- 10 Ağustos 2009
- 26.131
- 18.284
- 823
- Konu Sahibi gozdegokhan
-
Ay guldum,çok şık çok zarif,hayatım o guzel anı sen yaşayacaksın prensesı sen olcaksın o gecenın oyuzden kendını hangısınde mutlu prenses hıssettıgın onemlı,cok zarif bi gelınlık kaç kere gelın olcan aç canım sırtını aç bıde gogus dekolen olsunfıstık gıbı bı bakan bı daha baksın gelın gorsunlerben oyle yaptım duşmanlarım çatlasın :))Gelinliğin şık ve zarif bence canım. En başta senin içine sinmesi önemli olan.
Yoksa ömür boyu içinde kalır. Hep öle diyolar.
Başka gelinliklere baktınmı peki. Bu gelinlik benim olmalımı dedin. Öyleyse sorun yok :)
Gelinliği annen giymicekki sen giyiceksin. Fikirlerini söylesinler ama sana bıraksınlar kararı.
herkesin bi tarzı hayali vardır sonuçta.
Bende bu aralar gelinlik bakma aşamasındayım. çok gezdim ve kafamı karıştırdım uyice.
Kaç haftadır arıyorum ama tam gönlüme göre bişi bulamadım =(
kızlar bu gelinlik nasıl sizce. annem bu konuda beni çok üzüyor. nişanlımla sırtı açık olsun istiyoruz. annem basit diyo. ben beğenmedim kendiniz gidin alın o zaman diye beni çok hırpalıyor. inanın ne yapacağımı şaşırdım. benim beğenmem önemli değilmiş. annemin beğenmesi önemliymiş gibi davranıyo. ne yapacağımı bilemez oldum. yorumlarınızı bekliyorum
Aklıma ne geliyor biliyormusun, zamanında acaba açık dekolte giyen gelinlerimi kınadı?ondan dolayı mı giymene karşı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?