• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğimi seçtim sizce nasıl?

çoook yakışmış üzerinizde çok güzel durmuş çok doğru bir seçim yapmışsınız içiniz rahat olabilir hem fiyatı da gayet uygun:34: ben şahsen straplez gelinliklerden pek hoşlanmıyorum o yüzden kol olmasını tercih ederim. ya resimlerdeki gibi tek omuz yaptırın ya da minenesin eklediği son resimlerdeki cap sleeve tarzı yaptırın mutlaka.. mutluluklar dilerim:nazar:

Gelinlik seçimin güzel fakat kesinlikle iki kol yaptırmalısın canım çok yakışacaktır sana

wala güpürn danteln en cok yakstgı gelnlk modellernden biri bu tarzz gelnkler bnce ;) kumasın ustnde coook guzel cok hos durmus.
ne sıradan ne cok gosterslı gayet guzel bi gelinlik...
ama ıkı kol askı gelnlgi sıradanlastrcakms gbıme geldi benm?.s tek kol askı yada straplez bıraksan daha ii olcakmıs gbı?:))
mutluluklar...

Bayıldım gelinliğine fiyatı da çok iyi .. Mutluluklar :)

hayırlı olsun düğünün ne zaman gerçekten çok yakışmış:16:
istanbuldamısın ortalama ne kadar mal oluyor fiyatı (sorun olmazsa söyleyebilirmisin)

bayıldımmmmmmmmmmmmm harika sana çok yakışmış maşallah düğünüme 5 ay kaldı ben de aynı böyle çok kabarık olmayan dantelli bir model istiyorum bencede 2 kol yaptırmalısın çok yakışmış ya maşallahhh

hepinize çooook teşekkür ederim gerçekten çok mutlu oldumbegenılmesıne. Hepinizi öpüyorum:):16::16:

Kızlar gelinliği aldım geçen hafta ama diğeriyle aynı olmadı gibi geldi bana bıraz moralım bozuldu size de gostermek istedim:((

Diğerinde içindeki tarlatan bır kucuktu. O bu yuzden mı faha kıbar ınce gorunuyor kı bılemedım. Sizde bakıp olumlu-olumsuz yanları soyler mısınız değiştirilebilir kısımlar var mı sizce?

$1.jpg $2.jpg $20121124_211135.jpg

Dikilmiş haline yorum yapacak yok mu. Gerçekten olumsuz bıle olsa duymak ıstıyorum yorumları cunku hala uzerınde oynama şansım var.

Genel olarak son halı nasıl sizce?

istediğinizle bunun üstü birbirine hiç benzemiyor ki :26: istediğinizin üstünde yanlış bilmiyorsam drape var ve etek daha yüksekten başlıyor. dikilen ise sanki iki parçalı gelinlik gibi duruyor. üstü düz ve etek çok daha aşağıdan başlıyor. ilki daha güzelmiş bence, değiştirme şansınız varsa öyle yapılsın . kolaylıklar diliyorum, her şey gönlünüzce olur inşallah.

istediğinizle bunun üstü birbirine hiç benzemiyor ki :26: istediğinizin üstünde yanlış bilmiyorsam drape var ve etek daha yüksekten başlıyor. dikilen ise sanki iki parçalı gelinlik gibi duruyor. üstü düz ve etek çok daha aşağıdan başlıyor. ilki daha güzelmiş bence, değiştirme şansınız varsa öyle yapılsın . kolaylıklar diliyorum, her şey gönlünüzce olur inşallah.

Evet ya çok haklısın:( Ben orada alırken bu farkı goremedım ama fotograflara bakınca anladım yenı dıkılen ayrı parça gıbı duruyor dıgerı daha butun ınıyor gıbı çok moralım bozuldu anlatamam:(( ben prenses model ıstemedıkce bunu da prenses havasına sokmuş. Oysakı çok güvenerek vermıştım ya. Drape bunda da var aslında ama bellı olmuyor sanırım ya da daha kucuk drape mı yenısı bılemedım.

öncelikle şunu söyleyeyim için rahatlasın diktirdiğinde üzerinde güzel durmuş çoğu gelinlikten de daha güzel zarif duruyor.ancak illa karşılaştırma istiyorsan ilk sayfadaki bencede daha hoş sebebi ise daha bütün duruyor çünkü üst kısım sarmalı belde bitiyor buda insanı daha uzun gösterir seninkinde daha aşağıya indiği için üst kısım ister istemez ayrı gibi durmuş.eğer düzelttiremeyeceğin birşey ise de canını sıkma lütfen inan üzerinde çok güzel durmuş mutluluklar.

arkaşalr genelk olarak birçok şeyi söylemişşş..
bide tek omuzdu sanırım ilk resmde..öyle daha hoş geldi gözüme :34:

Back