Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederimÇok hoş bir model güle güle kullan
ayy yok niye yanlış anlayayım her yoruma açığım oyüzden buraya koydum resmini kilolu göstermesinin sebebi gelinliğin üst vücut boyu kısa oyüzden bana dikilen daha aşağıdan başlicak eteği bu sayede belim ortaya çıkcak daha ince bi görüntü olcak yani ben öyle ümit ediyorum gelinlik daha bitmediği için kesin bişey söyleyemem tabi :) teşekkür ederim yorumunuz içinkuzum ay lutfen yanlış anlama sen çok hoş zarif gözukuyosun ama sankı kılolu göstermiş
aaa öyle olursa çok güzel olur bak :)ayy yok niye yanlış anlayayım her yoruma açığım oyüzden buraya koydum resmini kilolu göstermesinin sebebi gelinliğin üst vücut boyu kısa oyüzden bana dikilen daha aşağıdan başlicak eteği bu sayede belim ortaya çıkcak daha ince bi görüntü olcak yani ben öyle ümit ediyorum gelinlik daha bitmediği için kesin bişey söyleyemem tabi :) teşekkür ederim yorumunuz için
teşekkür ederim çok sağolun :)Çok yakışmış. sade ve zarif bir gelin olmuşsunuz. mutluluklar dilerim
teşekkür ederimMutlulukla giyin zarif görünüyor
çok teşekkür ederimBu sayfada gördüğüm en güzel gelinliklerden biri çok guzel:) yalnız omuz yapiniz çok geniş değil o yüzden tulden askılarla daha güzel görünür :)
Şimdi gördüm cnm çok güzel olmuş. Sacinizida çok beğendim benimde dugunum var eylülde sacinizin arkasindan fln net olduğu fotolarinız var mı ☺çok teşekkür ederim
gelinliğin son hali 5. sayfada orda tülden askılı halini görebilirsiniz
teşekkür ederim :)) sizinde hayırlı olsun şimdidenŞimdi gördüm cnm çok güzel olmuş. Sacinizida çok beğendim benimde dugunum var eylülde sacinizin arkasindan fln net olduğu fotolarinız var mı ☺
çok teşekkür ederim o sizin kalbinizin güzelliğiMelek gibi olmuşsun. Masallh çok da güzelsin. ALLAH kıymet bilenlere yaşama nasip etsin.
çok teşekkür ederim diktirdim gelinliği :)Bayıldımmmmm . Fiziğine de çok yakışmış.mutlu olun inş.
Nerden aldın merak ettm.
Tsk ederim koyarsaniz eylüle kadar çok sevinirim :) çünkü çok kararsizim saç konusunda ve kötü olmasından çok korkuyorumteşekkür ederim :)) sizinde hayırlı olsun şimdiden
siz diyince baktımda telefonuma hiç saçımın arkadan resmi yok
ama anlatabilirim.. arkası dağınık topuz yani önce saçlarıma maşa yapıldı ve ensede toplandı yanlar ayrılarak ( bu arada saçlarım belime kadar geliyo uzun oyüzden ensede topuz istedim kafam çok ağır olmasın diye ) topuzun üstlerinden örgüler geçiyo fotoğrafçının çektiği resimler daha çıkmadı bu ay sonu çıkıcak eğer orda varsa koyarım buraya sizin için