• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğim

Model gercekten cok cok guzel, zevkli bir secim olmus. Tesetturunu nasil yapacagina kalmis nasil duracagi, uygun tam modele oturacak birsey bulabilirsen super olacaktir.

canım 29 ekmde teslim alıcağını söylemiştin gelinliği son 5 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyorumm :1::1:

Nette bakınırken gormustum bu modeli harıka,çok güzel ..bende böyle ıstıyorum model olarak ..duvagını nasıl yaptırdın peki

bende bekliyorum son halini merak içerisindeyim çatlıcam :):)

Aynen ya bir an önce versinler gelinliğini bize de göstersin :1: Çok harika bir gelinliği var. Bende pronoviasın başka bir modelini beğendim onu diktircem onunkini göreyimde içim rahatlasın :18:

Aynen ya bir an önce versinler gelinliğini bize de göstersin :1: Çok harika bir gelinliği var. Bende pronoviasın başka bir modelini beğendim onu diktircem onunkini göreyimde içim rahatlasın :18:

provalarda canım sıkıldı ya..

mankenler incecik..benim belim öyle durmuyor..yanımdakiler beğendi ama ben hep fotoğraftaki mankenle kıyaslıoyorum..

hayal kırıklığına uğramadım değil..:43:

provalarda canım sıkıldı ya..

mankenler incecik..benim belim öyle durmuyor..yanımdakiler beğendi ama ben hep fotoğraftaki mankenle kıyaslıoyorum..

hayal kırıklığına uğramadım değil..:43:

Ama gelinliğin zaten çok zarif sen öyle düşünme. O gün çok güzel olacağından eminim. O fotoğraftaki mankenle kendini kıyaslamayıda bırak artık :20: gelinliğinin tadını çıkar. Biraz zaman geçtiği için gözünde daha çok büyütmüş olabilirsin ama içine sinene kadar detaylarla oyna. Kimsenin moralini bozmasına izin verme göreceksin haaarika bir gelin olacaksın. Ayrıca ne zaman alıyodun gelinliği? Merakla bekliyorum:3:

Ama gelinliğin zaten çok zarif sen öyle düşünme. O gün çok güzel olacağından eminim. O fotoğraftaki mankenle kendini kıyaslamayıda bırak artık :20: gelinliğinin tadını çıkar. Biraz zaman geçtiği için gözünde daha çok büyütmüş olabilirsin ama içine sinene kadar detaylarla oyna. Kimsenin moralini bozmasına izin verme göreceksin haaarika bir gelin olacaksın. Ayrıca ne zaman alıyodun gelinliği? Merakla bekliyorum:3:

29 ekimdeydi ama hangi gün müsait olursam o zaman gideceğim..çalıştığım için boş günüm pek yok..haftasonu evi temizleyeceğim..o yüzden ertelemeyi düşünüyorum.

gelinlik çok zor bir şey ya. bir kere giyileceği umuduyla alındığı için insan sürekli kusur bulma eğiliminde oluyor, gözü hep yükseklerde oluyor. ya şurası da şöyle olsa, burası da böyle olsa denip duruyor. emin ol ben de aynı şeyi yaşadım. belden drapeli organze-dantel bir gelinlik diktirdim, çok beğenen de oldu, ama içim içimi kemirip durdu keşke tül-dantel bir gelinlik olsaydı diye. yok belde mi drape olmasaydı, yok orda büzgü olmasaydı vs. vs. kusur bulup durdum. en sonunda artık gelinliğimi yargılamayı bıraktım ve aldıktan düğüne kadar bakmadım gelinliğe. düğünde giydiğimdeyse kendimi çok şükür çok iyi hissettim :D

gelinlik çok zor bir şey ya. bir kere giyileceği umuduyla alındığı için insan sürekli kusur bulma eğiliminde oluyor, gözü hep yükseklerde oluyor. ya şurası da şöyle olsa, burası da böyle olsa denip duruyor. emin ol ben de aynı şeyi yaşadım. belden drapeli organze-dantel bir gelinlik diktirdim, çok beğenen de oldu, ama içim içimi kemirip durdu keşke tül-dantel bir gelinlik olsaydı diye. yok belde mi drape olmasaydı, yok orda büzgü olmasaydı vs. vs. kusur bulup durdum. en sonunda artık gelinliğimi yargılamayı bıraktım ve aldıktan düğüne kadar bakmadım gelinliğe. düğünde giydiğimdeyse kendimi çok şükür çok iyi hissettim :D

