. Kadıköydeki birçok gelinlikçiye girdim çıktım ve şok oldum.

Gelinlik fiyatları nedir böyle yahu? Ben kiralamayı düşünüyordum ama baktım neredeyse satılık fiyatına hepsi alsam daha mantıklı.

İnanın kököz gelinlikler bile 4 binden başlıyor. Sözlüm zaten yüzüğü biraz pahalı bir şey alacak gösterişli takı sevdiğim için bu yüzden gelinlikte tasarruf etmek istiyorum ama fiyatlar çok pahalı geldi bana.

Önerisi olan var mı İstanbul veya Ankarada gelinlik almak için? 2 saatlik bir kıyafete milyarlar dökmek istemiyorum. :KK34:
Ben ankarada aldim 2 tanesini 6 bine aldım ama kıştan aldim gelinliklerimi yarı yarıya aldım normalde tanesi 6bindi

kadıkoyde kıytırık abiyeye bile 1500 tl dediler ustelık denedıkten sonra kadın benı kabınde sıkıstırdı diyor 2 saat içinde gelirsen sana 1000 tlye bırakırım patronumla konusup ama kesin gelmen lazım filan.. nişanım için elbise bakayım dedım kadın sınırımı bozdu dahada bakmadan gıttım. 10 dakika gordugu bırıne 500 tl indirim yapıyorsa kımbılır pazarlıkcı bırı olsam ne kadara verecektı elbıseyı. Milleti boyle kazıklıyorlar sen yanında pazarlıgı cok ıyı yapan bırıyle gıt ınan o fıyatlardan eser kalmaz

Bende pendikte biyerden kiralık olarak anlaştım bindallı gelinlik taç buket kese hepsi içinde 4900 tl ama istanbulun neredeyse yarısını dolaştım hemen hemen aynı fiyatlar

Kızlar Mersin'den gelinlik bakma fırsatınız varsa mutlaka gelip araştırın. Çok uygun fiyatlara çok güzel şeyler bulabilirsiniz.

Back