- 23 Ocak 2021
- 2.374
- 11.090
- 158
- Konu Sahibi Tazeportakal
-
Suan ki fiyatları bilmiyorum .Ama arkadasm dikim yaptirmisti iki uc sene once normal gelinlikle ayni paraydi ozaman. Bi arastirin diken yerlerle gorusun butcenize uygun biseyler mutlaka bulursunuz.Biraz vaktnzii ayirp detayli gezmeniz gerekebilir. Ama bunun icin bu kadar uzulmemelisnz çaresi olan seylerBaktığım belli başlı mağazalarda pek ölçülü gelinlik göremedim(oleg cassini) beğendiğim gelinlikler oluyor ama dekoltesine odaklanınca hemen vazgeçiyorum. Bütçemiz çok fazla yok o yüzden özel dikime bulaşmak istemiyorum hazır gelinliklerdrn çok daha pahalı olmaz mı
Genelde insan kendi kendine soru sormaz da ondanNiye trolleyeyim hanımefendi göğüslerim küçük diye gelinlik seçmekte zotlanmamın neresi size trol geldi
Bütçemiz kısıtlı o yüzden özel diktirmek maliyetli olur diye düşünüyorum. Özel dikimler hazır gelinliklerden daha pahalı tutmaz mıKonu sahibi , gelınlık diktirmeyi düşünmez misin ?
Kendi kendime sormadım birisi soruyu beğenmemişti onun için yazdımGenelde insan kendi kendine soru sormaz da ondan
Konuyu açmış peşine beğenmeme sebeb iniz nedir diye soru sormuş. Sonra açıklamasını yapmış ama. Beğenmedim atana sormuş soruyuNasıl yani?
Ben “teshir etme” lafi sebebiyle begenmedim, cok cirkin bir benzetme. Herkes istedigini giyer, gelinin amacinin kendini teshir etmek oldugunu da hic sanmiyorumBeğenmeme sebebiniz nedir acaba
Bazı gelinlikler bana göre gereğinden fazla açık böyle bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum dedim nesi sizi rahatsız etti? Kim bunları giyip kendini teşhir ediyor, gelinin amacı kendini teşhir etmek mi demedim algı yaratmaya çalışmayın lütfen.Ben “teshir etme” lafi sebebiyle begenmedim, cok cirkin bir benzetme. Herkes istedigini giyer, gelinin amacinin kendini teshir etmek oldugunu da hic sanmiyorum
Memelere ağırlık verilmeyen modellere bakın.Haziran ayında evleneceğim ama ben gidip gelinlik bile bakmak denemek istemiyorum çarşıda geçerken vitrinde gelinlikler görüyorum hep inanılmaz derin v yaka dekolteli gelinlikler var.Bu tarz gelinliklerin altına sütyen giyebileceğimi sanmıyorum çünkü transparan detaylar var. Hem bu kadar açık bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum hem de bunu giyebilecek kadar göğsüm yok. Gelinliğin içine push up dikilse bile hoş durmayacağım. Çok mutsuzum dün gece biraz araştırdım neredeyse ağlayacaktım...
Dekoltesi olmayan kapalı gelinlikler de gözüme pek hoş gelmiyor demode gibi duruyor sanki ne yapacağım ben hiç gelinlik giymek istemiyorum
Buna oturup ağlayan, evlenince bayağı harap olurevlenmeyin bence gelinlik içinize sinmiyormuş çözüm basit evlenme gelinlik giyme
İnternet sitelerine bakıyorum genellikle biraz ön fikrim olduktan sonra beğendiğim tarzdaki gelinlik çilerden randevu oluşturmayı düşünmüştümHicbir gelinlikciye gitmeden sadece vitrindeki modellere bakıp istediğiniz model olmadığına nasıl karar verdiniz? Gezin dolaşın gönlünüze vücudunuza göre gelinlik elbet vardır. Ayrıca teşhir etmek ne demek yaa!!!
Begenmeyen kisiyi etiketleyip sorsaydiniz daha iyi olurdu. Bu sekilde yanlis anlasilma oldu.Kendi kendime sormadım birisi soruyu beğenmemişti onun için yazdım
Köyde bembeyaz hamur badi giyiyorlardı eskiden ahahahah.Icine askili badi giyersin
yıllar önce evleneli çok oldum daIcine askili badi giyersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?