• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik bakmaya bile gidemiyorum

Bu gelinliğe ben böyle kol ekletmiştim kollarımı çok ince bulduğum için birkaç saat sonra teslim almıştım. Ama benimki teşhirli üzgünüm 🤣 sizde ne istiyorsanız yaparlar yani dert etmeye gerek yok ve memiklerimde bol malzemos değil gördüğünüz gibi.
Kolsuz hali daha güzelmiş keşke ekletmeseydiniz

Bu gelinliğe ben böyle kol ekletmiştim kollarımı çok ince bulduğum için birkaç saat sonra teslim almıştım. Ama benimki teşhirli üzgünüm 🤣 sizde ne istiyorsanız yaparlar yani dert etmeye gerek yok ve memiklerimde bol malzemos değil gördüğünüz gibi.
Çok güzel bir kol modeli seçmişsiniz. Askısı güzel bir askı değilmiş zaten.

Tekrar evlensem eşimle sonuncu gelinlik gibi alır giyerim..diğerleri uyar mı sana bilemedim ama birkaç seçenek koymak istedim

Eklentiler

• 08D4990A-FDD3-4382-8DE9-CF03E931D369.jpeg
    08D4990A-FDD3-4382-8DE9-CF03E931D369.jpeg
    139 KB · Görüntüleme: 78
  • 410EA21B-59F4-41B2-A8D1-223EDD003BA8.jpeg
    410EA21B-59F4-41B2-A8D1-223EDD003BA8.jpeg
    131,3 KB · Görüntüleme: 56
  • 33921AA1-9550-494C-A55E-495CE53C6D38.jpeg
    33921AA1-9550-494C-A55E-495CE53C6D38.jpeg
    73,8 KB · Görüntüleme: 54
  • 03B7DF61-E20B-44D8-B858-50D8F686EC19.jpeg
    03B7DF61-E20B-44D8-B858-50D8F686EC19.jpeg
    89 KB · Görüntüleme: 60
  • 243459CA-B350-4D1A-AA48-96F2CEC28FA8.jpeg
    243459CA-B350-4D1A-AA48-96F2CEC28FA8.jpeg
    138,7 KB · Görüntüleme: 74
Haziran ayında evleneceğim ama ben gidip gelinlik bile bakmak denemek istemiyorum çarşıda geçerken vitrinde gelinlikler görüyorum hep inanılmaz derin v yaka dekolteli gelinlikler var.Bu tarz gelinliklerin altına sütyen giyebileceğimi sanmıyorum çünkü transparan detaylar var. Hem bu kadar açık bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum hem de bunu giyebilecek kadar göğsüm yok. Gelinliğin içine push up dikilse bile hoş durmayacağım. Çok mutsuzum dün gece biraz araştırdım neredeyse ağlayacaktım...
Dekoltesi olmayan kapalı gelinlikler de gözüme pek hoş gelmiyor demode gibi duruyor sanki ne yapacağım ben hiç gelinlik giymek istemiyorum
Ne güzel bi sıkımtınız var.

Haziran ayında evleneceğim ama ben gidip gelinlik bile bakmak denemek istemiyorum çarşıda geçerken vitrinde gelinlikler görüyorum hep inanılmaz derin v yaka dekolteli gelinlikler var.Bu tarz gelinliklerin altına sütyen giyebileceğimi sanmıyorum çünkü transparan detaylar var. Hem bu kadar açık bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum hem de bunu giyebilecek kadar göğsüm yok. Gelinliğin içine push up dikilse bile hoş durmayacağım. Çok mutsuzum dün gece biraz araştırdım neredeyse ağlayacaktım...
Dekoltesi olmayan kapalı gelinlikler de gözüme pek hoş gelmiyor demode gibi duruyor sanki ne yapacağım ben hiç gelinlik giymek istemiyorum
Sana bi cözüm vereyim meme estetiği 😒 Allah baska dert vermesin gercekten bi insan kendi vucudu nasil sevmeyip aglayacak hale geliyor ki? vucut tipine göre internette gelinlik hakkında araştırabilirsin?

ne güzel küçük göğüs saçma sapan dekolte vermiyor ben göğüs dekoltesinden hoşlanmıyorum benim de göğüslerim büyük ne zaman denesem çatal var en son bant aldım bir tane dekolte bantı onunla sabitledim 🙈 ben sırt dekoltelisini daha güzel buluyorum. Gidin bir deneyin önce gelinlikleri
Ben de şaşırdım konuya, küçük göğüslüler istedikleri her üstü giyiyor, ben çok açık durmayacak bir üstü zor buluyorum. Mankenler neredeyse hep küçük memeli, günümüzde moda küçük memeye göre şekilleniyor.

Bütçeniz çok yoksa kiralayabilirsiniz. Daha mağazanın içine bile girmeden nasıl hep açık diyebiliyorsunuz mağazada bir sürü çeşit var eminim size uygun mutlaka bir gelinlik vardır içeride.

Ama gelinlik ölçüsü alınırken düğünde takacağın sutyeni takıyorsun. Yani sonradan çamaşır değişimi ya da göğüs bandı olmaz belki, dikişler ona göre olabilir. Terzi bu hatalı bir görüntü diyebilirdi. 😂 Çok fikir veriyor terzi, bana vermişti bilmiyorum.

Öyle de bu bir kanun değil, insan kendi düğününde terziye bu kadar inisiyatif tanımamalı, çirkin duruyorsa çözüm bulmalı. Ki göğsü küçük, bir bantla toparlayabilirdi.

Ben de Oleg Cassini'den aldim gelinligimi, suna benzer bir modeldi. Var yani daha kapali yaka kesimli olan modeller, magazaya girip inceleyin bulursunuz.

Eklentiler

• kalin-askili-cicek-aplikeli-tul-etekli-a-kesim-gelinlik-yeni-sezon-gelinlikler-dreamon-for-ole...jpg
    kalin-askili-cicek-aplikeli-tul-etekli-a-kesim-gelinlik-yeni-sezon-gelinlikler-dreamon-for-ole...jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 66
Ben iki tane gelinlik modeli buldum.Bende dekolte sevmem.sirf bu yüzden nisan elbisem mahvoldu.Kayik yaka gelinlik ama omuzları kapalı tül ve boncuk detayli

Göğsü açık olmayan veya dekolte olmayan gelinliklere bak.

Back