- 22 Haziran 2022
- 2.681
- 1.075
- 63
- 30
- Konu Sahibi Tazeportakal
Bunun üstü açık değil mi
Bu gelinlik muhteşem güzel. Valla seni de tebrik ediyorum, arayıp bulmuşsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunun üstü açık değil mi
Bu gelinlik muhteşem güzel. Valla seni de tebrik ediyorum, arayıp bulmuşsun.
Bunun üstü açık değil mi
Bu kadar açıklık/dekolte T Tazeportakal tesettürlü değilse tolere edilebilinir diye düşündüm. Gelinlikte biraz değişiklik ile yaka kısmı biraz daha yukarı kaldırılabilinir, omuzları da kapatacak hale getirilebilinir. Bence bu gelinlik şık.Bunun üstü açık değil mi
Omuzlar falan açık ben onlarıda istemiyor diye düşündüm yoksa gelinlik güzelDekoltesi yok ki o gelinliğin. Konu sahibi gogus dekolteden bahsediyor saniyorum.
Bu gelinlige de dekolte diyorsa direkt bogaza kadar uzun kollu bir gelinlik seçebilir. Başka seçenek kalmaz cunku
Omuzlar falan açık ben onlarıda istemiyor diye düşündüm yoksa gelinlik güzel
Dünkü bir konuda yazdıklarımı buraya kopyalayıp yapıştırıyorum. Kadınlar arasında cinsellik konuşulmasına ve internet olaylarına...teşhircilik diyen bir arkadaşa yamıştım.Ay size göre de her açık giyinen kendini teşhir ediyor , sapık zihniyet sizi
Bu gelinlik nasılOmuz acikta mi istemiyormuş. Bilemedim öyle nasil olacak pek seçenek kalmiyor dedigim gibi direkt bogaza kadar kapali modeller oluyor uzun kol veya yarim anca öyle
Açık, dekolteli gelinliklerin suçu ne? Allah'ım derde bak. Sizi duyanda dekoltesiz hiç gelinlik yokta mecburen giymek zorundasınız sanar. Muhtemelen fiziğinize yakıştıramıyorsunuz. Ama kapalı, düz olupta çok şık duran bir sürü gelinlik var.Haziran ayında evleneceğim ama ben gidip gelinlik bile bakmak denemek istemiyorum çarşıda geçerken vitrinde gelinlikler görüyorum hep inanılmaz derin v yaka dekolteli gelinlikler var.Bu tarz gelinliklerin altına sütyen giyebileceğimi sanmıyorum çünkü transparan detaylar var. Hem bu kadar açık bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum hem de bunu giyebilecek kadar göğsüm yok. Gelinliğin içine push up dikilse bile hoş durmayacağım. Çok mutsuzum dün gece biraz araştırdım neredeyse ağlayacaktım...
Dekoltesi olmayan kapalı gelinlikler de gözüme pek hoş gelmiyor demode gibi duruyor sanki ne yapacağım ben hiç gelinlik giymek istemiyorum
Aha kız delirdiNiye trolleyeyim hanımefendi göğüslerim küçük diye gelinlik seçmekte zotlanmamın neresi size trol geldi
İnstagramda ki gibi çift hesap olmuyor burada karıştı galibaBeğenmeme sebebiniz nedir acaba
Daha ne yazdığını bilmiyorBasit bir şeyi bile trol falan demeye getirdiniz
Kisa kollu hicbir sey guzel olmuyor bence, hele gelinlikBu gelinlik nasıl
Eki Görüntüle 3199176
Bu gelinlik nasıl
Eki Görüntüle 3199176
Ben de düşünmüştüm aynı şeyi. Dostu postu bırak terzi gözlerini kapatıp mı dikmiş.. iş hayatı sona ermiştir o terzinin artıkAy o değil de Yıldız Çağrı Atiksoyun gelinliği neydi öyle ya.
Memesi dizine inmiş gibi bir görüntü.
Ben de düşünmüştüm aynı şeyi. Dostu postu bırak terzi gözlerini kapatıp mı dikmiş.. iş hayatı sona ermiştir o terzinin artık
Ama gelinlik ölçüsü alınırken düğünde takacağın sutyeni takıyorsun. Yani sonradan çamaşır değişimi ya da göğüs bandı olmaz belki, dikişler ona göre olabilir. Terzi bu hatalı bir görüntü diyebilirdi. Çok fikir veriyor terzi, bana vermişti bilmiyorum.Ya hadi terzi yapmış bir hata, göğüs bandın da mı yok, tut yukarı yapıştır azcık, hiç mi görmedin aynada