Gelinlik Modelleri Gelinliğimi seçtim ama yardıma ihtiyacım varrr :(

bu arada sen benim gelinligimi nerde gördun:kedi: sormak istedigin seyler olursa sorabilirsn cnm

Şu ufacık resminden çözmeye çalıştım saçın makyajın da çok güzel duruyor ama özellikel mor çiçekler harika olmuş :)

Gerçekten tahmin ettiğim gibi çok şık olmuşsun canım.Umarım zün ve gelinliğin :) kadar güzel bir ömrün olur

ikinci gelinliği çok beğendim ben :lepi:
kabarık marul gibi modelleri hiç sevmem.
eteğinin alt kısmına da biraz gipür konabilir belki
onun dışında süper...

denemeni yiyim yapamamıssın o resim gibi tablo gibi olan seye tıklayıp yapıştıracaksın delüüüü

link yanlıs farkındysan ilk acıtıgında http yazıo ya onu silip kendi linkini kopyala

vazgectım kızın topıcının ıcıne ettım ögrenıcem bu mevzuyu tskr ederım dılekım cıkcam sımdı yrn gelıcem:)bıraktıgım yerde bekle benı o agacın altında:)

bu benim gelinligim kız nerden buldun ayrıcana bekliiim gülhane parkında ceviz agacının altındakaydirigubbakcemile2

sanırım linki yapıştırdıktan sonra ok var ona basmıosun

canım kesinlikle ikinci koydugun resım kabarık olmayan modeller daha zayıf uzun gösterıo eger fizigim ön planda olsun dıosan duz modeller derım ama gelınlığım gösterişli olsun dıosan kabarık modellerı tercıh et derim
akannehirkolay gelsın zor bir seçimdir gerçekten

Boyum uzun olduğu için dediğin gibi kabarık olmayan bir model istiyorum hem zayıf hem de daha narin gözükür diye bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya doğrusu bende merak ediyorum.

bu benim gelinligim kız nerden buldun ayrıcana bekliiim gülhane parkında ceviz agacının altındakaydirigubbakcemile2

bu model var ya benım ınternette acıpda ılk gelınlık baktıgımda ılk begendıgım gelınlık kızıımmm.tabı kendı gelınlıgım uzagından yakınından gecmıo o ayrı :))

Boyum uzun olduğu için dediğin gibi kabarık olmayan bir model istiyorum hem zayıf hem de daha narin gözükür diye bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya doğrusu bende merak ediyorum.

bence asıl boyun uzun olduğu için kabarık model çok yakışır. gelinlik kendini gösterir a.s ama zevk meselesi tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…