Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elbette herkes farklı bir şekilde biliyordur . Ben de bildiğim şekillerini yazdım.o kesimde hakaret bu kesimde değil ben bunların açıklamasını yaparsamm oooohhoo ben karadenizliyim ve bizim oralarda oğlan çocuğu denilir ve bunu 18. 19 yaş aralığı için söylerlerr..
Gayler ve lezbiyenleri kim yarattı o zaman?Eşcinsellik gay ve lezbiyen lik normal olsaydı Allah kadin yada erkegi yaratmaz tek bi cins yaratirdi
Kimden bahsettiğinizi açık açık söyleyin. Dilinizi korkak alıştırmayın.Ve malesef dünya üzerinde oyle insanlar varki şeytan bile masum kalıyor
Eşcinsellik gay ve lezbiyenleri içinde barındırıyor , ayrı bir kategoriye koymaya gerek yok.Eşcinsellik gay ve lezbiyen lik normal olsaydı Allah kadin yada erkegi yaratmaz tek bi cins yaratirdi
kimki bu kindar kişi. bak merak ettim şimdikonu nereye gelmiş ...
bir önceki konuyla alaka bir şey yazıcam yazmayım yazmayım dedim ama olmuyacak...
saygı anlayış ırk renk vesaire diyoruz ya hani saygı dan insanlıktan kimseyi üzmemekten değer vermekten bahsediliyor ya bütün bunları yaparkende birilerine kin duymak yada fikrini söyledi diye artık görmezden gelmekte ne kadar saygı insana insan olduğu için değer vermektir oda ayrı...
kin duygusunun olması için nefret yada kızmak sinirlenmek gerekir dimi bunu bünyesinde barındıran birinin ne kadar ben saygılıyım ben şöyleyim ben böyleyim dese de bence o daha yarım insan her şekilde yarım...
Cocuk istirmacilari tabiki siz ne sandiniz kiKimden bahsettiğinizi açık açık söyleyin. Dilinizi korkak alıştırmayın.
Bilmiyordu mEşcinsellik gay ve lezbiyenleri içinde barındırıyor , ayrı bir kategoriye koymaya gerek yok.
Ablam,Konu konu nerdesin:)