• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik fiyatları!

Herkese iyi günler dilerim.

Haziranın sonunda evleniyorum bu yüzden gelinlik bakmaya başladım bugün. Kadıköydeki birçok gelinlikçiye girdim çıktım ve şok oldum.

Gelinlik fiyatları nedir böyle yahu? Ben kiralamayı düşünüyordum ama baktım neredeyse satılık fiyatına hepsi alsam daha mantıklı.

İnanın kököz gelinlikler bile 4 binden başlıyor. Sözlüm zaten yüzüğü biraz pahalı bir şey alacak gösterişli takı sevdiğim için bu yüzden gelinlikte tasarruf etmek istiyorum ama fiyatlar çok pahalı geldi bana.

Önerisi olan var mı İstanbul veya Ankarada gelinlik almak için? 2 saatlik bir kıyafete milyarlar dökmek istemiyorum. :KK34:
Bence en iyisi ikinci el almak millet 1 gece giyiyor 700 liraya bile mis gibi gelinlikler var ben boşanıyorum gelinlik istanbulda kaldı ben ailemin yanındayım bosanmiyo olsaydım 500e verirdim sana gelinliği ne olacak elime mi yapışır
Ha ikinci el almam diyorsan maltepe ve mahmutpasaya bakmanı öneririm orada fiyatlar biraz daha uygun

Euro ve dolar fırladığından beri her şey çok pahalı maalesef. İnsanlar anlamıyor, ben şu kadara almıştım ucuz da var diyor ama yok yani geçen sene 2 bin lira olan gelinlik bu sene 4 bin lira. Şaka gibi. Ben de bakıyorum arada, hevesim kaçıyor vallahi yazık günah.
Katılıyorum
gecen sene aldığım botlar ve mantolar bu sene iki katından daha pahaliydi
Hiç bir seyin fiyatı aynı değil ki gelinlik aynı kalsın

Canim bende oleg cassiniden gelinlik beğendim. Hic tecrübem yok bu konuda. Yurtdışında yaşıyorum ve sadece 10 gün kalabileceğim istanbulda...
Sence 10 gün yeterli olurmu? Yani boy kisaltma işlemleri için? Ve genel anlamda önerirmisin markayi?
1 saatte tadilatını yapıyorlar ama dügüne 1 hafta kala gelin diyorlar olur ya kilo verirsin Yada alırsın ben çok memnun kaldım tam bedenime göreydi aldım çıktım

Bence cok ta ucuza kacmayin cunku iki saat ustunuzde kalmayacakki kuaforde giyilecek dugunden ortalama 4 5 saat once dugunde 4 saat kalacak agzi burnu dagilir o gelinligin yahu. Cogu dugunde yakasi karsiya bakan koluna iki kol daha giren etegi oval olmus bir parmak kisa yerleri olan gelinlikler goruyorum hic mi gormediler nasil teslim aldilar ben bilmiyorum. Belli siniriniz olsun ama asil tercihiniz kalite olmali
Sözlüm de kaliteli olsun diyor ama bir gün giyeceğim bir şey için o kadar para vermeyi gerçekten istemiyorum. Onun yerine mobilyada falan sağlam tercihler yapmak istiyorum ama gelinlikler aşırı pahalı geliyor bana.

Haziranın sonunda evleniyorum bu yüzden gelinlik bakmaya başladım bugün. Kadıköydeki birçok gelinlikçiye girdim çıktım ve şok oldum.

Gelinlik fiyatları nedir böyle yahu? Ben kiralamayı düşünüyordum ama baktım neredeyse satılık fiyatına hepsi alsam daha mantıklı.

İnanın kököz gelinlikler bile 4 binden başlıyor. Sözlüm zaten yüzüğü biraz pahalı bir şey alacak gösterişli takı sevdiğim için bu yüzden gelinlikte tasarruf etmek istiyorum ama fiyatlar çok pahalı geldi bana.

Önerisi olan var mı İstanbul veya Ankarada gelinlik almak için? 2 saatlik bir kıyafete milyarlar dökmek istemiyorum. :KK34:
Ben gelinliğimi 5500 e almıştım, 4 bine kiralıyorlardı, keşke kiralasaydım çünkü çok yer kaplıyor, atsan atılmıyor, satsan satılmıyor. İkinci el de bakabilirsiniz

oleg cassini gibi markaların hazır gelinliklerine bakın, 1500-2500 tl aralığında çok şık ve güzel gelinlikler bulabilirsiniz.

daha once evlenen bir tanidiginiz yokmu gelinligi olan ? gelinlige verilen paraya cok yazik gercekten ben aldim ve cok pismanim keske birinin gelinligini giyseymisim kira bile cok pahali

Pendik ve Ümraniye taraflarına bakın daha uygun olabilir belki.
Ümraniye yakındı ama orada genelde tesettür veya kapalı gelinlikler var maalesef kendime uygun bir şey göremedim.

