• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik bakmaya bile gidemiyorum

Bazı gelinlikler bana göre gereğinden fazla açık böyle bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum dedim nesi sizi rahatsız etti? Kim bunları giyip kendini teşhir ediyor, gelinin amacı kendini teşhir etmek mi demedim algı yaratmaya çalışmayın lütfen.
İste bu zihniyeti begenmedim. Acik giyinen kisilerin amaci % 90 kendini teshir etmek degildir. Hele de bir gelin, gelinligi aciksa teshirci hic degildir. Bir kadinin bu zihniyette olmasi cok uzucu, muhtemelen nisanlinizin fikri bu yonde oldugundan kendi fikrinizmis gibi yaziyorsunuz ya da memeniz olmadigindan

Çilekli Eti pufa benzeyen, fosforlu gelinlikler bile var. Piyasadaki tesettür olmayan tüm gelinlikler baştan aşağı yırtmaçlı, göğüs dekolteli değil ki; ağlamanıza gerek yok illâki bulursunuz hem daha bakmaya çıkmamışsınız bile üstün körü gördüklerinizi yorumlamışsınız. Ayrıca ben göğüs dekoltesi severim, neden teşhirci olayım?

Çilekli Eti pufa benzeyen, fosforlu gelinlikler bile var. Piyasadaki tesettür olmayan tüm gelinlikler baştan aşağı yırtmaçlı, göğüs dekolteli değil ki; ağlamanıza gerek yok illâki bulursunuz hem daha bakmaya çıkmamışsınız bile üstün körü gördüklerinizi yorumlamışsınız. Ayrıca ben göğüs dekoltesi severim, neden teşhirci olayım?
Çilekli eti puf detayına koptumm 😂😂

Bazı gelinlikler bana göre gereğinden fazla açık böyle bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum dedim nesi sizi rahatsız etti? Kim bunları giyip kendini teşhir ediyor, gelinin amacı kendini teşhir etmek mi demedim algı yaratmaya çalışmayın lütfen.
Teşhir etmek sergilemek veya göstermek demek , siz boydan boya kapalı da giyinseniz kendinizi göstermiş olcaksiniz açık detaylı giyinsenizde , ama burda sizin kasdettiginiz argodaki teşhir etmek gibi geldi yani kötü bir şeymiş gibi lanse ettiniz

Haziran ayında evleneceğim ama ben gidip gelinlik bile bakmak denemek istemiyorum çarşıda geçerken vitrinde gelinlikler görüyorum hep inanılmaz derin v yaka dekolteli gelinlikler var.Bu tarz gelinliklerin altına sütyen giyebileceğimi sanmıyorum çünkü transparan detaylar var. Hem bu kadar açık bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum hem de bunu giyebilecek kadar göğsüm yok. Gelinliğin içine push up dikilse bile hoş durmayacağım. Çok mutsuzum dün gece biraz araştırdım neredeyse ağlayacaktım...
Dekoltesi olmayan kapalı gelinlikler de gözüme pek hoş gelmiyor demode gibi duruyor sanki ne yapacağım ben hiç gelinlik giymek istemiyorum
Evlenmeyin o zaman. Nasıl çözüm???

Haziran ayında evleneceğim ama ben gidip gelinlik bile bakmak denemek istemiyorum çarşıda geçerken vitrinde gelinlikler görüyorum hep inanılmaz derin v yaka dekolteli gelinlikler var.Bu tarz gelinliklerin altına sütyen giyebileceğimi sanmıyorum çünkü transparan detaylar var. Hem bu kadar açık bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum hem de bunu giyebilecek kadar göğsüm yok. Gelinliğin içine push up dikilse bile hoş durmayacağım. Çok mutsuzum dün gece biraz araştırdım neredeyse ağlayacaktım...
Dekoltesi olmayan kapalı gelinlikler de gözüme pek hoş gelmiyor demode gibi duruyor sanki ne yapacağım ben hiç gelinlik giymek istemiyorum
Özel diktirin madem.

Evlilik öncesi hazırlık döneminin en keyifli adımlarından biri gelinlik seçmek bence. Siz bu aşamada bu kadar depresyona giriyorsanız bunun altında başka bişey olabilir acaba evlilikle ilgili bi kaygınız mı var? Evlilik hayatı ilerde çoluk çocuk öyle bir sorumluluk yüklüyor ki insana, dünyanın en becerikli, en iyi karar veren ve eşiyle en iyi anlaşan insanı da olsanız bazı durumlarda nerden evlendim ben diyebiliyorsunuz. Dayanıklılığınızı arttıracak çözümler öneriririm. Gelinlik bir günlük iş, bu bakış açısıyla ömür boyu zorluk çekersiniz uzun vadeli düşünün.

ben de bakamıyorum gelinlik ama ondan değil 🙃, bulursun elbet seçenek vardır daha muhafazakar bence

Hem bu kadar açık bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum hem de bunu giyebilecek kadar göğsüm yok.

Tam bir kedi-ciğer meselesi asdfgh
Memintolara guvenseydiniz teşhir(!) etmeye en önde kosardiniz eminim. Push-up'a kadar dusunmussunuz sonuçta.

Hayır memelerim küçük diye ağlamıyorum kabullendim yaptırmak gibi bir isteğim yok ama gelinlik giydiğimde çamaşırsız düzgün dursun yakışsın istiyorum
Ben denemeye gittim ilk gelinlikler kocaman kocamandı nedense bana mi oyle geldi bilmiyorum icinde garip hissettim kendimi. Sonra uzerime gore diktirdim çok hoş oldu. Gogüs kismina zaten iceriden bir dolgi yapiyorlar. Siz biraz daha dolgi koyun diyebilirsiniz duruma gore . 3 provada dikim bitti hazir oldu.

85A8E3B502A77AA7F085171A3475F781.jpg

Benim gelinligimin üstü de acikti. Ama acik kiyafetlerde rahat edemedigim icin üstünü bir güzel kapattirdim. Yani iyi bir yer secseniz üstüne istediginiz degisiklikleri de yapabiliyorlar. Ve Benim de büyük gögüslerim yok 🤭😁

img_20230129_132938-jpg.3198991

Bu gelinlik muhteşem güzel. Valla seni de tebrik ediyorum, arayıp bulmuşsun. 💕💕

Bu tarz ve daha sık hem açık hem kapalı çok güzel gelinlikler var aynı zamanda zevkine göre tasarlayıp diktirebilirsin

Eklentiler

• Screenshot_20230129_221654.jpg
    Screenshot_20230129_221654.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 62
Back