pronovias ın egeo modelini diktiriyorum..tesettürlü olarak.
Eki Görüntüle 262953 Eki Görüntüle 262952 Eki Görüntüle 262954
inşallah güzel olur
Gelinlik güzelmiş gerçekten TESETTÜRLÜSÜ NASIL ACABA
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pronovias ın egeo modelini diktiriyorum..tesettürlü olarak.
Eki Görüntüle 262953 Eki Görüntüle 262952 Eki Görüntüle 262954
inşallah güzel olur
Teşekkür ettim iyi dilekleriniz için:)
Bitince paylaşırım mutlaka.:)
Bende mutlaka görmek istiyorum fikir sahibi olmuş olurum. Düğünün ne zaman canım?
çok güzel bende beğendim Allah mutluluğunuzu bozmasın sonunuzu getirsin daim etsin hiçbir zaman da pişman ettirmesin inş...
dua et güzel arkadaşım bize de hayırlı bir eş nasip edip böyle güzel bir gelinlik giymeyi nasip etsin Allah'ım.. tez vakitte hayırlısıyla inş
20 kasımda inşallah..:)
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah...rabbim herkesin gönlüne göre bir insan çıkarsın karşısına...sana en kısa zamanda:)
Çok güzelmiş sade ve asil...Bence renkli çiçek ve ayakkabı da çok tatlı olur.Mutluluklaaaarrr...teşekkür ederim hepinize..
fuşya istiyorum çiçek ve ayakkabıyı..
bu da ilham kaynağımEki Görüntüle 262983
:)
Çok güzelmiş sade ve asil...Bence renkli çiçek ve ayakkabı da çok tatlı olur.Mutluluklaaaarrr...
:81:
teşekkür ederim..gelin ayakkabısını ve çiçeğini renkli istiyorum..sizce nasıl olur:):):)
öncelikle gelinlik modelin harika, ben de bu tarz sade ama şık, tarz gelinlikleri seviyorum
hatta gelinliğin 3.resimdeki duruşuna hasta oldumm
renkli çiçek ayakkabı zaten çok popüler, çok da hoş duracağına eminim ama ayakkabı seçimin bu gelinliğin sadeliğine, şıklığına ve asaletine uygun olmalı, dikkatli seçmelisin
çok şık olacaksın eminim