• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğim

çok güzel bende beğendim :69: Allah mutluluğunuzu bozmasın sonunuzu getirsin daim etsin hiçbir zaman da pişman ettirmesin inş...

dua et güzel arkadaşım bize de hayırlı bir eş nasip edip böyle güzel bir gelinlik giymeyi nasip etsin Allah'ım.. tez vakitte hayırlısıyla inş:59:

çok güzel bende beğendim :69: Allah mutluluğunuzu bozmasın sonunuzu getirsin daim etsin hiçbir zaman da pişman ettirmesin inş...

dua et güzel arkadaşım bize de hayırlı bir eş nasip edip böyle güzel bir gelinlik giymeyi nasip etsin Allah'ım.. tez vakitte hayırlısıyla inş:59:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah...rabbim herkesin gönlüne göre bir insan çıkarsın karşısına...sana en kısa zamanda:)

teşekkür ederim..gelin ayakkabısını ve çiçeğini renkli istiyorum..sizce nasıl olur:):):)

öncelikle gelinlik modelin harika, ben de bu tarz sade ama şık, tarz gelinlikleri seviyorum
hatta gelinliğin 3.resimdeki duruşuna hasta oldumm
renkli çiçek ayakkabı zaten çok popüler, çok da hoş duracağına eminim ama ayakkabı seçimin bu gelinliğin sadeliğine, şıklığına ve asaletine uygun olmalı, dikkatli seçmelisin :34:
çok şık olacaksın eminim :71:

gelınlıgın cok guzel cnm cok begendım .dıkıldıgınde dıkılmıs halınıde koy .inş.hersey ıstedıgın gıbı olur cnm .renklı ayakkabı ve cıcek sımdı cok populer ben de cok begenıyorum .soyle pembıs pembıs ayakkabılar rengarenk cıcek buketı ne guzel olur.ama gelınlıgın cok zarıf bır model pemıs ayakkabbılar cok mu cılgın olur acaba bılemedım sımdı.:26:

öncelikle gelinlik modelin harika, ben de bu tarz sade ama şık, tarz gelinlikleri seviyorum
hatta gelinliğin 3.resimdeki duruşuna hasta oldumm
renkli çiçek ayakkabı zaten çok popüler, çok da hoş duracağına eminim ama ayakkabı seçimin bu gelinliğin sadeliğine, şıklığına ve asaletine uygun olmalı, dikkatli seçmelisin :34:
çok şık olacaksın eminim :71:

gasolineye son derece katılıyorum. Gelinlik çok asil duruyor daha pastel renklerde bir ayakkabı ve çiçekle kombinleyebilirsen çok daha hoş olacaktır. Fuşya çok iddialı olacak ve gelinlikten çok, insanların bakışlarının çiçek ve ayakkabıya yoğunlaşmalarını sağlayacak...Bence kesinlikle pastel tonlar olmalı:69:

çok şık çok sade çok zarif.=)
Kuğu gibi, tam bi geline olması gerektiği gibi yani =)
Tesettürlü demişin ,dikildikten sonraki halini görmeyide isterim. Bende kapalı bir gelin olucam çünkü:6:

Back