Cumhurbaşkanı’na mektup: Erken seçimde de başkan olamazsanız daha neler yapacaksınız?

Şükürler olsun KURAN var ve şükürler olsun HZ MUHAMMED var arkadaşlar yoksa size çok hak veriyorum öyle hocalar varki kadını itekleyen, o günah, bu günah diyen, öyle hoca müsvetteleri varkii dinden islamdan soğutuyorlar ..haa bu tarz hoca müsvettelerinden kurtulurmuyuz hiç sanmamm.. işte burada biz akıllı olucaz arkadaşlar .. araştıracaz o kafa kesenler varyaaa İSLAM adı altında yapılanlar onları ve o sapık fikirleri asla ama ASLA İSLAMA MAL etmicezz.. yoksa benim dinim nasıl kötü olabilir komşusu aç iken yatan bizden değildir diyen ,, öyle namaz kılanlar varki o kıldıkları namaz suratlarına fırlatılacaktır.. çünkü onlar yetimi itip kakmışlardır hakkını yemişlerdir.. kadınlara iftira atmışlardır.. diyen.. yaptığın ibadetlerle asla övünme diyen .böbürlenerek yolda yürüme diyen.etrafındaki komşuları gözet diyen,, kii burada ateisti hristiyanı yahudiyi asla ayırmayan bir dinim var benimm..

Bak Okypete yine seninla ayni olmadigimiz bir sey buldum, sen saclarini düzlesitiriyorsun oysa ben onlari özgür ve istedikleri gibi yasamasini istedigim icin hayatta fön cekmiyorum ve hayatta düzlestirmiyorum....:KK70::KK70:
Bu arada demin bahceye gittim biraz calistim ve t-shirt´im icine Kücük bir böcük girmis, onu öldürmeden kurtarmak icin ne hallere geldim, demin kapiyi actim ve onu disari saldim ve cok mutlu oldum, sevap icin yapmadim, vicdanim icin yaptim ve icim cok rahattt ve cok mutluyum.
Herkesin yasamaya Hakki var, hatta sümüklü böceklerin bile...
Esim bazen kiziyor cünkü marullarimizi yiyiyorlar, ama ona cevabim : Bu doga onlarn senin degl, begenmiyorsan sen evini al git ama onlar hep var olacaklar.

Bak Okypete yine seninla ayni olmadigimiz bir sey buldum, sen saclarini düzlesitiriyorsun oysa ben onlari özgür ve istedikleri gibi yasamasini istedigim icin hayatta fön cekmiyorum ve hayatta düzlestirmiyorum....:KK70::KK70:
Bu arada demin bahceye gittim biraz calistim ve t-shirt´im icine Kücük bir böcük girmis, onu öldürmeden kurtarmak icin ne hallere geldim, demin kapiyi actim ve onu disari saldim ve cok mutlu oldum, evapmi ettim bilemyorum ama vicdanim cok rahaaaatttt .
ya saçlarım doğuştan su dalgası ve ben sevmiyorum. illa düz olacak..)
bu arada bende sokakta yürürken resmen akrobasi yapıyorum. görenler kadın deli der o derece. karıncaları ezmemek adına bir gün ayağımı kıracağım.)

ahahahahah ya bende dedigin gibiyim aynen.
Gecncken fuarlarda calisirdim, Tabi o zamanlar hos ve güzeldim söylemesi ayip( kendimi övmek gibi algilamayin sakin, cünkü her insan güzeldir ), yemek saatlerinde beyazlar bir yere oturur, zenciler bir yere otururdu.
Ben yemegimi alip zencilerin icinde oturur yerdim, hem ingilizcemi gelistirirdim, hemde onlarin o sicak kanliligi beni cok mutlu ederdi. Sevgi paylasmak kadar güzel bir sey yok.
Önyargilarla hic bir yere varilmaz.
Önyargilar nicin var biliyormusunuz ? Korkak insanlarin ön yarrgilari olur ama kendisiyle ve hayatla barisik bir insan, her insani kendi gibi bilir ve korkmaz.
Türkiye mozaik bir devlet. Hepimiz kardesce yasamayi yavas yavas ögrenecegiz.
Dilerim gelecek nesilin biim gibi bu problemleri olmaz.
kii burada ateisti hristiyanı yahudiyi asla ayırmayan bir dinim var benimm
bu cümleni cok sevdim, aynen canim.

Özgür basin, özgür adalet, özgür insanlar, özgür düsünce bu olmadigi sürece Türkiye`de kimseye huzur yok.
Ötekilestirmeyle bir yere gelinmez, Avrupa`ya bakin biraz, insanlar öyle refah icinde öyle huzur icinde yasiyorki. Bizlerde bunu basarabiliriz ama ilk önce Avrupa`lilar gibi özgürlük ve esitlik gelecek Türkiye`ye baska türlü olmaz.

Bu arada demin bahceye gittim biraz calistim ve t-shirt´im icine Kücük bir böcük girmis, onu öldürmeden kurtarmak icin ne hallere geldim, demin kapiyi actim ve onu disari saldim ve cok mutlu oldum, sevap icin yapmadim, vicdanim icin yaptim ve icim cok rahattt ve cok mutluyum.
Herkesin yasamaya Hakki var, hatta sümüklü böceklerin bile...
Esim bazen kiziyor cünkü marullarimizi yiyiyorlar, ama ona cevabim : Bu doga onlarn senin degl, begenmiyorsan sen evini al git ama onlar hep var olacaklar.

