• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğim

$20100610130555.jpg $13_buyuk_3_zoom.jpg $Buket57.jpg

ayakkabı da buna bayıldım..

çiçeklerle de uyumlu ..fikriniz nedir.

gasolineye son derece katılıyorum. Gelinlik çok asil duruyor daha pastel renklerde bir ayakkabı ve çiçekle kombinleyebilirsen çok daha hoş olacaktır. Fuşya çok iddialı olacak ve gelinlikten çok, insanların bakışlarının çiçek ve ayakkabıya yoğunlaşmalarını sağlayacak...Bence kesinlikle pastel tonlar olmalı:69:

teşekkür ederim...gasolineye de:)..dikkate alacağım:)

gelinlik ayri olarak hos, cicekler ayri olarak hos, o gelinlige pembe ayakkabi ve buket bir arada olunca hos durmaz... tarz olarak cok alakasizlar

merhaba. ben de senin gibi tesettürlü sade bir gelinlik giyeceğim, Allah'ın izniyle 2 gün sonra. ayakkabım ve buketim fuşya. resimler gelince paylaşacağım. bakarsın nasıl durduğuna. 15 ekimde fotolarım hazır olsa karar vermek için 1 ayın kalır :D seçimin hayırlı olsun

Oyy Oyy.. yeni gelinler, yeni düğünler.. bakıyorumda ben evleneli 4 ay olacak bu haftasonu (02.07.2011)
Allah herkese gönlünde var olan, güzel bir düğün geçirmeyi nasip etsin. Gelinlikte çok önemli, benim düğünümde en güzel şey kıyafetlerimdi :) inşallah sizinde öyle olur. sevgiler..

canım mutlaka paylaş gelinliğin tesettürlü halini hemen abone oluyorum konuya ve heycanla tesettürlü halini beklyiorum inş çok güzel olur tatlım şimdiden mutluluklr :16::16:

Son düzenleme:
tam benim istediğim gibi. umarım ilerde benim de böyle olur :16::17:

Back