• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik bakmaya bile gidemiyorum

Baktığım belli başlı mağazalarda pek ölçülü gelinlik göremedim(oleg cassini) beğendiğim gelinlikler oluyor ama dekoltesine odaklanınca hemen vazgeçiyorum. Bütçemiz çok fazla yok o yüzden özel dikime bulaşmak istemiyorum hazır gelinliklerdrn çok daha pahalı olmaz mı
Suan ki fiyatları bilmiyorum .Ama arkadasm dikim yaptirmisti iki uc sene once normal gelinlikle ayni paraydi ozaman. Bi arastirin diken yerlerle gorusun butcenize uygun biseyler mutlaka bulursunuz.Biraz vaktnzii ayirp detayli gezmeniz gerekebilir. Ama bunun icin bu kadar uzulmemelisnz çaresi olan seyler

Hicbir gelinlikciye gitmeden sadece vitrindeki modellere bakıp istediğiniz model olmadığına nasıl karar verdiniz? Gezin dolaşın gönlünüze vücudunuza göre gelinlik elbet vardır. Ayrıca teşhir etmek ne demek yaa!!!

bilindik firmaların fiyatları çok fazla evet ama özel dikim yapan yerler daha ucuza bile geliyor. Ben büyük şehirde yaşıyorum her segment için gezdim. Gayet uyguna sade, şatafatlı, dekolteli….. bi sürü gelinlik var yani. Evlenecekseniz daha ağlanacak çok şey var buna göz yaşı dökmeyin derim.

Ben “teshir etme” lafi sebebiyle begenmedim, cok cirkin bir benzetme. Herkes istedigini giyer, gelinin amacinin kendini teshir etmek oldugunu da hic sanmiyorum
Bazı gelinlikler bana göre gereğinden fazla açık böyle bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum dedim nesi sizi rahatsız etti? Kim bunları giyip kendini teşhir ediyor, gelinin amacı kendini teşhir etmek mi demedim algı yaratmaya çalışmayın lütfen.

Haziran ayında evleneceğim ama ben gidip gelinlik bile bakmak denemek istemiyorum çarşıda geçerken vitrinde gelinlikler görüyorum hep inanılmaz derin v yaka dekolteli gelinlikler var.Bu tarz gelinliklerin altına sütyen giyebileceğimi sanmıyorum çünkü transparan detaylar var. Hem bu kadar açık bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum hem de bunu giyebilecek kadar göğsüm yok. Gelinliğin içine push up dikilse bile hoş durmayacağım. Çok mutsuzum dün gece biraz araştırdım neredeyse ağlayacaktım...
Dekoltesi olmayan kapalı gelinlikler de gözüme pek hoş gelmiyor demode gibi duruyor sanki ne yapacağım ben hiç gelinlik giymek istemiyorum
Memelere ağırlık verilmeyen modellere bakın.

Transparan detaylı gelinlik veya elbise giyen herkes kendini insanlara teşhir mi etmis oluyor ben onuda anlayamadım ya

Hicbir gelinlikciye gitmeden sadece vitrindeki modellere bakıp istediğiniz model olmadığına nasıl karar verdiniz? Gezin dolaşın gönlünüze vücudunuza göre gelinlik elbet vardır. Ayrıca teşhir etmek ne demek yaa!!!
İnternet sitelerine bakıyorum genellikle biraz ön fikrim olduktan sonra beğendiğim tarzdaki gelinlik çilerden randevu oluşturmayı düşünmüştüm

Benim gelindiğim de straplezdi hazır gelinlikti denemek için giydiğimde bana çok açık geldi göğüs kısmı o zaman bu kısmı biraz daha yukarı çekebiliriz tadilatla dediler ve çok güzel oldu hatta şaşırmıştım nasıl bu kadar güzel yaptılar hiç belli olmuyordu tadilat gördüğü

Icine askili badi giyersin :KK53:
yıllar önce evleneli çok oldum da😂😂bel kısmı transparan bir gelinlik denedim annem çok açık değil mi demişti
Gelinlik satan sahısta evet gelin dediğin biraz usturuplu giyinir demişti 😬😬😬
Ben de daha usturuplu olanı almıştım😂😂😂😂😂

Neremi örteceklerini şaşırmışlardı annemle kayınvalidem
O açık lafını demeyeceklerdi😂😂😂😂

Back