• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik bakmaya bile gidemiyorum

img_20230129_132938-jpg.3198991

Bu gelinlik muhteşem güzel. Valla seni de tebrik ediyorum, arayıp bulmuşsun. 💕💕
Bunun üstü açık değil mi

Bunun üstü açık değil mi
Bu kadar açıklık/dekolte T Tazeportakal tesettürlü değilse tolere edilebilinir diye düşündüm. Gelinlikte biraz değişiklik ile yaka kısmı biraz daha yukarı kaldırılabilinir, omuzları da kapatacak hale getirilebilinir. Bence bu gelinlik şık.

Dekoltesi yok ki o gelinliğin. 🤔 Konu sahibi gogus dekolteden bahsediyor saniyorum.
Bu gelinlige de dekolte diyorsa direkt bogaza kadar uzun kollu bir gelinlik seçebilir. Başka seçenek kalmaz cunku😁
Omuzlar falan açık ben onlarıda istemiyor diye düşündüm yoksa gelinlik güzel

Ay size göre de her açık giyinen kendini teşhir ediyor , sapık zihniyet sizi
Dünkü bir konuda yazdıklarımı buraya kopyalayıp yapıştırıyorum. Kadınlar arasında cinsellik konuşulmasına ve internet olaylarına...teşhircilik diyen bir arkadaşa yamıştım.

Kadınların konuşmaya ihtiyacı vardır, samimi olanlar, sır tutan kadınlar da kendi aralarında her şeyi konuşurlar ve kadınlar arasında kalır.

Teşhirci ne yaa!!! Çarşaf giymeyen herkes teşhircidir o zaman. Kimi saçını, kimi göğüslerini, kimi mini eteğiyle külodunu, poposunu, dar pantolonuyla bacaklarını teşhir ediyor ediyor diyelim o zaman.

Sosyal ortamlarda veya ev buluşmalarımızda kadınlar olarak konu oraya da geliyor, konuşuyoruz, gülüyoruz, eğleniyoruz ne var bunda.

Ay o değil de Yıldız Çağrı Atiksoyun gelinliği neydi öyle ya.
Memesi dizine inmiş gibi bir görüntü.
Bir tane dostu yokmuş kadının.
Size gelince, poposuz değilsiniz en azından, memesizlik ulusal bir sorun.
Erkeklerin de çoğu bu duruma alışık bence hatta.

Haziran ayında evleneceğim ama ben gidip gelinlik bile bakmak denemek istemiyorum çarşıda geçerken vitrinde gelinlikler görüyorum hep inanılmaz derin v yaka dekolteli gelinlikler var.Bu tarz gelinliklerin altına sütyen giyebileceğimi sanmıyorum çünkü transparan detaylar var. Hem bu kadar açık bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum hem de bunu giyebilecek kadar göğsüm yok. Gelinliğin içine push up dikilse bile hoş durmayacağım. Çok mutsuzum dün gece biraz araştırdım neredeyse ağlayacaktım...
Dekoltesi olmayan kapalı gelinlikler de gözüme pek hoş gelmiyor demode gibi duruyor sanki ne yapacağım ben hiç gelinlik giymek istemiyorum
Açık, dekolteli gelinliklerin suçu ne? :D Allah'ım derde bak. Sizi duyanda dekoltesiz hiç gelinlik yokta mecburen giymek zorundasınız sanar. Muhtemelen fiziğinize yakıştıramıyorsunuz. Ama kapalı, düz olupta çok şık duran bir sürü gelinlik var.

Ay o değil de Yıldız Çağrı Atiksoyun gelinliği neydi öyle ya.
Memesi dizine inmiş gibi bir görüntü.
Ben de düşünmüştüm aynı şeyi. Dostu postu bırak terzi gözlerini kapatıp mı dikmiş.. iş hayatı sona ermiştir o terzinin artık

Ben de düşünmüştüm aynı şeyi. Dostu postu bırak terzi gözlerini kapatıp mı dikmiş.. iş hayatı sona ermiştir o terzinin artık

Ya hadi terzi yapmış bir hata, göğüs bandın da mı yok, tut yukarı yapıştır azcık😂, hiç mi görmedin aynada 🤦🏻‍♀️

Ya hadi terzi yapmış bir hata, göğüs bandın da mı yok, tut yukarı yapıştır azcık😂, hiç mi görmedin aynada 🤦🏻‍♀️
Ama gelinlik ölçüsü alınırken düğünde takacağın sutyeni takıyorsun. Yani sonradan çamaşır değişimi ya da göğüs bandı olmaz belki, dikişler ona göre olabilir. Terzi bu hatalı bir görüntü diyebilirdi. 😂 Çok fikir veriyor terzi, bana vermişti bilmiyorum.

Bu gelinliğe ben böyle kol ekletmiştim kollarımı çok ince bulduğum için birkaç saat sonra teslim almıştım. Ama benimki teşhirli üzgünüm 🤣 sizde ne istiyorsanız yaparlar yani dert etmeye gerek yok ve memiklerimde bol malzemos değil gördüğünüz gibi.

Eklentiler

• 4B01A096-A12A-4F78-A1B2-C1186655D7E9.jpeg
    4B01A096-A12A-4F78-A1B2-C1186655D7E9.jpeg
    62,3 KB · Görüntüleme: 73
  • 3ADED8EC-6B13-49D3-850A-4592BBB8BB07.jpeg
    3ADED8EC-6B13-49D3-850A-4592BBB8BB07.jpeg
    43,6 KB · Görüntüleme: 82
Back