ayy kesinlikle katiliyorum buraya. forumdan cogu kisi benim gelinligimi begendi ama benim de hala kafamda ayni dusunce var. baska bi model mi olsaydi, acaba isiltili bisi mi alsaydim... minenesin de dedigi gibi bence en guzeli bi sure gozden uzak tutmak..
ben amerikada gelinligimi aldigimda, okulun evlerinden birinde klaiyordum ve odami da baska bi kizla paylastigim icin guvenliolmaz diye arkadasimin evine birakmistim. eger okuldki kizlar cok merak edip gormek isterlerse, arkadasimin evine gidip giyip gosteriyodum. yani 10-15 gunde bir. oyleyken resmen asiktim gelinligime...
ama ne zaman ki annemlerin evine TRye dondum, gelinlik de utulendigi icin her gun odamda askisinda duruyor... o zaman basladim iste surasi sole olsaydi.. demeye. hatta dugunumde giydigimde ilk zamanlardaki heyecanim resmen yok olmustu :( (bi de annem surekli niye tas isletmedin diye canimi skmisti)
siz gelinligi olumsuz dusuncelerden arinmis olarak gidip giyin bir iki kere. hatta yaniniza oyle birilerini alin ki, bayilsinlar iltifat dinlemekten yorulun :))
sonra da saklayin gelinliginizi.

pronovias ın egeo modelini diktiriyorum..tesettürlü olarak.
Eki Görüntüle 262953 Eki Görüntüle 262952 Eki Görüntüle 262954

inşallah güzel olur

canım benım gelınlık super ama tesetturlu olarak dıyorsun ne yapmayı dusunuyorsun balero ıgrenc olur bunun ustune yanı gelınlıgın tum havasını kacırır dıyorum ama o gumus renklı cıceklerle aynı cıceklere sahip bı tulden ustunu kapattırsan daha ıyı olur bence ıcıne beyaz saten ustunede fransız gupuru dantelle kapattır yaka hakım yaka olsun eşarbıda içine koy duvagıda esarbın uzerıne taktır acayıp guzel olur
tesettur gelınlıgım adlı bı topık acmıstı bırı burda onu bı ıncele ıstersen ustunu ole kapattrmıstı mutluuklar dılıyorum fıkır verebılmısımdır umarım

Zahide gelinligin cok guzel bende yakin zamanda evlenicem nekadara yaptiriyorsun ve nekadar surede benm dugunum subatta nezaman diktirmem lazim?

Zahide gelinligin cok guzel bende yakin zamanda evlenicem nekadara yaptiriyorsun ve nekadar surede benm dugunum subatta nezaman diktirmem lazim?

Amanın geç kalmışsın canım sen ya hemen koş al iç çamaşırını ayakkabını ve gelinliğinin siparişini ver ancak yetiştirirler :53: Şurada 4 ay kalmış tam ideal zaman sakın gecikme üzerinde istediğin kadar oynama yaptırırsın. Benim düğünüm mayısta olacak ben bayramdan sonra siparişimi vercem bu aylarda uygun oluyo gelinlik fiyatı kasım-aralık artacak bilgin olsun. :4: Çek müstakbel eşinin kolundan haydiii alışverişeee :1:

canım benım gelınlık super ama tesetturlu olarak dıyorsun ne yapmayı dusunuyorsun balero ıgrenc olur bunun ustune yanı gelınlıgın tum havasını kacırır dıyorum ama o gumus renklı cıceklerle aynı cıceklere sahip bı tulden ustunu kapattırsan daha ıyı olur bence ıcıne beyaz saten ustunede fransız gupuru dantelle kapattır yaka hakım yaka olsun eşarbıda içine koy duvagıda esarbın uzerıne taktır acayıp guzel olur
tesettur gelınlıgım adlı bı topık acmıstı bırı burda onu bı ıncele ıstersen ustunu ole kapattrmıstı mutluuklar dılıyorum fıkır verebılmısımdır umarım

aynen dediğin şekilde:)

bolero kesinlikle istemedim zaten..

Back