- 9 Mart 2011
- 147
- 80
- 323
- Konu Sahibi gozdegokhan
-
gelinlik çok sade ve şık kusursuz.
ama sizin biraz fazlanız var sırt kısmından etleriniz fışkırmış bence düğüne kadar bi 5 kilo vermelsiniz :)
Aklıma ne geliyor biliyormusun, zamanında acaba açık dekolte giyen gelinlerimi kınadı?ondan dolayı mı giymene karşı?
kızlarrrrrrrrrrrr inanın çookk mutluyum. tüm sıkıntıları hallettik :) gelinlikde bu resmini verdiğim olmadı ve daha iyisi oldu. bilinen bir mağazada nişanlımın akrabası çalışıyormuş meğerse. haftasonu tesadüfen oraya gittik. kadın orda çalışıyormuş meğerse. bide gelinliklerine bayıldım. benim özel dikim olacak. bu resimdekinin birazda farklısı kuyruğu daha uzun olacak yine sırf dantel olacak. :) tabi bu arada demeden geçemem annem yine lafını etmeden durmadı. hevesim kaçtı zaten, ii provalarınada sen gidersin falan diye. bende anne bir kerede içime sindir dedim. böyle yapınca hiç iyi olmuyo dedim. o zamandan beri gayet normaliz. inşalaahhh herşey çook güzel olurrrr. gelinliğim ortaya çıkınca fotografını koyerımmmm :)
inan bana eger annen begenmezse sen begenerek almis olan bile icine isleyene kadar soyleyecek ya inan bana ben gittim mobilyaciya adeta cocuk gibi sehpami degsitirdim cunku annem begenmedi diye.. burnumdan getirdi ne zevksizsin ne oylesin boyleisn diyerek.. arkadasin biri demisya mutlulugumuza engel olmak istiolar diye cok ii anliyorum ve katiliyorum ama elden ne gelirki.. hqayatimizin heraninda varlar ve fedakarlik yapmak zorundayiz en azindan ben zorundayim kirilmasi annemin beni daha cok uzyuoosen icinden nasil geliosa oyle yap ama annenin icine sinmesi icinde bikactane daha dene bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?