Gelinlik Modelleri gelinliğim nasıl sizce kızlar?

gelinliğin çok hoşmuş geç kaldım ama :)

sanırım hazır bir model, nereden baktın acaba ??

canım resimdeki gelinlik aysiradan ben daha sonra miss defneden özel diktirmeye kara verdim...

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim yorumlarınız içinnn :) gelimliğim bitince eklerim.. :)

Bazen anneler kaş yapmak isterken göz çıkarabiliyo aldırma geçer senin içine siniyomu kendini hangi gelinliğin içinde güzel hissedioyosun en önemlisi bu kimin ne dediği değil senin ne hayal ettiğin önemli bence canım .. Gelinliğe gelince çok asil sade ve şık sanada çok yakışmış mutluluklar dilerim...

demekkı hepımız aynı seylerı yasıyormusuz.en cok destek bekledıgımız ınsanlardan kostek goruyoruz.en mutlu gunumuze adım adım yaklasırken artık mısafır olarak kaldıgımız yanlarında sadece gozyası dokuyoruz.anlamıyorum anlam veremıyorum.sevgıden mı paylasamamaktan mı nedendır bılenmez ama gercekten yıpratıyor acıtıyor.

canım bence gün senin günün istedigini giy madem nisanlında begenmis bence gaytte sıkk ;)

Acikcasi gelinligi ben cooook begenmedim. Sirt kismi da pek hos degil. Benim tavsiyem, vücut tipine uygun olan gelinliklere bak. bu uygun degil demiyorum. kendine yakisani alirsan ileriki yillarda baktiginda da daha memnun olacaksin. bu konuda gelinligi dikecek olan terzi yada saticilarin tecrübelerine güvenebilirsin.
annene gelince. o kadar farkli modelde gelinlikler varki eminim ikinizi de mutlu edecek modeli bulabilirsin. Türkiye de secenenk cok. Allah tamamina erdirsin:2:

Back