- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pronovias ın egeo modelini diktiriyorum..tesettürlü olarak.
Eki Görüntüle 262953 Eki Görüntüle 262952 Eki Görüntüle 262954
inşallah güzel olur
bende bekliyorum son halini merak içerisindeyim çatlıcam :):)
Aynen ya bir an önce versinler gelinliğini bize de göstersin Çok harika bir gelinliği var. Bende pronoviasın başka bir modelini beğendim onu diktircem onunkini göreyimde içim rahatlasın :18:
provalarda canım sıkıldı ya..
mankenler incecik..benim belim öyle durmuyor..yanımdakiler beğendi ama ben hep fotoğraftaki mankenle kıyaslıoyorum..
hayal kırıklığına uğramadım değil..
Ama gelinliğin zaten çok zarif sen öyle düşünme. O gün çok güzel olacağından eminim. O fotoğraftaki mankenle kendini kıyaslamayıda bırak artık gelinliğinin tadını çıkar. Biraz zaman geçtiği için gözünde daha çok büyütmüş olabilirsin ama içine sinene kadar detaylarla oyna. Kimsenin moralini bozmasına izin verme göreceksin haaarika bir gelin olacaksın. Ayrıca ne zaman alıyodun gelinliği? Merakla bekliyorum
gelinlik çok zor bir şey ya. bir kere giyileceği umuduyla alındığı için insan sürekli kusur bulma eğiliminde oluyor, gözü hep yükseklerde oluyor. ya şurası da şöyle olsa, burası da böyle olsa denip duruyor. emin ol ben de aynı şeyi yaşadım. belden drapeli organze-dantel bir gelinlik diktirdim, çok beğenen de oldu, ama içim içimi kemirip durdu keşke tül-dantel bir gelinlik olsaydı diye. yok belde mi drape olmasaydı, yok orda büzgü olmasaydı vs. vs. kusur bulup durdum. en sonunda artık gelinliğimi yargılamayı bıraktım ve aldıktan düğüne kadar bakmadım gelinliğe. düğünde giydiğimdeyse kendimi çok şükür çok iyi hissettim
pronovias ın egeo modelini diktiriyorum..tesettürlü olarak.
Eki Görüntüle 262953 Eki Görüntüle 262952 Eki Görüntüle 262954
inşallah güzel olur
Zahide gelinligin cok guzel bende yakin zamanda evlenicem nekadara yaptiriyorsun ve nekadar surede benm dugunum subatta nezaman diktirmem lazim?
canım benım gelınlık super ama tesetturlu olarak dıyorsun ne yapmayı dusunuyorsun balero ıgrenc olur bunun ustune yanı gelınlıgın tum havasını kacırır dıyorum ama o gumus renklı cıceklerle aynı cıceklere sahip bı tulden ustunu kapattırsan daha ıyı olur bence ıcıne beyaz saten ustunede fransız gupuru dantelle kapattır yaka hakım yaka olsun eşarbıda içine koy duvagıda esarbın uzerıne taktır acayıp guzel olur
tesettur gelınlıgım adlı bı topık acmıstı bırı burda onu bı ıncele ıstersen ustunu ole kapattrmıstı mutluuklar dılıyorum fıkır verebılmısımdır umarım
Canım haydi paylaş artık meraktan patladım kaç aydır