- 15 Temmuz 2019
- 4.227
- 6.707
- 158
- Konu Sahibi Tazeportakal
Ben de dekolte kapattırdım hiçte kötü durmamıştı siz karamsarsınız bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İste bu zihniyeti begenmedim. Acik giyinen kisilerin amaci % 90 kendini teshir etmek degildir. Hele de bir gelin, gelinligi aciksa teshirci hic degildir. Bir kadinin bu zihniyette olmasi cok uzucu, muhtemelen nisanlinizin fikri bu yonde oldugundan kendi fikrinizmis gibi yaziyorsunuz ya da memeniz olmadigindanBazı gelinlikler bana göre gereğinden fazla açık böyle bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum dedim nesi sizi rahatsız etti? Kim bunları giyip kendini teşhir ediyor, gelinin amacı kendini teşhir etmek mi demedim algı yaratmaya çalışmayın lütfen.
Çilekli eti puf detayına koptummÇilekli Eti pufa benzeyen, fosforlu gelinlikler bile var. Piyasadaki tesettür olmayan tüm gelinlikler baştan aşağı yırtmaçlı, göğüs dekolteli değil ki; ağlamanıza gerek yok illâki bulursunuz hem daha bakmaya çıkmamışsınız bile üstün körü gördüklerinizi yorumlamışsınız. Ayrıca ben göğüs dekoltesi severim, neden teşhirci olayım?
Teşhir etmek sergilemek veya göstermek demek , siz boydan boya kapalı da giyinseniz kendinizi göstermiş olcaksiniz açık detaylı giyinsenizde , ama burda sizin kasdettiginiz argodaki teşhir etmek gibi geldi yani kötü bir şeymiş gibi lanse ettinizBazı gelinlikler bana göre gereğinden fazla açık böyle bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum dedim nesi sizi rahatsız etti? Kim bunları giyip kendini teşhir ediyor, gelinin amacı kendini teşhir etmek mi demedim algı yaratmaya çalışmayın lütfen.
Evlenmeyin o zaman. Nasıl çözüm???Haziran ayında evleneceğim ama ben gidip gelinlik bile bakmak denemek istemiyorum çarşıda geçerken vitrinde gelinlikler görüyorum hep inanılmaz derin v yaka dekolteli gelinlikler var.Bu tarz gelinliklerin altına sütyen giyebileceğimi sanmıyorum çünkü transparan detaylar var. Hem bu kadar açık bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum hem de bunu giyebilecek kadar göğsüm yok. Gelinliğin içine push up dikilse bile hoş durmayacağım. Çok mutsuzum dün gece biraz araştırdım neredeyse ağlayacaktım...
Dekoltesi olmayan kapalı gelinlikler de gözüme pek hoş gelmiyor demode gibi duruyor sanki ne yapacağım ben hiç gelinlik giymek istemiyorum
Özel diktirin madem.Haziran ayında evleneceğim ama ben gidip gelinlik bile bakmak denemek istemiyorum çarşıda geçerken vitrinde gelinlikler görüyorum hep inanılmaz derin v yaka dekolteli gelinlikler var.Bu tarz gelinliklerin altına sütyen giyebileceğimi sanmıyorum çünkü transparan detaylar var. Hem bu kadar açık bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum hem de bunu giyebilecek kadar göğsüm yok. Gelinliğin içine push up dikilse bile hoş durmayacağım. Çok mutsuzum dün gece biraz araştırdım neredeyse ağlayacaktım...
Dekoltesi olmayan kapalı gelinlikler de gözüme pek hoş gelmiyor demode gibi duruyor sanki ne yapacağım ben hiç gelinlik giymek istemiyorum
ben de bakamıyorum gelinlik ama ondan değil , bulursun elbet seçenek vardır daha muhafazakar benceHaziran ayında evleneceğim ama ben gidip gelinlik bile bakmak denemek istemiyorum çarşıda geçerken vitrinde gelinlikler görüyorum hep inanılmaz derin v yaka dekolteli gelinlikler var.Bu tarz gelinliklerin altına sütyen giyebileceğimi sanmıyorum çünkü transparan detaylar var. Hem bu kadar açık bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum hem de bunu giyebilecek kadar göğsüm yok. Gelinliğin içine push up dikilse bile hoş durmayacağım. Çok mutsuzum dün gece biraz araştırdım neredeyse ağlayacaktım...
Hem bu kadar açık bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum hem de bunu giyebilecek kadar göğsüm yok.
Yaa 1. Sayfadan sonra herkes bu konuyu es geçmiş ama konu sahibi kendi açtığın soruya niye böyle cevap verdin hesaplar karıştı heraldeBeğenmeme sebebiniz nedir acaba
Ben denemeye gittim ilk gelinlikler kocaman kocamandı nedense bana mi oyle geldi bilmiyorum icinde garip hissettim kendimi. Sonra uzerime gore diktirdim çok hoş oldu. Gogüs kismina zaten iceriden bir dolgi yapiyorlar. Siz biraz daha dolgi koyun diyebilirsiniz duruma gore . 3 provada dikim bitti hazir oldu.Hayır memelerim küçük diye ağlamıyorum kabullendim yaptırmak gibi bir isteğim yok ama gelinlik giydiğimde çamaşırsız düzgün dursun yakışsın istiyorum
ağlamadan önce bunu bir araştırıp soruştursanız dah mantıklı olmaz mı?Bütçemiz kısıtlı o yüzden özel diktirmek maliyetli olur diye düşünüyorum. Özel dikimler hazır gelinliklerden daha pahalı tutmaz mı
Bu tarz ve daha sık hem açık hem kapalı çok güzel gelinlikler var aynı zamanda zevkine göre tasarlayıp diktirebilirsinHaziran ayında evleneceğim ama ben gidip gelinlik bile bakmak denemek istemiyorum çarşıda geçerken vitrinde gelinlikler görüyorum hep inanılmaz derin v yaka dekolteli gelinlikler var.Bu tarz gelinliklerin altına sütyen giyebileceğimi sanmıyorum çünkü transparan detaylar var. Hem bu kadar açık bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum hem de bunu giyebilecek kadar göğsüm yok. Gelinliğin içine push up dikilse bile hoş durmayacağım. Çok mutsuzum dün gece biraz araştırdım neredeyse ağlayacaktım...