Gelinlik Modelleri gelinliğim nasıl sizce kızlar?

gelinlik çok sade ve şık kusursuz.
ama sizin biraz fazlanız var sırt kısmından etleriniz fışkırmış bence düğüne kadar bi 5 kilo vermelsiniz :)

bu konuda haklısın canım. zaten spor diyet 2 haftadır kapıldım gidiyorum kesinlikle vermem lazımmm :)

Aklıma ne geliyor biliyormusun, zamanında acaba açık dekolte giyen gelinlerimi kınadı?ondan dolayı mı giymene karşı?

canım valla bende anlamadım. öyle çok düğüne falanda gitmeyiz. o bence benim istediğim neden olmuyor kısmındaaa

kızlar selam. haftasnu giremedim. Annem hala aynı hatta cumadan beri arayıp sormuyorum. yanlarınada gitmedim. bugun ilk kez telefonda konuştuk bu seferde sen bilirsin ama şu modaevinede baksana diyerek hala bu gelinlği beğenmediğini ima etmeye çalışıyo. bende kararsızlıktan patlıyorum. bir iki yere daha bakmaya karar verdim. bide düşünüyorumda bunun benzeri tam kkendi bedenime göre mi diktirmeliyim acaba? hiiççç bilemedimmmm

Ben olsam sizin yerinizde ; '' sen söyleyince acaba farklı bir gelinlik daha mı iyi olur diye düşündüm, hadi gidip alternatiflere bakalım'' derdim.. En azından onun istediği gelinlikleri görürdüm, hemde onuda bu zevkten mahrum bırakmazdım.. Son kararı yine verecek sizsinizdir..

Önemli olan kırgınlılar olmadan ufak gönül almalarla istediğini yapmaktır diye düşünüyorum..

Mutluluklar diliyorum.

benimde nişan kıyafetimde annem benzer birşey demişti,çok açık almışsın diye ancak aldığım elbise o kadar şekerdi ki herkes bayıldı...ama ben annemide kırmamak için onun istediği bir elbisede gydim,yani 2 kıyafet birden giymiş oldum.
ama senin gelinlikte böyle bir seçeneğin yok..anneler onlaraada sorulmasını istiyor fikirr vermek istiyor aslında ama işte zevkler farklı olunca sorunlar çıkabiliyor neyazıkki
oyüzden sana tavsiyem annenide al gelinlikçiye beraber gidin orta yolu bulabilecek fikirler sunun bence hallolur

Bence çok yakışmış sana.sırtı da gayet hoş ve alımlı..kaldırmıassın gelınlığı..omuzları falan çok guzel durmus.bu senın seçimin içine sindiyse al...Bikez evlenıyosun canım on kez deil....

bu gelinlik çok güzel canım. sanada çok yakışmış ayrıca.Sende bunu beğendiysen bunu almalısın bence. çünkü yıllar sonra en önemli gününün fotoğraflarına bakmak içinden gelmeyebilir. Anneni kırmamak için yıllarca keşke deme bence:) nerede denedin canım bu gelinliği hayran oldum

cnm gelinlik çok yakışmış bende bağlama kısımları açık olan gelinlikleri sevmiyorum ve hoş durmuyor eğer bu gelinliği beğendiysen o kısmına kumaş eklayabilirler kimseyi üzmemiş olursun inşallah hayırlısıyla alırsın cnm gelinliğini

kızlarrrrrrrrrrrr inanın çookk mutluyum. tüm sıkıntıları hallettik :) gelinlikde bu resmini verdiğim olmadı ve daha iyisi oldu. bilinen bir mağazada nişanlımın akrabası çalışıyormuş meğerse. haftasonu tesadüfen oraya gittik. kadın orda çalışıyormuş meğerse. bide gelinliklerine bayıldım. benim özel dikim olacak. bu resimdekinin birazda farklısı kuyruğu daha uzun olacak yine sırf dantel olacak. :) tabi bu arada demeden geçemem annem yine lafını etmeden durmadı. hevesim kaçtı zaten, ii provalarınada sen gidersin falan diye. bende anne bir kerede içime sindir dedim. böyle yapınca hiç iyi olmuyo dedim. o zamandan beri gayet normaliz. inşalaahhh herşey çook güzel olurrrr. gelinliğim ortaya çıkınca fotografını koyerımmmm :)

adına sevindim, herşey gönlünce olsun.

burda yazılanları okuyunca biran kendimi gördüm...meğer yalnız değilmişim:)
benim annem de farklı değildi bu konularda...gelinlik değil ama diğer bütün herşeyde karıştı....karışmaktan kastım bizim beğendiklerimizi beğenmemesi ve bunu uygunsuz şekilde dile getirmesi....yoksa tabiki karışacaklar,daha doğrusu "fikir verecekler"...hımm bence şu daha güzel veya bu daha iyi ama sen bilirsin yine falan şeklinde olmalı bu....ama annem hep benim beğendiklerime "amaan o ne,hiç güzel değil,çok çirkin"vs şeklinde yaklaştı..sadece bu dönemde değil bu aslında,eskiden beri zevklerimiz uymamıştır pek ve hep aynıdır tepkileri....yapacak bişey yok,değişmez ..ama işte ben gerildiğimle kaldım hep....

bi ara o kadar sinirlerim bozulduki ağladığım oldu...artık düşüp bayılacak gibi oluyordum ....

sonuçta onun da benim herşeyimin güzel olmasını istediğini biliyorum...hangi anne evladı için kötü bişey ister ki...tabiki niyet kötü değil ama işte şu ayrımı yapamıyorlar....eşyaları,gelinliği şunu bunu kullanacak olan biziz ve biz nasıl istiyorsak öyle olmalı,sadece yanlış bişey yapmayalım ya da almayalım diye güzel bi dille uyarabilirler,fikir verebilirler....ama bizim beğendilerimize tü kaka diyince durum farklılaşıyor....bunu anlayamıyorlar işte....

neyse Allah hepimize huzurla kullanmayı nasip etsin herşeyimizi....eşlerimizle huzurlu ve mutlu olmayı nasip etsin inşallahhhhh...

gelinliğine gelince,ben beğendim açıkçası...evet biraz dar olmuş o konuda arkadaşlara katılıyorum ama model olarak güzel....ve eğer sen beğendiysen,gerçekten buysa istediğin boşver herşeyi...yoksa içinde kalır....

mutluluklar dilerim....

Gelinliğine bayıldım sana çok ta yakışmış maşallah

eğer ki içinde kalıcaksa bence giy bence

demekki kendini üzdüğüne değmemiş ilk gelinlik çok güzeldi zaten arkası için problem yapma diyecektimki daha güzeli oldu demişsin ozaman yeni gelinliğinde fotolarını bekliyoruz :)

vallahi ben olsam hic sehpami falan degistirmezdim madem begenmedin birtanede sen al anacim derdim.
Hem ev benim ,zevk benim
yanlisi dogruyu yasiyarak ögrenmek en iyisi.Mesela ben gittim siyah hali aldim simdi ne kadar kullanissiz oldugunu biliyorum ve kimseye laf söylemeyede hakkim yok.Kendi begenip secip aldigim esyalarimi kullanirken öyle bir özeniyorum dikkat ediyorumki mesela biraksalar koltugumun üstünde oturmucam eskimesin diye

Kizlar söz konusu dügün ve eviniz olunca azcik bencillesin.elinizi belinize koyup kavga edin demiyorum ama icinizde kalmasin giden günler gelmio malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…