• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik fiyatları!

Ankara sıhhıyedeki askeriyenin karşısındaki binalardan birinin altında hayal gelinlik diye bir mağaza var
Orası baya uygun dikiyor
Bi bak derim

Sektör olarak yakınen bilen birsi olarak soyluyorumki takidan altindan salondan falan tasarruf edersiniz ama kotu bir gelinlik harici uygun fiyata gelinlik bulmaniz imkansiz. Gelinlikte kullanilan taşlar olsun danteller olsun arti işçilik katılınca bir gelinligin maliyeti zaten acayip yüksek oluyor. en basitinden surekli gelinliklerde kullanilan bir dantel türü var metresi 500 ila 1000 tl arasinda degisiyor, sadece bir metre fiyati bu, ki bakin surekli kullanilan diyorum yani ozel bisey degil, genelde maliyetler boyle, arti muazzam iscilik gerektiriyor hic basit bir is degil. Bu yuzden satis fiyatida bu sekilde yuksek.

ben aysira marka gelinliğimi kampanyadan gelinlik+dantelli duvak+ayakkabı+kese şeklinde 2500 yada 2800 gibi bir fiyata almıştım. gelinliğin üzerindede isteğime göre baya oynama yapmıştık. (8 ay önce )
Evet baya iyi almışsınız valla ben bugün oraya da girdim yanlış hatırlamıyorsam en dandik gelinlikler 4 bin. Korkunç resmen.

Biz geçen sene aldık.
Kına icin kabarik elbise ve gelinlik.
1500 lira gibi bişey.
Duvaklarini verdiler.
Izmirden almıştık.

Bence cok ta ucuza kacmayin cunku iki saat ustunuzde kalmayacakki kuaforde giyilecek dugunden ortalama 4 5 saat once dugunde 4 saat kalacak agzi burnu dagilir o gelinligin yahu. Cogu dugunde yakasi karsiya bakan koluna iki kol daha giren etegi oval olmus bir parmak kisa yerleri olan gelinlikler goruyorum hic mi gormediler nasil teslim aldilar ben bilmiyorum. Belli siniriniz olsun ama asil tercihiniz kalite olmali

Herkese iyi günler dilerim.

Haziranın sonunda evleniyorum bu yüzden gelinlik bakmaya başladım bugün. Kadıköydeki birçok gelinlikçiye girdim çıktım ve şok oldum.

Gelinlik fiyatları nedir böyle yahu? Ben kiralamayı düşünüyordum ama baktım neredeyse satılık fiyatına hepsi alsam daha mantıklı.

İnanın kököz gelinlikler bile 4 binden başlıyor. Sözlüm zaten yüzüğü biraz pahalı bir şey alacak gösterişli takı sevdiğim için bu yüzden gelinlikte tasarruf etmek istiyorum ama fiyatlar çok pahalı geldi bana.

Önerisi olan var mı İstanbul veya Ankarada gelinlik almak için? 2 saatlik bir kıyafete milyarlar dökmek istemiyorum. :KK34:

kadıköyden bakma tabiki oralar pahalı semt aralarındaki gelinlikçilere bak

bir de satın almayla kiralama arasında evet çok fark yok ama satın aldıktan sonra ne yapacaksın o gelinliği?

ben kiraladım ama üzerime göre tasarlandı dikildi, kardeşimde aynı yerden yaptırdı eylüldeydi düğünü 2 bin tuttu onunki.

zaten gelinlik kirleniyor batıyor ve benim onu evde saklayacak yerimde yok iyiki kiralamışım

Hazır gelinlik al üstüne sadece tadilat yaptır. Ben 4 sene önce olegcassiniden 1000 tl ye gelinlik aldım sadece boyunu kısalttık dügüne bir hafta kala provaya çağırdılar çokta güzel oldu

Siz nasil bir gelinlik istiyorsunuz sekillendirdiniz mi kafanizda.Kucuk dukkanlarda dikim evlerinde biraz daha ucuz oluyor.

Vallahi benim icin Yurtdisindaki fiyatlar pahali geldigi icin - Örnek; orta-yüksek kalite de olan gelinlikler 2.000-5.000 € civarinda.

