• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik bakmaya bile gidemiyorum

Gidip deneyip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum o yüzden ayaklarım geri geri gidiyor
Yav ne alaka herkesin tarzına göre gelinlik vardır elbette. Yazın kuzenim evlendi gelinliği gayet üsturuplu ve zarifti. Niye hayal kırıklığına uğrayasın? Gidip bakmazsan nasıl bulacaksın?

Haziran ayında evleneceğim ama ben gidip gelinlik bile bakmak denemek istemiyorum çarşıda geçerken vitrinde gelinlikler görüyorum hep inanılmaz derin v yaka dekolteli gelinlikler var.Bu tarz gelinliklerin altına sütyen giyebileceğimi sanmıyorum çünkü transparan detaylar var. Hem bu kadar açık bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum hem de bunu giyebilecek kadar göğsüm yok. Gelinliğin içine push up dikilse bile hoş durmayacağım. Çok mutsuzum dün gece biraz araştırdım neredeyse ağlayacaktım...
Dekoltesi olmayan kapalı gelinlikler de gözüme pek hoş gelmiyor demode gibi duruyor sanki ne yapacağım ben hiç gelinlik giymek istemiyorum
Kendinizi boşuna kandırmayın kendimi teşhir etmek istemiyorum şu bu diye sadece göğüsünüz olmadığı için çekiniyorsunuz ama bence çekinecek bir şey yok küçük göğüs yakışan gelinlikler var straplez gelinlikler var her şeyde bu kadar drama fazla

Benim gelinligin orjinali gogus catalindan gobege kadar dekolteliydi. Goguslerim buyuk oldugu icin hic hos durmamisti. Orayi kapattirdim. Siz once gelinlikcilere girin deneyin. Nereyi degistirmek istiyorsaniz yapiyorlar. Ayrica gelinligin sutyen kismini gogsunuze gore yapiyorlar. Istersen 90c gogus gozuksun istiyorum deyin, onu bile yaparlar

Haziran ayında evleneceğim ama ben gidip gelinlik bile bakmak denemek istemiyorum çarşıda geçerken vitrinde gelinlikler görüyorum hep inanılmaz derin v yaka dekolteli gelinlikler var.Bu tarz gelinliklerin altına sütyen giyebileceğimi sanmıyorum çünkü transparan detaylar var. Hem bu kadar açık bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum hem de bunu giyebilecek kadar göğsüm yok. Gelinliğin içine push up dikilse bile hoş durmayacağım. Çok mutsuzum dün gece biraz araştırdım neredeyse ağlayacaktım...
Dekoltesi olmayan kapalı gelinlikler de gözüme pek hoş gelmiyor demode gibi duruyor sanki ne yapacağım ben hiç gelinlik giymek istemiyorum
Derdini seveyim bacım

Ben çok uygun bir fiyata ikinci el almıştım,bir gece giyilip atılacak sağda solda,neden bu tantana?Her zevke,her bütçeye uygun gelinlikler var,arayıp bulabilirsiniz.

Ben yeter ki alayim bitsin bu iskence diye hic boyle triplere girmemistim ya :) konuyu okuyunca evlenmeye bile usenmisim dedim🤣 o merasimler benim icin iskence gibiydi cunku. Gelinlik bulamadim cok mutsuzum uhu uhu diyenleri hic anlamayacagim galiba.

Baktığım belli başlı mağazalarda pek ölçülü gelinlik göremedim(oleg cassini) beğendiğim gelinlikler oluyor ama dekoltesine odaklanınca hemen vazgeçiyorum. Bütçemiz çok fazla yok o yüzden özel dikime bulaşmak istemiyorum hazır gelinliklerdrn çok daha pahalı olmaz mı
Dikim ve alım arasında pek fiyat farkı yok (Ankara'da), Oleg Cassini'den alabilecek durumunuz varsa gelinlikçiye diktirecek durumunuz vardır. Oleg'de dekoltesi olmayan birçok model vardı geçen sene baktığımda, web sitesinden bile ilk bakışta birçok dekoltesiz gelinlik var. Ayrıca gidip gelinlik denemezseniz neyi beğendiğinizi anlayamazsınız, dekolteli dekoltesiz her şeyi açık fikirlilikle deneyin. Gerçekse buna ağlamak biraz kendine dert aramak ve abartmak oluyor.

Gelinlikte dekolte ben de sevmiyorum. Ama bakmadan ağlamaniz hiç yerinde değil. Gelinliği gordugunuz şekliyle alacaksiniz diye bir şey yok. Ben beğendiğim gelinliğin 1-2 yerinde ekleme ve cikartma yaptirmiştim mesela. 🤷 Guncel fiyatlari bilmem ama o zaman öyle yuksek bir tutar da eklenmemişti diye hatirliyorum.

Yok artık, binlerce cesit gelinlik var. Dekoltesiz secin siz de:)
Ne demek yok, şaka misiniz?
Çok nadir ben dekolteli gelin görüyorum, genelde aileden-erkek ailesinden veto yiyip usturuplu gelinlik giyiliyor:) arayın,bulursunuz..olmadı diktirisiniz.
Bakın şunlar küçük goguslu ve az dekolteli mesela. Bu tarz yakalar deneyebilirsinizEki Görüntüle 3198991 Eki Görüntüle 3198992 Eki Görüntüle 3198993 Eki Görüntüle 3198994 Eki Görüntüle 3198995 Eki Görüntüle 3198996 Eki Görüntüle 3198997

4. Gelinlik ❤️

Ya ne güzel ben de bu kadar takıntı haline getir esen keşke ben hazır bulduğum olmaz diye korkuyorum. Ama düşününce tek küçük göğüslü ben değilim sonuçta elbet vardır
küçük göğüse gelinlik çok yakışıyor büyük göğüsle esas bence çok hoş durmuyor kamufle etmek gerekiyor
Küçük gögüsün çözümü çok , büyüğün zor
Bende silikon vardı çıkarttırdım şimdi ki gelinliğim de büyük göğüslerim yok ama böyle cokkkk daha cool duruyor 🙈🙈 ünlülere bak çoğunun göğsü küçük gelinlik daha iyi duruyor öyle

ne güzel küçük göğüs saçma sapan dekolte vermiyor ben göğüs dekoltesinden hoşlanmıyorum benim de göğüslerim büyük ne zaman denesem çatal var en son bant aldım bir tane dekolte bantı onunla sabitledim 🙈 ben sırt dekoltelisini daha güzel buluyorum. Gidin bir deneyin önce gelinlikleri

Ben yeter ki alayim bitsin bu iskence diye hic boyle triplere girmemistim ya :) konuyu okuyunca evlenmeye bile usenmisim dedim🤣 o merasimler benim icin iskence gibiydi cunku. Gelinlik bulamadim cok mutsuzum uhu uhu diyenleri hic anlamayacagim galiba.
Yemin ediyorum,ilk girdiğim dükkandan,ilk giydiğim gelinliği aldım.Üzerime büyüktü ama,öyle güzel ayarladilar ki,cuk oturdu.Geljnlik üzerinde her türlü oynamayı yapabiliyorlar zaten,bu hanım kızımız dert arıyor belli ki🥲.

Back