• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğimi seçtim sizce nasıl?

SZSSZS

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
198
7
118
Ankara
arkadaşlar ben bu gelınlıgın daha acık renklısını dıktırıyorum. Moda evınde bunu denedım begendım ve bunun açık tonunu diktirmeye verdım. Resimdekı duvak daha açık enk ve gelınlıkte o sekılde olacak ve bu kumasın hafıf sımlısı vardı onu sectım yanı ara ara parıltılı gıbı duracak benım bedenıme gore su an dıkılıyor ama ben acaba guzel begenemedım mı dıye tereddute dusuyorum bazen:(

Sizce bu gelınlık nasıl duruyor çiçek pudra pembe olacak duvakta basta uzun duz olacak sonra bu kısa gıbı olacak.

Ayrıca resimdeki kol degıl oylesıne denemek ıcın bır gupuru ıgneledı oraya. Kol da yaptıracagım ama nasıl olur sızce yıne kendı dantelınden ınce ıkı kol ıyı durur mu?

$20121104_114334.jpg $20121104_114351.jpg $20121104_114421.jpg

NOT: GELİNLİĞİN DİKİLMİŞ HALİ 6. SAYFAYA EKLEDİM...

Son düzenleme:
mutluluklar dilerim arkadaşım ben gelinliğini çok beğendim ve çok yakışmış bence kol ayrı bir hava katmış kesinlikle yaptırmalısın .

çok teşekkür ederim periperili sevindim ilk yorumun güzel olmasına:) İnsan ister istemez begenılsın ıstıyor. Ya da en azından kötü olmasın ıstıyor. Kolu tek kol mu yaptırsam resımdekı gıbı yoksa ıkı kol mu ona da karr veremedım. Ben iki kol dedım dıkecek olan kısıye teke mı cevırsem bılemedım. Gerçi kol yaparken amac bıraz da kapatmak bu yuzden ıkı kol ıstedım.

gelinlik modeli çok güzel
tam benim beğendiğim gibi taşlı tuşlu değil sade, asil ve gösterişli
bir o kadar da fiziğine yakışmış
ben straples gelinlik sevmediğim için kol fikrini beğendim

hımmmmm ben çok beğendim... şu prenses gelinlikler var ya hiç sevmiyorum onları herkesin aynı.. bu güzel olmuş bence bedenine yakışmış ve tek kol da güzel olmuş......

Ben cok begendim. Bence de iki kol yaptir, aslinda straplez gelinlik daha cok hosuma gidiyor ama kollu da cok asil durmus. :16:

Simdiden tebrikler, ne zaman dügün? Ne kadar sürcekmis hazirolmasi? Bi de özel olmazsa kaca malolacak? :1:

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim hepinize mutlu oldum gerçekten. Ben de oyle abartılı taşlı vs prenses gıbı modeller pek sevmıyorum. Bu gelinlik avrupa kesım ya da A kesım demıstı sanırım gelinlikçim.

Aslında bu tur modeller çok istiyrdu baya yer gezdim 2000 den yukarı ıdı hep. Ve fransız dantelı dıye sonra dan tul uzerıne yapıstırılmıs gupurlerı gosterıyorlardı çok saglam durmuyordu. Bu kumas kendınden gupurlu o yuzden dusme dokulma sansı yok ve baktıgım yer yenı acmış yalnız kadının işçilii cok guzel çok saglam dıkışı durusu bıle bellı edıyor bunu. 1600 dedı ama eşim çok ugrastı ındırdı 1100 e bındallı da oradan kıraladık cıcek duvak dahıl. Çiçeği de benım ıstedıgım pudra pembesı renkte yapacak tullerden.

Bir de normalde ıkı hafta yeterlı ıdı çok yogun bır donem olmadıgı ıcın kısa gırıyoruz dıye. ama ben 3 hafta sonra ancak gdebılecegım o yuzden o zaman alacagım.

Son düzenleme:
canim cok güzel bir model. bence gelinligin rengi harika, duvagi o renk yaptir derim ben! ama karar senin tabi.
bide bence straplez kullan, ben kollari sevmedim. ya iki kol yaptir yada straplez. ama bence straplez

sehervaktı sana da teşekkür ederim. Aslında bu kırık beyaz koyu tonları cok tercıh edılıyor ama benım hayalımde hep beyaz gelınlık vardı bu yuzden degıstırmek ıstedım ve eşimin de damatlık ceketı daha açık renk eski konularda var. Onunla yanyana daha uyumlu olacak hem, hem de benım beyaz hayalım ıcımde kalmayacak.

allakım çok güzel bayıldım
çok zevklisin arkadaşım
süper kuğu gibi olmuşun maşallah sana:55::55:

Tesekkürler canim, bu arada bek ben de yazacaktim merak ettiklerimi sorayim derken unutuverdim. Fizigin de cok güzel, gelinlik üzerinde cok hos durmus. :)

Merhaba,

Gelinlik genel itibari ile güzel, ben sadece bir noktaya biraz takıldım. Narin, hoş bir vücudunuz var. Ancak bu gelinliğin göğüs kupları sizin narinliğinize uymayacak kadar büyük. Bir kere zaten drape göğüsleri büyük gösterir. O yüzden kendi üstünüze göre diktirirken göğüs kavisini birazcık azaltmanızı öneririm. Bakın size iki drapeli model gösteriyorum, dediğimi daha iyi açıklayacaklardır sanırım:

Aspen.jpg

Uldara.jpg

Hayırlısı olsun, benim tarzım değil, o nedenle beğenmedim, ama sizin üzerinizde güzel duracağına eminim.

allah mutlu etsin

Teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınıza.

Minenes; aslında bu gelınlıgın gogus kısmı bana bıraz buyuktu zaten. Bana yenısı dıkılıyor ve provada çok guzel kalıp çıkardı gelınlıkci tam bedenıme gore oldu ve buradakınden daha kıbar durdu. Senın gonderdıklerın de cok guzel durmus ve dedıgın gbı gogus kavısını daha az yaptırdım provada ve benım bedenıme gore dıkıldıgı ıcın daha ıyı duracak dıye dusunuyorum.

Umarım son halı de içime sıner şu an kolları nasıl yaptıracagımdan emın degılım ne sekılde dursa yakısır asıl sorunum bu aslında su an.

Çok teşekkür ederim inşallah güle güle giyerim:)

Minenes; konularından gördüğüm kadarıyla gelinlik hakkında bılgı sahıbısın bu yuzden faydalanmak ısterım.

Senın bu gelınlık hakkında başka önerin var mı gogus kısmı dışında ya da tam olarak düşüncen nasıl ilk bakışta gelinliğe. Şöyle olsa daha ıyı olur ya da şu olmasa dediğin noktalar var mı? Kol kısmı için de önerin var mı acaba?

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederimmm:109::109:

Antalyada bır yer canm ama ben de orada yasamıyorum sadece oraya yakın bır ıldeyım ve burada fazla gelınlık modelı bulamadıgım ıcın oradan begendım 1 gun dolastım ve artık pes etmek uzereyken akşam burayı buldum.

Back