Benim birde Kina Türkiye'de oldu - Kinali Dügün tarzinda. Gittim Almanya'da bir gelinlige o kadar Para sarf edecegime ortalama o zamanki Döviz ile 2.500€ Ankara'dan iki Gelinlik satin aldim (biri 3D boyutu, öbürü ise tas ve dantel isleme stilinde).

Kendi Kuzenimde Kuaför mesleginden ötürü Gelinlik isleri ile ilgileniyor, simdi tasaruflu öyle fazla cahcahli birsey istemiyor isen, 1.000-2.000 TL ye diktirmeye veya kiralamaya imkanlar doguyor, olay icine sinebilecek bir GELINLIK olacak mi?

Ben misal Ankara da ULUS'a gittim ve oradan aldim Gelinlikleri.

Hazır gelinlik al üstüne sadece tadilat yaptır. Ben 4 sene önce olegcassiniden 1000 tl ye gelinlik aldım sadece boyunu kısalttık dügüne bir hafta kala provaya çağırdılar çokta güzel oldu

Canim bende oleg cassiniden gelinlik beğendim. Hic tecrübem yok bu konuda. Yurtdışında yaşıyorum ve sadece 10 gün kalabileceğim istanbulda...
Sence 10 gün yeterli olurmu? Yani boy kisaltma işlemleri için? Ve genel anlamda önerirmisin markayi?

Fatih gelinlikçiler çarşısı var orda ucuz ama en ucuz eminönünde hanlarda bulursunuz. Her bütçeye göre her yerde var.

Haziranın sonunda evleniyorum bu yüzden gelinlik bakmaya başladım bugün. Kadıköydeki birçok gelinlikçiye girdim çıktım ve şok oldum.

Gelinlik fiyatları nedir böyle yahu? Ben kiralamayı düşünüyordum ama baktım neredeyse satılık fiyatına hepsi alsam daha mantıklı.

İnanın kököz gelinlikler bile 4 binden başlıyor. Sözlüm zaten yüzüğü biraz pahalı bir şey alacak gösterişli takı sevdiğim için bu yüzden gelinlikte tasarruf etmek istiyorum ama fiyatlar çok pahalı geldi bana.

Önerisi olan var mı İstanbul veya Ankarada gelinlik almak için? 2 saatlik bir kıyafete milyarlar dökmek istemiyorum. :KK34:
Ü
Malesef dügn sezonu geliyor fiyatlar uçuk Anadolu yakasında Sultanbeyli Ümraniye uygun diye duymuştum

Euro ve dolar fırladığından beri her şey çok pahalı maalesef. İnsanlar anlamıyor, ben şu kadara almıştım ucuz da var diyor ama yok yani geçen sene 2 bin lira olan gelinlik bu sene 4 bin lira. Şaka gibi. Ben de bakıyorum arada, hevesim kaçıyor vallahi yazık günah.

Ankara ulusta otobüs duraklarının arkasında bir çarşı var içinde bir sürü gelinlikçi var oradan da fiyat alın. Anafartalar çarşısı mıydı adı hatırlamıyorum. Atatürk heykelinden yukarı doğru çıkarken sağ tarafta 100 metre solda.

Açıkçası fiyatlara aldanıp kaliteli sanmayın derim, bazı moda evleri uygun fiyata çok temiz ve kaliteli işler çıkarıyorlar. Ön yargılı olmayıp daha küçük mekanları da keşfetmenizi tavsiye ederim.

Valla bende 1 ay önce aldım gelinliğimi. 5 binliraydı ama ellerinde tek kaldığı için yarı fiyatına almıştım. Öyle birşey denk gelirse uyguna alabilirsin ancak. Yoksa herşey ateş pahası

oleg cassini var
dreamon var bu
pıerre cardin var
bu fırmaların gelınlıklerı uygun

arkadasım cok uyguna bır gelınlık almıstı yanlıs hatırlamıyorsam osmanbey mıydı neydı sankı... oyle bı yerler varmıs

Son düzenleme:
Back