Siz nasil bir gelinlik istiyorsunuz sekillendirdiniz mi kafanizda.Kucuk dukkanlarda dikim evlerinde biraz daha ucuz oluyor.
O da net değil. Çok istediğim bir model vardı kadın iri göğüslü olduğum için bana uymayacağını söyledi kafam baya karıştı

Bana kalırsa gelinlik gerçekten çok önemli herşeyden kısılabilir ama gelinlikten kısma . Biraz pazarlık filan et . İkinci el giyinme ben gelinliği sadece 1 gece giydim otele gittiğimiz zaman gelinliğin hali kalmamıştı asla onu bir kere daha giyinmezdim.

Euro ve dolar fırladığından beri her şey çok pahalı maalesef. İnsanlar anlamıyor, ben şu kadara almıştım ucuz da var diyor ama yok yani geçen sene 2 bin lira olan gelinlik bu sene 4 bin lira. Şaka gibi. Ben de bakıyorum arada, hevesim kaçıyor vallahi yazık günah.
Ya bi de kököz dikişleri berbat gelinlikler bile 4 binden başlıyor inanamıyorum , gelinlikten soğudum iyice.

Sözlüm de kaliteli olsun diyor ama bir gün giyeceğim bir şey için o kadar para vermeyi gerçekten istemiyorum. Onun yerine mobilyada falan sağlam tercihler yapmak istiyorum ama gelinlikler aşırı pahalı geliyor bana.

Gelinlik ztn ikinci gun giyilebilecek bsy degil ben 2- 3 saatlik mesafeye dugune gittim geri dondum yaklasik 18 saat uzerimde kaldi ve cok pisman oldum salona girmedwn giyebilirdim yipraniyor kiriliyor hali kalmiyor mobilyaniz eksik kalsa da telafisi var ama gelinligin telafisi yok ben 2 yil once iki basamakli vermedim ama karar alirken parasina degil kalite/ para uyumuna baktim. Ve almayacagim halde vakkoya bile gidip denemistim cok eglenmistik. Tercih sizin ama bence o kdrda kucumsenecek bsy degil yasarken telafisi olmuyor pisman olmayin

daha once evlenen bir tanidiginiz yokmu gelinligi olan ? gelinlige verilen paraya cok yazik gercekten ben aldim ve cok pismanim keske birinin gelinligini giyseymisim kira bile cok pahali
Bunu da düşündüm ama bedenime uygun bulamadım. Belim ince ama göğüslerim çok büyük başkasından alsam bu sefer bi sürü tadilatla uğraşıcam. Bir de sözlüm başımın etini yiyor başkasının gelinliğini giyme diye o yüzden de soğudum o işten.

Sosyal medya da ikinci el satanlara baksanız ben bakıyorum içim gidiyor insanlar milyar lar vermiş özeller hepsi gayet uyguna verenler var daha vaktiniz var araştırın bence

Gelinlik ztn ikinci gun giyilebilecek bsy degil ben 2- 3 saatlik mesafeye dugune gittim geri dondum yaklasik 18 saat uzerimde kaldi ve cok pisman oldum salona girmedwn giyebilirdim yipraniyor kiriliyor hali kalmiyor mobilyaniz eksik kalsa da telafisi var ama gelinligin telafisi yok ben 2 yil once iki basamakli vermedim ama karar alirken parasina degil kalite/ para uyumuna baktim. Ve almayacagim halde vakkoya bile gidip denemistim cok eglenmistik. Tercih sizin ama bence o kdrda kucumsenecek bsy degil yasarken telafisi olmuyor pisman olmayin
Sana tamamen katılıyorum asla küçümsenmez. O gün tüm resimlerde sadece gelinlik çıkıyor ve zaman geçince o resimlere bakılıyor

1 saatte tadilatını yapıyorlar ama dügüne 1 hafta kala gelin diyorlar olur ya kilo verirsin Yada alırsın ben çok memnun kaldım tam bedenime göreydi aldım çıktım

Teşekkür ederim. Ben mecbur düğünden 6 ay önce alicam. Kilo sorunu olursa burda terziye veririm. Ayni modeli burda denedim ama fiyat farkı aşırı var. Trde 2600 lira burda 3200 Euro :(

Fatih'te dikim yaptırabilirsin canım orada fiyatlar daha uygun Kadıköy çok Pahalı

Back