- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.243
- 348
Cok iyi anliyorum seni, ben o nedenle (birde Ailem Memlekette oldugu icin) Kinami Türkiye de yaptim, Esim biraz bocaladi, orali olmadi, hatta eski gelenekleri cagirstirma hevesimizle basladik hazirliklara, 40 yildir yapilmayan geleneklerin tümünü bile yapamadim - sonrasinda keske sana engel olmasaydim diye basladi, herneyse.
Dis cekimini ise Türkiyede organize ettim, tamam Makyaj ivir zivir burada aliskin oldugum tarzda olmadi ama, o da bir hatira. Simdi burada cektirmis olsaydim a) ates pahallisi, b) esim zaten ortalama 75 km uzaklikta, gelin almasi dis cekim Dügün geri gel. Onun yerine hem Tatil yapmis olduk, hemde sirin bir sekilde Köy dügünü.
Bizim Dügün mekani ise Cuma günü oldugu icin 8.500€ tuttu ortalama 500 kisi icin (300-350) kisilik ayarlamak istedik, ama zaten düsük fiyatmis, o mekanda sonradan evlenecek olanlar sirf o Kisi sayisina 10000€ ödüyorlarmis, Haftasonu ise ortalama 500 kisiden itibaren 16.000€.
Nikah sekerleri gibi seylere pek özen göstermedim acikcasi, Sözümüz kiyildigi andan beri istegimiz belirli Dügün salonunda eglenmek, ister Misafir sayisi 150 kisi olsun, yeterki sevdiklerimiz ve aile ile kutlamakti.
Cevremdeki Arkadaslara bakiyorum, vay sunun özel hazirligi, ay bu eksik olamaz, kendince istenilene göre degil de popüler statüsüne heveslenecircesine gereksiz masraflar yapiliyor.
Bende dış cekimi trde yaptiricam. Zaten gelinliği vs. Orda alacağım icim düğünden önce cektirmeye karar verdim. Burda dediğin gibi cok pahali.
Benim zaten ivir zivarda hiiiiic gönlüm yok. Olmuşum 31 prenseslik hayallerim hic olmadi zaten eeee bu yaşdan sonrada sadelik beni aciyor.
Ben türk düğünü yapamicam. Nişanlım italyan olduğu için yemekli nikah yapicaz. Buffet kişi başı 80 euro, icecekler 40 euro flat. Daha anlaşmadım mekanla ama bulduğum en uygun mekan bu oldu. Hoteller 190 istiyor kişi başına. Öffff vallah hic hevesim yok. Hem stress hemde müsriflik.