Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
harika olmuşsun canım çok yakışmış bence yaka da ayrı bir hava katmış gayet güzel mutluluklar
bende antalyadayım sormak istediğin bir konu olursa yardımcı olabilirim
çok güzel çok begendim tam aradığım tarz sade ve çok şık.
İnanılmaz güze duruyor Kol olayınada bayıldım
Tam benim istediğim gelinlik modeli Bu konuda yardımına ihtiyacım var
Gelinliğin bitmiş halini fotograflarını bekliyorum.
Ve ayrıca nerde kaça yaptıyorsun
Kiralık mı yoksa satın alıyorsun
Çok soru sordum canım:)Hayırlı ugurlu olurr inşallah
Gelinliği beğendim, sade ve zarif durmuş, pudra çiçek beyazdan daha hoş durur gibi geldi bana da. Yalnız resimdeki kolu yakıştırmadım. Ya kol olmasın, yada farklı bir kol deneyin bence. Mutluluklar dilerim.
harika bayıldım gelinliğine bence su an ki hali ile kalmalı extra kola falan hiç gerek yok vücudunada tam oturmuş çiçek pembe gayet hoş oluyor ben de pembe beyaz kullanmıstım.mutlukluklar canım.
Harika olmuş, bayıldım:)
Kendi güpüründen kol çok güzel yakışır bence, zaten straples olan gelinlikler de artık o kadar güzel durmuyor bence.
Mutlaka kol yaptırmalısın, çok çok ama çook yakışmış.. Mutluluklar
İnanılmaz beğendim gelinliğini çok güzel canım...Bayıldım hatta Bence tek kol diktirmelisin bu benim fikrim tabi.. Annemede gösterdim gelinliğini çok begendi.. Nerden almış diye sordu. Mayısta benimde düğünüm var... Çok mutlu ol canım benim..
cok zarif cok güzel bir gelinlik canim gercekten kesinlikle dogru bir secim yapmissin. Bende bu tür bir modelle baska bir model arasinda düsünüyorum gelinligimi ama benim bunun iki kollu sekli cok hosuma gidiyor yani iki kollu kesinlikle cok daha zarif durur fikrimce
Kol konusunda açıkçası sizin gönlünüzün neye ısınacağını siz bilirsiniz. Gelinliğin yaka kısmında da dantel dilim var gibi görünüyorum, bundan hareketle birçok dantel yaka türünün uygulanabileceğini düşünüyorum. Aklıma gelenlerin örneklerini paylaşayım:
Tek omuz olacaksa şu şekilde uygulamak gerekir:
Kayık yaka zaten bir klasiktir, kayık yakadan sonra kollar kısa veya yarım olabilir:
V-yaka olabilir. Aynı şekilde v-yakadan sonra kollar kısa ve yarım olabilir:
Bu sene çok moda olan ilüzyon yakada sıfır kol veya yarım kol uygulanabilir:
Son olarak şahsi favorim, cap sleeve diyorlar, sanırım türkçede yumurta kol denebiliyor, m yani kalp yakaya çok yakıştığını düşündüğüm kalınca askılar:
herkse ayrı ayrı çook teşekkür ederim şimdiden çok mutlu oldum:) İnşallah herkes içine en çok sinen gelinliği bulur ve çok mutlu giyer.
Son halını de eklemeye calışacagım gelinliğin.
Aşkhiçbitmez; antalyada aslında gelınlık ayakkabısı arayacagım 2 hafta sonra provaya geldıgımde. Braz bakındım ama fazla yer bılmıyorum bu konuda yardımcı olabılır mısın? Renkli şeker gelin ayakabılarını bır arada bulabılecegım yer neresıdır antalyada?
Minenes, teşekkür ederim tekrar. Benım aklımdakı kol da son resımdekıler gıbı ıdı. Yanı ısmını bılmıyordum öğrenmiş oldum cap sleeve - yumurta kol dediğin modelden yaptıracaktım normalde bende. Resimler fikir olusturmada yardımcı oldu tekrar teşekkurler.
Gelinliğin harika canım çoook beğendim çok asil ve duru bir gelin olacaksın, güle güle mutlulukla giy gelinliğini inşallah :)
Bir ömür boyu mutluluklar diliyorum (1 aylık yeni gelin linka) :)