• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğimi seçtim sizce nasıl?

Seçtiğiniz gelinlik ile dikilen gelinlik farklı. Aslında herikiside ayrı güzel olmuş ama şu varki; beğendiğiniz gelinlik yerine başka bir gelinliği size sunmaları gercekten çok ayıp. Neyseki güzel bir fiziğiniz var :nazar: herikiside size yakışmış ama iade edip begendiğin gelinliği istemelisin 'bence'.
Mutluluklar...:3:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu tarlatan konusunda bilgi sahıbı olan var mı? Eski gelinlik tarlatanı kaçlı idi bilmiyorum. Şimdiki 5li. Bu gelinligin eski görüntüsüne kavuşması için 4l u tarlatan çözüm olur mu?

Ve tarlatanın ayarı yapılabılıyor diye duymuştum bu doğru mu ypılıyorsa da nasıl yapılıyor bu kabarıklıgı bıraz daha kucultme sansı oluyor mu?

Bu arada gelinliğin bel kısmı duzeltıldı daha butun duruyor ama yıne kabarıklıgı dıgerınden daha fazla etek ucunda bıle oyle daha genış duruyor.

Öncelikle mutluluklar dilerim canım, Allah huzurlu bi yuva nasip etsin..

Ben straplez gelinlikleri çok sıradan buluyorum artık.. Herkes aynı gelinliği giyiyormuş gibi geliyor..

arkadaşlar ben bu gelınlıgın daha acık renklısını dıktırıyorum. Moda evınde bunu denedım begendım ve bunun açık tonunu diktirmeye verdım. Resimdekı duvak daha açık enk ve gelınlıkte o sekılde olacak ve bu kumasın hafıf sımlısı vardı onu sectım yanı ara ara parıltılı gıbı duracak benım bedenıme gore su an dıkılıyor ama ben acaba guzel begenemedım mı dıye tereddute dusuyorum bazen:(

Sizce bu gelınlık nasıl duruyor çiçek pudra pembe olacak duvakta basta uzun duz olacak sonra bu kısa gıbı olacak.

Ayrıca resimdeki kol degıl oylesıne denemek ıcın bır gupuru ıgneledı oraya. Kol da yaptıracagım ama nasıl olur sızce yıne kendı dantelınden ınce ıkı kol ıyı durur mu?

Eki Görüntüle 548021 Eki Görüntüle 548022 Eki Görüntüle 548023

NOT: GELİNLİĞİN DİKİLMİŞ HALİ 6. SAYFAYA EKLEDİM...

mutluluklar harika olmussun :) nekadara diktirdin acaba bunu

Kızlar gelinliği aldım geçen hafta ama diğeriyle aynı olmadı gibi geldi bana bıraz moralım bozuldu size de gostermek istedim:((

Diğerinde içindeki tarlatan bır kucuktu. O bu yuzden mı faha kıbar ınce gorunuyor kı bılemedım. Sizde bakıp olumlu-olumsuz yanları soyler mısınız değiştirilebilir kısımlar var mı sizce?

Eki Görüntüle 565019 Eki Görüntüle 565020 Eki Görüntüle 565021

herşeyiyle süper. tam istediğim model nerde diktirdiniz memnun musunuz?özelden isim yazabilirmisiniz

Kızlar gelinliği aldım geçen hafta ama diğeriyle aynı olmadı gibi geldi bana bıraz moralım bozuldu size de gostermek istedim:((

Diğerinde içindeki tarlatan bır kucuktu. O bu yuzden mı faha kıbar ınce gorunuyor kı bılemedım. Sizde bakıp olumlu-olumsuz yanları soyler mısınız değiştirilebilir kısımlar var mı sizce?

Eki Görüntüle 565019 Eki Görüntüle 565020 Eki Görüntüle 565021

Bayıldım çok güzell bir gelinlik Hayalimde istdiğim gelinlik diyebilirim
Kiraladın mı Yada nekadara aldın ?Umarım istanbuldasındır:)

topiğin açılışındaki denediğin ilk gelinlik dikilmiş son halinden daha güzel gibi geldi gözüme..
aynısı değil birebir galiba ama çokta fark yok..

beğendim genel anlamda,sanada yakışmış cidden..
mutluluklar şeker kız...

arkadaşlar ben bu gelınlıgın daha acık renklısını dıktırıyorum. Moda evınde bunu denedım begendım ve bunun açık tonunu diktirmeye verdım. Resimdekı duvak daha açık enk ve gelınlıkte o sekılde olacak ve bu kumasın hafıf sımlısı vardı onu sectım yanı ara ara parıltılı gıbı duracak benım bedenıme gore su an dıkılıyor ama ben acaba guzel begenemedım mı dıye tereddute dusuyorum bazen:(

Sizce bu gelınlık nasıl duruyor çiçek pudra pembe olacak duvakta basta uzun duz olacak sonra bu kısa gıbı olacak.

Ayrıca resimdeki kol degıl oylesıne denemek ıcın bır gupuru ıgneledı oraya. Kol da yaptıracagım ama nasıl olur sızce yıne kendı dantelınden ınce ıkı kol ıyı durur mu?

çok güzel dantelli gelinliklere bayılıyorum :16: sizede çok yakışmışş :21:

ınanmıyorum ya hayalını kurupta bır turlu dıktıremedıgım gelınlık güle güle gıymısındır ınsallah ben aylarca bu modelı dıkecek yer aradım ya cok ıcıme tutmuştu:(

Bayılıyorum işte böyle modellere ben :16:

Back