- 7 Ocak 2023
- 293
- 264
- 18
- Konu Sahibi Tazeportakal
-
Napsinlar, teshir mi etsinler memikleriKöyde bembeyaz hamur badi giyiyorlardı eskiden ahahahah.
Ay ay bana sormuş galiba. Cevap veriyorum: canım istedi.Konu sahibi bu soruyu kendine mi sordun
Beğenmedim atanlara sormuş olarak anladım benGenelde insan kendi kendine soru sormaz da ondan
Önerebileceğiniz marka var mı ben genel olarak oleg cassini de birkaç model beğendim bir de çarşıda gördüğüm butik gelinlikçilerde ama derin v dekoltesinden dolayı yanaşamadımHiç gelinlik denedin mi? Gelinliklerin içine sütyen giyilmiyor zaten kendinden destekli oluyor. Benim tüm denediklerim öyleydi. Sutyenle giyince naim süleymanoğlu gibi duruyorderin dekoltesiz denersen hiç sıkıntı olacağını sanmıyorum gayet hoş görünür
Valla gelinlik en en son düşüneceğim şey 1 gün kala gider bulur hazırdan alırımBuna oturup ağlayan, evlenince bayağı harap olurBence de evlenmemeli. Evlenecek olgunlukta değil.
Ayy o kadar da bulmuşsunuz üşenmeyipYok artık, binlerce cesit gelinlik var. Dekoltesiz secin siz de:)
Ne demek yok, şaka misiniz?
Çok nadir ben dekolteli gelin görüyorum, genelde aileden-erkek ailesinden veto yiyip usturuplu gelinlik giyiliyor:) arayın,bulursunuz..olmadı diktirisiniz.
Bakın şunlar küçük goguslu ve az dekolteli mesela. Bu tarz yakalar deneyebilirsinizEki Görüntüle 3198991 Eki Görüntüle 3198992 Eki Görüntüle 3198993 Eki Görüntüle 3198994 Eki Görüntüle 3198995 Eki Görüntüle 3198996 Eki Görüntüle 3198997
Merhaba yazinizdan gelinlik magazalarina gitmediginiz anlaşılıyor. Bende vitrinlerde hiç bir gelinligi beğenmiyordum. En son gittiğim bir mağaza istediğim modeli 20 gün içinde yapabileceklerini söylemişti. Ben tarif ettim onlar yaptılar. Tam da hayallerimdeki gelinlik ile evlendim üstelikte piyasaya göre gerçekten çok uygundu fiyatı. Böyle yerleri arayınHaziran ayında evleneceğim ama ben gidip gelinlik bile bakmak denemek istemiyorum çarşıda geçerken vitrinde gelinlikler görüyorum hep inanılmaz derin v yaka dekolteli gelinlikler var.Bu tarz gelinliklerin altına sütyen giyebileceğimi sanmıyorum çünkü transparan detaylar var. Hem bu kadar açık bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum hem de bunu giyebilecek kadar göğsüm yok. Gelinliğin içine push up dikilse bile hoş durmayacağım. Çok mutsuzum dün gece biraz araştırdım neredeyse ağlayacaktım...
Dekoltesi olmayan kapalı gelinlikler de gözüme pek hoş gelmiyor demode gibi duruyor sanki ne yapacağım ben hiç gelinlik giymek istemiyorum
Emeğinize sağlık tek tek farklı tarzlarda gelinlik eklemişsinizYok artık, binlerce cesit gelinlik var. Dekoltesiz secin siz de:)
Ne demek yok, şaka misiniz?
Çok nadir ben dekolteli gelin görüyorum, genelde aileden-erkek ailesinden veto yiyip usturuplu gelinlik giyiliyor:) arayın,bulursunuz..olmadı diktirisiniz.
Bakın şunlar küçük goguslu ve az dekolteli mesela. Bu tarz yakalar deneyebilirsinizEki Görüntüle 3198991 Eki Görüntüle 3198992 Eki Görüntüle 3198993 Eki Görüntüle 3198994 Eki Görüntüle 3198995 Eki Görüntüle 3198996 Eki Görüntüle 3198997
Hiç üşengeç biri değilimdirAyy o kadar da bulmuşsunuz üşenmeyip
Valla gelinlik en en son düşüneceğim şey 1 gün kala gider bulur hazırdan alırımhiç aklıma gelmemişti 2. Evliliğimi yapacağım 2’sinde de sorun etmediğim tek şeydi ilkinde de son dk aldığım gelinliğe herkes hayran kalmıştı hiç uğraşamam yine son bir kaç gün kala gider alırım k
Ya ne güzel ben de bu kadar takıntı haline getir esen keşke ben hazır bulduğum olmaz diye korkuyorum. Ama düşününce tek küçük göğüslü ben değilim sonuçta elbet vardırValla gelinlik en en son düşüneceğim şey 1 gün kala gider bulur hazırdan alırımhiç aklıma gelmemişti 2. Evliliğimi yapacağım 2’sinde de sorun etmediğim tek şeydi ilkinde de son dk aldığım gelinliğe herkes hayran kalmıştı hiç uğraşamam yine son bir kaç gün kala gider alırım
Gidip deneyip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum o yüzden ayaklarım geri geri gidiyorKonu sahibi için gelinlik önemlidir belki bilemem ama oturup ağlıyorsa orda bir sorun var. Vitrinlere bakıp bakıp ağlamakSizin de 2. evliliğiniz hayırlı olsun
Teşhir etme lafından ötürü beğenmedim kendi adıma cevap vereyimBeğenmeme sebebiniz nedir acaba
Belki hayal kırıklığına uğramayacaksın nerden biliyorsun belki işte bu diyeceğin gelinliği bulacaksınGidip deneyip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum o yüzden ayaklarım geri geri gidiyor
Ben Pierre cardinden aldım ama diğer mağazalardakilerde de aynı şeyi söylediler her model v dekolteli olacak diye bişey yok çeşit çeşit gelinlik var. Ön yargılı olmadan bi mağazaya girip bi bak dene. Miss gibi modeller varÖnerebileceğiniz marka var mı ben genel olarak oleg cassini de birkaç model beğendim bir de çarşıda gördüğüm butik gelinlikçilerde ama derin v dekoltesinden dolayı yanaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?