Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik Modelleri Seçtiğim gelinlik sizce nasıl ?
- Konu Sahibi toz-pembe
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
çok teşekkür ederimÇok hoş bir model güle güle kullan
- 30 Haziran 2013
- 21.626
- 1
- 17.426
- 498
- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
ayy yok niye yanlış anlayayım her yoruma açığım oyüzden buraya koydum resmini kilolu göstermesinin sebebi gelinliğin üst vücut boyu kısa oyüzden bana dikilen daha aşağıdan başlicak eteği bu sayede belim ortaya çıkcak daha ince bi görüntü olcak yani ben öyle ümit ediyorum gelinlik daha bitmediği için kesin bişey söyleyemem tabi :) teşekkür ederim yorumunuz içinkuzum ay lutfen yanlış anlama sen çok hoş zarif gözukuyosun ama sankı kılolu göstermiş
- 30 Haziran 2013
- 21.626
- 1
- 17.426
- 498
aaa öyle olursa çok güzel olur bak :)ayy yok niye yanlış anlayayım her yoruma açığım oyüzden buraya koydum resmini kilolu göstermesinin sebebi gelinliğin üst vücut boyu kısa oyüzden bana dikilen daha aşağıdan başlicak eteği bu sayede belim ortaya çıkcak daha ince bi görüntü olcak yani ben öyle ümit ediyorum gelinlik daha bitmediği için kesin bişey söyleyemem tabi :) teşekkür ederim yorumunuz için
- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
teşekkür ederim çok sağolun :)Çok yakışmış. sade ve zarif bir gelin olmuşsunuz. mutluluklar dilerim
- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
teşekkür ederimMutlulukla giyin zarif görünüyor
- 5 Şubat 2010
- 680
- 111
- 323
- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
çok teşekkür ederimBu sayfada gördüğüm en güzel gelinliklerden biri çok guzel:) yalnız omuz yapiniz çok geniş değil o yüzden tulden askılarla daha güzel görünür :)
gelinliğin son hali 5. sayfada orda tülden askılı halini görebilirsiniz
- 5 Şubat 2010
- 680
- 111
- 323
Şimdi gördüm cnm çok güzel olmuş. Sacinizida çok beğendim benimde dugunum var eylülde sacinizin arkasindan fln net olduğu fotolarinız var mı ☺çok teşekkür ederim
gelinliğin son hali 5. sayfada orda tülden askılı halini görebilirsiniz
- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
teşekkür ederim :)) sizinde hayırlı olsun şimdidenŞimdi gördüm cnm çok güzel olmuş. Sacinizida çok beğendim benimde dugunum var eylülde sacinizin arkasindan fln net olduğu fotolarinız var mı ☺
siz diyince baktımda telefonuma hiç saçımın arkadan resmi yok
ama anlatabilirim.. arkası dağınık topuz yani önce saçlarıma maşa yapıldı ve ensede toplandı yanlar ayrılarak ( bu arada saçlarım belime kadar geliyo uzun oyüzden ensede topuz istedim kafam çok ağır olmasın diye ) topuzun üstlerinden örgüler geçiyo fotoğrafçının çektiği resimler daha çıkmadı bu ay sonu çıkıcak eğer orda varsa koyarım buraya sizin için
- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.686
- 683
- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
çok teşekkür ederim o sizin kalbinizin güzelliğiMelek gibi olmuşsun. Masallh çok da güzelsin. ALLAH kıymet bilenlere yaşama nasip etsin.
amiin cümlemize inşallah
- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
çok teşekkür ederim diktirdim gelinliği :)Bayıldımmmmm . Fiziğine de çok yakışmış.mutlu olun inş.
Nerden aldın merak ettm.
antalya ışıklar da La Bella diye bi yerde
- 5 Şubat 2010
- 680
- 111
- 323
Tsk ederim koyarsaniz eylüle kadar çok sevinirim :) çünkü çok kararsizim saç konusunda ve kötü olmasından çok korkuyorumteşekkür ederim :)) sizinde hayırlı olsun şimdiden
siz diyince baktımda telefonuma hiç saçımın arkadan resmi yok
ama anlatabilirim.. arkası dağınık topuz yani önce saçlarıma maşa yapıldı ve ensede toplandı yanlar ayrılarak ( bu arada saçlarım belime kadar geliyo uzun oyüzden ensede topuz istedim kafam çok ağır olmasın diye ) topuzun üstlerinden örgüler geçiyo fotoğrafçının çektiği resimler daha çıkmadı bu ay sonu çıkıcak eğer orda varsa koyarım buraya sizin için