- Konu Sahibi Tazeportakal
-
Kaç yaşındasınız? Kendinize güvenin. Duruşunuz dik olduğu müddetçe çok şey yakışır size. Siz önce kendinizi beğenin, sonra başkaları beğenir.Gidip deneyip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum o yüzden ayaklarım geri geri gidiyor
Teşekkür ederim önyargımı kırıp gelinlik denemeye gideceğim zaten korkunun ecele faydası yokBelki hayal kırıklığına uğramayacaksın nerden biliyorsun belki işte bu diyeceğin gelinliği bulacaksın
Yav ne alaka herkesin tarzına göre gelinlik vardır elbette. Yazın kuzenim evlendi gelinliği gayet üsturuplu ve zarifti. Niye hayal kırıklığına uğrayasın? Gidip bakmazsan nasıl bulacaksın?Gidip deneyip hayal kırıklığına uğramak istemiyorum o yüzden ayaklarım geri geri gidiyor
Hayır memelerim küçük diye ağlamıyorum kabullendim yaptırmak gibi bir isteğim yok ama gelinlik giydiğimde çamaşırsız düzgün dursun yakışsın istiyorumMemesiz oldugun icin mi agliyorsun. Evlenince soyle kocisine yaptirsin be ya.
Kendinizi boşuna kandırmayın kendimi teşhir etmek istemiyorum şu bu diye sadece göğüsünüz olmadığı için çekiniyorsunuz ama bence çekinecek bir şey yok küçük göğüs yakışan gelinlikler var straplez gelinlikler var her şeyde bu kadar drama fazlaHaziran ayında evleneceğim ama ben gidip gelinlik bile bakmak denemek istemiyorum çarşıda geçerken vitrinde gelinlikler görüyorum hep inanılmaz derin v yaka dekolteli gelinlikler var.Bu tarz gelinliklerin altına sütyen giyebileceğimi sanmıyorum çünkü transparan detaylar var. Hem bu kadar açık bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum hem de bunu giyebilecek kadar göğsüm yok. Gelinliğin içine push up dikilse bile hoş durmayacağım. Çok mutsuzum dün gece biraz araştırdım neredeyse ağlayacaktım...
Dekoltesi olmayan kapalı gelinlikler de gözüme pek hoş gelmiyor demode gibi duruyor sanki ne yapacağım ben hiç gelinlik giymek istemiyorum
Derdini seveyim bacımHaziran ayında evleneceğim ama ben gidip gelinlik bile bakmak denemek istemiyorum çarşıda geçerken vitrinde gelinlikler görüyorum hep inanılmaz derin v yaka dekolteli gelinlikler var.Bu tarz gelinliklerin altına sütyen giyebileceğimi sanmıyorum çünkü transparan detaylar var. Hem bu kadar açık bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum hem de bunu giyebilecek kadar göğsüm yok. Gelinliğin içine push up dikilse bile hoş durmayacağım. Çok mutsuzum dün gece biraz araştırdım neredeyse ağlayacaktım...
Dekoltesi olmayan kapalı gelinlikler de gözüme pek hoş gelmiyor demode gibi duruyor sanki ne yapacağım ben hiç gelinlik giymek istemiyorum
Ben çok uygun bir fiyata ikinci el almıştım,bir gece giyilip atılacak sağda solda,neden bu tantana?Her zevke,her bütçeye uygun gelinlikler var,arayıp bulabilirsiniz.
Dikim ve alım arasında pek fiyat farkı yok (Ankara'da), Oleg Cassini'den alabilecek durumunuz varsa gelinlikçiye diktirecek durumunuz vardır. Oleg'de dekoltesi olmayan birçok model vardı geçen sene baktığımda, web sitesinden bile ilk bakışta birçok dekoltesiz gelinlik var. Ayrıca gidip gelinlik denemezseniz neyi beğendiğinizi anlayamazsınız, dekolteli dekoltesiz her şeyi açık fikirlilikle deneyin. Gerçekse buna ağlamak biraz kendine dert aramak ve abartmak oluyor.Baktığım belli başlı mağazalarda pek ölçülü gelinlik göremedim(oleg cassini) beğendiğim gelinlikler oluyor ama dekoltesine odaklanınca hemen vazgeçiyorum. Bütçemiz çok fazla yok o yüzden özel dikime bulaşmak istemiyorum hazır gelinliklerdrn çok daha pahalı olmaz mı
Yok artık, binlerce cesit gelinlik var. Dekoltesiz secin siz de:)
Ne demek yok, şaka misiniz?
Çok nadir ben dekolteli gelin görüyorum, genelde aileden-erkek ailesinden veto yiyip usturuplu gelinlik giyiliyor:) arayın,bulursunuz..olmadı diktirisiniz.
Bakın şunlar küçük goguslu ve az dekolteli mesela. Bu tarz yakalar deneyebilirsinizEki Görüntüle 3198991 Eki Görüntüle 3198992 Eki Görüntüle 3198993 Eki Görüntüle 3198994 Eki Görüntüle 3198995 Eki Görüntüle 3198996 Eki Görüntüle 3198997
küçük göğüse gelinlik çok yakışıyor büyük göğüsle esas bence çok hoş durmuyor kamufle etmek gerekiyorYa ne güzel ben de bu kadar takıntı haline getir esen keşke ben hazır bulduğum olmaz diye korkuyorum. Ama düşününce tek küçük göğüslü ben değilim sonuçta elbet vardır
Yemin ediyorum,ilk girdiğim dükkandan,ilk giydiğim gelinliği aldım.Üzerime büyüktü ama,öyle güzel ayarladilar ki,cuk oturdu.Geljnlik üzerinde her türlü oynamayı yapabiliyorlar zaten,bu hanım kızımız dert arıyor belli kiBen yeter ki alayim bitsin bu iskence diye hic boyle triplere girmemistim ya :) konuyu okuyunca evlenmeye bile usenmisim dedimo merasimler benim icin iskence gibiydi cunku. Gelinlik bulamadim cok mutsuzum uhu uhu diyenleri hic anlamayacagim galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?