çiçeği , böceği , ağacı doğayı seviyorsun onlar yaşamalı var olmalı diyorsun ama onları yaratanı yaradana inanmıyorsun. tartışma amacım yok .

çiçeği , böceği , ağacı doğayı seviyorsun onlar yaşamalı var olmalı diyorsun ama onları yaratanı yaradana inanmıyorsun. tartışma amacım yok .
Aynen canim, inanmiyorum, ama bunu yeni bir konu acip seninle konusmak tabiki isterim. Konu disi olursa ikimizde kiblenmeyelim simdi. Ama evet, cok dogru söylüyorsun, benim vicdanimin icinde senin inandigin. Bilmem anlatabildimmi ?
Yani dogayi, insanlari ve hayvanlari cok degerli görmemin nedeni zaten bu.
Konu hic acildimi bu konuda bilmiyorum yoksa acalim ve konusalim, cok isterim fetihce fetihce

Neye ve kime göre ?
Bazılarına göre de sizler sapıtmış oluyorsunuz , kelimelere dikkat edelim..
Kötü bi niyetle yazmadigim asikar oldugu halde yine saptiriyor ve kendinize göre alıyor ve yorumluyor istediğiniz gibi alıyor saygı deyip saygıyı elden birakmaniz ne kadar doğru

Kötü bi niyetle yazmadigim asikar oldugu halde yine saptiriyor ve kendinize göre alıyor ve yorumluyor istediğiniz gibi alıyor saygı deyip saygıyı elden birakmaniz ne kadar doğru
Alıntı yanlış mı olmuş acaba ? :KK53:
4 kez kadar okudum bağlantı kuramadım da banaysa eğer yazdığım şeye karşılık bu söze söyleyeceğim şey ;
Saygı deyip nerde saygıyı elde bırakmışım ? Bu konuya başka yorumda bulunmadım . Ayrıca saygıdan bahsetmedim , hani birine bir şey derken aslında kendinizinde öyle görünebileceğini anlatmaya çalıştım.
Sapıtmasınlar'ın nesi iyi niyet acaba ?
Açık açık sapık bunlar diye yaftalıyorsunuz.

Tdk gibi hissettim kendimi , yazdığınızı okuyun sonra benim yazdığımı okuyun , sonra verdiğiniz cevabı bir gözden geçirin.

Ahirete dönük bir hazirlik yerine gözümün önündeki cehennemi, gözümün önündeki kan pazarini buna itiraz etmek daha gercek geldi bana fetihce fetihce .
Ben hic kimsenin ölmesini istemiyorum artik, ne vatan sagolsun diyeyim, nede pis terörist diyeyim. Bir an önce barisi ve huzuru istiyoruz ülkemizde.
Yahu 78 milyon türk milleti bin kisilik pkk`yemi 40 senedir gücü yetmedi Allah askina.
Hepinizi gercekci olmaya davet ediyorum.

kanadada yaşayan bir arkadaşım demişti şunu,
kanadada birine inancın nedir diye bile sormak saygısızlıkmış. soramazmışsın. seni ayıplarlarmış. umarım bir gün bizdede bu olur
Ne yazık ki olmaz, oldurmazlar. Dünyanın kaç ülkesinde her yerde kullanmak zorunda olduğun kimlikte din hanesi var? Üstelik bu haneyi boş bırakmana izin yok.

Türkiye`de bildigim kaddar gidip, bos birakabiliyorsun, yoksa ?
Evet Okypete, Almanya`dada hic kimseyi ilgilendirmez.

bu konuda sana hak veriyorum olivyaa ama nasıl yaratılmışsın ve erkek dürtüleri ile fazla bir şekilde yada tersi şimdi biz bu insanları asla ama asla itekleyemeyiz.. bu insanlar kendi yaşamlarını çizer ama dürüstçe çizer sapıklıkça değil işte onur yürüyüşündeki gibi.. o sahneleri gördüm olivya iğrenç ötesiydii..insanlıktan utandıran tablolar.. lut kavmi vardıı o ayetlare bir göz gezdir istersen demekki her zaman insanoğlunda bu tür hisler mevcutmuşş.. helak edilmelerinin tek sebebi aşırılığa kaçmaları yani sapıkça ilişkileri güzel olan oğlanlara sırnaşmaları oğlan çocuklarını rahat bırakmamaları.ulu orta yatıp kalkmaları yani o hisleri sapıkça kullanmalarıı..

O pedofilidir. Bir türlü gay ve pedofillerin ayrimini yapamadiniz ya hayret birsey! Escinsel demek kendi cinsine ilgi duymak bu kadar basit. Escinsel iki resit insan kendi rizalari ile beraber olup mutlu oluyorlar. Yani bu nasil pedofiliye baglanabilir anlamadim. Sonucta sen karsi cinsi cekici buluyorsun diye gidip kücük cocuklari asilmiyorsun degil mi? Iste ayni sey escinseller icin gecerli.

Ayrica bir bdv'ye baksan o sapikligi daha cok heterolarda görülür. Binlerce kadin psikolojik ve fiziksel siddetli bir evlilik yasiyor. Her gün bir tecavüz vakasini duyuyoruz, bak diger konuda bile özürlü bir kiz'a bile saldirmislar, ... Ve daha neler neler var. Yani escinsellere sapik damgasini vurmadan önce, herkes bir ayna ya baksin, bu ülkenin halini baksin.

X