Gelinlik Modelleri gelinliğim nasıl sizce kızlar?

Gelinlik çok havalı ve gösterişli ama sürekli çekiştireceksen ,rahat değilse giyinmeni tavsiye etmem ,buna dikkat et,annende karışmasın hakkı yok buna bence evlenecel olan sensin,annende buna saygı göstersin

cnm bende 1 sene oldu evleneli annemle gitik gelinlik bakmaya..benim begendigimi annem begenmiyor annemin begendigini ben begenmiyordum..neyse bana en son ısrarla begenmedigim tazrda bi gelinlik giydirdi işin garibi çok ama çok begendim içinde mutlu hisettim kendimi...annenin begendigi tarzdaki gelinlikleri almasan bile dene cnmm...onunda gönlü olsunn..stresli işler...

Sen cok begendiysen aklin gelinlikde kaliyorsa annenin söyledigine kulak asma
Güzelmis ama arka kismini pek begenmedim

acaba aynı anneden mi bahsediyoruz:))bence sana çok yakışmış.ben bu konuda kimseyi dinlememeye karar verdim.benim a dediğime annem b der,bişeyi beğenirim ne biçim şey beğendin der.senin gibi yapan var mı der.fikrini sorduğumda ben bilmem sen giycen der,eve gelince niye onu aldın öbürü daha güzeldi der.der de der yani:)))
hiç bişeyimi beğenmez.kendince yönetmeye çalışır.ben de çok üzülüyorum bu duruma.nası olsa bi kez olcak bişi neden anlamak istemiyor diye.her konuda çok çok üzüyor annem beni(ailemden ayrılcam diye zaten üzülüyorum,beni anlamaması 2 kat üzüyor

gelinlik çok sade ve şık kusursuz.
ama sizin biraz fazlanız var sırt kısmından etleriniz fışkırmış bence düğüne kadar bi 5 kilo vermelsiniz :)

Ay guldum,çok şık çok zarif,hayatım o guzel anı sen yaşayacaksın prensesı sen olcaksın o gecenın oyuzden kendını hangısınde mutlu prenses hıssettıgın onemlı,cok zarif bi gelınlık kaç kere gelın olcan aç canım sırtını aç bıde gogus dekolen olsunfıstık gıbı bı bakan bı daha baksın gelın gorsunlerben oyle yaptım duşmanlarım çatlasın :))

Ben çok beğendim canım benimkide straplezdi endişelerim vardı düşecek diye çekiştirip durmaktan korkuyodum ama öyle bir sıkıyolarki bırak düşmesini nefes alamıyosun :)))
bu arada bırakın gelinliği evimin herşeyini herkes evime gelince gördü saolsun annem hiç karışmaz sonuçta herkesin kendi beğenileri

canim benim bence cok güzel gelinligin, kim ne derse desin senin hosuna gitdiyse kimseyi dinleme al yoksa pisman olursun ilerde. benim annemde benim kinaligma cok acik demisdi gögüsten alma onu demisdi bana , valla benim cok hosuma gidiyor dedim aldin bos ver takma kafan sonucda hayattinda 1 kere giyyecen

bende arkadaşlara aynen katılıyorum annen bile olsa bu konuda ne dediğine takılma çünkü tamamen senin tercihin olması gereken bir şey.ne istiyorsan onu giy cnm.
mutluluklar...

Gelinliğin modelide, kumaşıda çok güzel, asil duruyor bi kere. Annene anlamış değilim, onun zevkinle senin zevkin elbetteki birbirini tutmayacak, böyle şeylerde genelde kayınvalide yada nışanlı karışır, hayret gelinin annesinin dert ettiğinide ilk kez duydum.
Sen ısrarla bu gelinliği seçtim diyorsan, al canım, içinde uhte olmasın.

Gelinliğin harika çok beğendim çünkü benim gelinliğimde seninkine benzer ve ben 13 gün sonra gelin olacam

İçine ne sinerse onu giy canım içinde kalmasın. Ben kimsenin söylediğine kulak asmadım nişanlımla gittik beğendik diktirdik ohh

annelerimizin zevki farklı bizimki farklı kızlar...en önemlisi bu düğün bizim herşey bizim içimize sinmeli istediğimiz gibi olmalı kimsenin karışmaması en doğru olan aslında ben sadece fikir soruyorum karışmalarına izin vermiyorum kırmadan ve belli etmeden tabi fikirlerini alıyorum ama en son benim istediğim oluyor

Aklıma ne geliyor biliyormusun, zamanında acaba açık dekolte giyen gelinlerimi kınadı?ondan dolayı mı giymene karşı?

Gelinliğin çok şık ve zarif canım...

Annen giyinmeyecek,o gün sen taşıyacaksın o gelinliği

Kararını kendin ver,içinde mutluysan gelinliğin problem yok.

Benimkininde sırtı açıktı,herkes birşeyler söyledi

ama ben kararımı verdim giyindim kimseyi umursamadım.

Bana göre sırt dekoltesi çok şık duruyor

maşallah çok yakışmış sade ve çok şık sağlıkla kullan inşallah rabbim içine sindirsin sen ve nişanlın beğendiyseniz boşvere bildiğin kadar boşver tadını çıkarmaya bak ömür de 1 defa gerisi ve yakrarı yok unutma

çok zarif, abartısız bir şıklığı var tam benim tarzım. inşallah anneniz alayış gösterir ve gölünüze göre olur her şey:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…